Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Moje problemy

Zaczęty przez Adiqq, 2007-05-11, 06:23:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

adampio

Nie zaprzatajcie sobie dziewczyny tym glowy. Weeeeeeeeekkkkeenddddd!!!To jest to. Ja juz w domciu i nie moge sie nacieszyc brakiem biura.

Ten weekend poswiecam na calkowite nudzenie sie. Jest tylko basen i moja zona, ok w odwrotnej kolkejnosci ale poza tym nic mnie wiecej nie obchodzi.
No tak, tylko te Walentynki......ale zaplanowalem kolacje w malej, fajnej, romantycznej knajpce.....no ale to tez relaks :D

Zycze Wam rowniez milego, zaplanowanego-leniwego weekendu.

renia

Super.  :D Moim dzieciakom zaczynają się ferie, to i dla mnie więcej czasu na leniuchowanie. Chociaż  :roll: kto to wie.. :roll: :wink:

Adiq

kto ma weekend ten ma...ja za pół godziny do pracy wychodzę....:)
a jutro też na nockę idę....dopiero od poniedziałku tydzień urlopu
Teresa dzięki że się wypowiedziałaś, bo ja jakoś nie potrafie tak ładnie odpowiedzieć, a kusiło mnie...
Ale na dłuższą metę nie ma co kontynuować, i tak nie zrozumieją....

adampio

Dzieki Bogu mamy Pnia Terese, a Pani Teresa potrafi, oj potrafi.
Milej pracy. :lol:
Podczas gdy my bedziemy sie "paczkowac","sledziowac" i jeszcze nie wiadomo co.

Teresa Stachurska

Można tam napisać tę dobrą radę dla mnie, że szkoda mojej fatygi bo szampaństwo i tak nie zrozumie skoro nie wie co z gruntu jest prawdziwe: czego się nie wie, tego się nie wie. A edukacja wymaga poświęceń :) 

Kto na ochotnika?

renia

Ja   :wink:
Już napisałam co wiedziałam.. :wink:

Teresa Stachurska

Dziękuję Reniu, jesteś the best  :D 

Ależ mam dziś młyn... I na dokładkę zaległości mi rosną :(   

adampio

Mam nadzieje, ze mnie Pani zle nie zrozumiala, Pani Tereso, ja pochwalam Pani zaangazowanie, powaznie. Na tyle powinna mnie Pani znac!!!! :D
Sorry, jezeli sie zle wyrazilem.

renia

W dobrym wątku to napisałeś  :D Masz poważne problemy  :roll: ..wątpię, żeby Teresa Tobie cokolwiek wybaczyła.. :lol: :wink:

Teresa Stachurska

Adampio, Renia (w kolejności),

ok :D  Lepiej bez problemów  :lol:

renia

Też do takiego wniosku doszłam.. :wink:

adampio

Czy znowu cos "zle ukuchcilem"?

renia

Lepiej mieć pretensje tak profilaktycznie  :wink: bo jak coś się stanie  :roll: to już jest za późno.. :lol:

Gwidon

...chcialem sie was zapytac ,co oznaczau osoby na ZO zanizona temperatura ciala 36st.C i mniej? czy to wina zlych proporcji?...

Iga

Cytat: Gwidon w 2010-10-24, 11:25:24
...chcialem sie was zapytac ,co oznaczau osoby na ZO zanizona temperatura ciala 36st.C i mniej? czy to wina zlych proporcji?...
O jakiej porze dnia była mierzona temperatura?

WojciechS

Przeważnie upojenie alkoholowe lub narkotyczne, przyjmowanie niektórych leków uspokajających, brak ruchu, ..., i wiele, wiele innych czynników zewnętrznych.
Czynniki obkurczające obwodowe naczynia krwionośne zdecydowanie obniżają temperaturę skóry!
Ale ostatecznie liczy się temperatura głęboka (narządowa), która nie powinna zlecieć poniżej 36 st. C.  :D

Iga

Normalnie,kiedy śpimy i mamy temp. niższą niż 36.6 st.C, to nie jest żaden dramat.
Najniższa jest rano.Jak wstajemy z łóżka i zaczynamy się ruszać ,to i temperatura wzrasta do np. 36.6st.C.

Iga

Acha. I jeszcze jedna ważna rzecz.Najlepsze ,najdokładniejsze termometry,to termometry rtęciowe.Elektroniczne można sobie włożyć w .....
Rtęciowe już chyba wycofali ze sprzedaży w aptekach ,ale można kupić chyba na Allegro.

Gwidon

...spadek temp. ponizej36st.rano i wieczor jest chyba nienormalne, wg. mnie jest to objaw niedoczynnosci tarczycy, osoba ta je dobowo okolo 50-60g bialka , 60-70g wegla i 180-200g tluszczu...