Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Marihuana, kawa, kolana i bimber

Zaczęty przez Umberto, 2007-06-10, 00:19:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

evosonic

Cytat: Umberto w 2007-06-11, 20:33:05
Dziękuję

Wszystkim biorącym udział w tej dyskusji. Od razu zrobiło mi się jaśniej pod dekielkiem. Czy mogę zatem traktować własne kolana jako wskaźnik trujących pokarmów?
A co do składu bimbru to mogę tylko odpowiedzieć lekarce, że składa się głównie z pasji producenta ;)

pozdrawiam
pocieszam

nie nie mozeszesz ,  po szesciu latach cos  powinienes czuc   :x i wiedziec jak to sie znalazlo w twoim czyms tam 
( dopisz sobie )  ogolnie to nudzisz

evosonic

hihihiii przestal nudzic  :( ale to jest takie smutne

Rudka

Ja robie z wina -ale to chyba już jest winiaczek i wcale mi nie szkodzi
oczywiście w rozsądnych dawkach - bo wystarczy kieliszek więcej ,a serducho pika

Krystyna77

Rudka ja też mogę tylko lampkę wina czy czegoś innego bo potem słyszę własne serduszko .Jak zaczęłam wypiekać ciasteczka magnezowe i inne chlebki opyt. to przestało mnie "trzepać" po kawie.Chyba ta kawa wypłukiwala ze mnie magnez.Pozdrawiam.

Rudka

Mówisz -ciasteczka magnezowe ??? moze będą super do winka -niezły pomysł
  chyba zaraz polece do Morgana po przepis .
   Ja niby arytmie  na opty -diecie  uspokoiłam -ale kazde odstępstwo serce mi przypomina.

fewa

Dla równowagi dobrze jest zjeśc 1 kostkę gorzkiej czekolady do kawy.

Gavroche

I znowu "marihuana leczy raka". :lol:
http://slwstr.net/pk3/2015/6/wolne-marihuanen
Pewnie tak samo jak nafta i amigdalina.
Jak coś gdzieś zadziała na cokolwiek, to zaraz leczy raka i zaparcia.

Konopie indyjskie na pewno działają, być może leczą jakąś neurologię, bo receptory kannabinoidowe istnieją zarówno ośrodkowo, jak i obwodowo, ale ekstrapolowanie tego na wszystkie popularne obecnie choroby, to lipa wielka jak Etna. :D
Zaraz Zięba będzie zalecał picie olejku z Konopki, tfu, z konopi. ;)

Zyon

Jest mnostwo rzeczy, ktore lecza raka z rowna skutecznoscia i stopniem udokumentowania jak amigdalina, np Graviola, MMS (Chloryn Sodu), ANRY (preparat autostwa Anatola Rybczynskiego) czy Weglan Potasu wg profesora Pantelliniego, czy nawet Wodoroweglan Sodu wg prof Simonciniego. Nie wspominakm juz o Budwigowej, metodzie Rife'a, Ashkara czy Gersonie.
I naprawde nie rozumiem dlaczego Adasko sie uczepil jak pijany plota, tej B17 wybierajac ja jaka ta jedyna metode sposrod tych wszystkich. Ksiazke o B17 przeczytalem zanim sie w ogole Adasko zainteresowal tematem i w sumie wczesniej i pozniej przeczytalem duzo podobnych ksiazek na temat takich kuracji, specjalnie nie zauwazylem jakichs spektakularnych sukcesow na tle innych
Work Buy Consume Die

Jonsey

Nawet jeśli leczy to jakiekolwiek badania na ten temat potwierdzające za mocą Pfajzerów, Sanofich i innych GaxówSmitKlainów nigdy nie ujrzą światła dziennego. To się nikomu nie opłaca. Jak zarobić na czymś co każdy może w doniczce na balkonie sam sobie wyhodować, ba co samo z siebie rośnie na dziko gdzie popadnie  :lol:

Gavroche

Cytat: Zyon w 2015-07-02, 21:30:54
Jest mnostwo rzeczy, ktore lecza raka z rowna skutecznoscia i stopniem udokumentowania jak amigdalina, np Graviola, MMS (Chloryn Sodu), ANRY (preparat autostwa Anatola Rybczynskiego) czy Weglan Potasu wg profesora Pantelliniego, czy nawet Wodoroweglan Sodu wg prof Simonciniego. Nie wspominakm juz o Budwigowej, metodzie Rife'a, Ashkara czy Gersonie.
I naprawde nie rozumiem dlaczego Adasko sie uczepil jak pijany plota, tej B17 wybierajac ja jaka ta jedyna metode sposrod tych wszystkich. Ksiazke o B17 przeczytalem zanim sie w ogole Adasko zainteresowal tematem i w sumie wczesniej i pozniej przeczytalem duzo podobnych ksiazek na temat takich kuracji, specjalnie nie zauwazylem jakichs spektakularnych sukcesow na tle innych

Trzeba mieć w życiu jakąś pasję, nie? :D

vvv

25000 postów o treści hihi haha to jeszcze pasja czy coś innego.

vvv

Cytat: Zyon w 2015-07-02, 21:30:54B17 wybierajac ja jaka ta jedyna metode sposrod tych wszystkich.

Nie neguję żadnych innych metod. B17 z pestek owoców ma tę właściwość, że sprowadza się do doboru produktów spożywczych, bez sięgania po chemię, bez sączenia limfy itp. Aczkolwiek, każda metoda prowadząca do detoksyfikacji organizmu, na czele z odcięciem się do możliwego maksimum od chemii spożywczej i farmaceutycznej jest także godna najwyższej uwagi.
8)

Gavroche

Cytat: vvv w 2015-07-02, 22:09:25
Chuj Ci do tego, kolego. ;)

Maniek

Cytat: Gavroche w 2015-07-02, 22:19:55
Cytat: vvv w 2015-07-02, 22:09:25
Chuj Ci do tego, kolego. ;)

:)

Maniek

krótko i treściwie  :D
LUBIĘ TO! :)

Gavroche

Wybaczcie wulgaryzm, ale woskowa kukła pieprząca w kółko to samo (oczywiście zgodnie z rozkładem rotacji) zaczyna się czepiać mojego prywatnego życia. :?

Tabelki jeszcze zrób, dzięciole zasmarkany, z podziałem na hihi i haha, z datą i godziną, pokoloruj i wyślij do Admina jako skargę. :D
Weź w końcu napisz coś ciekawego, zabawnego, miłego czy głupiego, ale jakiegoś, a nie straszysz tymi bezpłciowymi komunałami, albo sieknij sobie złoty strzał z amigdaliny i nie męcz nas i siebie.
Zacznie się od wypominania ilości postów, a skończy na kalamburach by Adaś, a tego stary silnik forum może nie uciągnąć...

RafałS

Jak tak można się czepiać prywatnych publicznych postów, kto i ile pości, no...  :wink:

vvv

Bardziej przykuwa uwagę
przepaść
pomiędzy prostym określeniem członka,

a wysublimowanym, dopracowanym,
wręcz doskonałym sformułowaniem
zobrzydzającej mitologi szydzącej

Cytat: Gavroche w 2015-07-02, 16:31:35Jądra z krochmalem dobrze robią.

jakby cały sztab marketingowy nad tym pracował.
:wink:

Zyon

Cytat: RafałS w 2015-07-03, 00:16:49
Jak tak można się czepiać prywatnych publicznych postów, kto i ile pości, no...  :wink:
Oj mozna, mozna, nie uwierzylbys nawet jakbym ci pokazal......hmm, no coz....  :?
Work Buy Consume Die

vvv

Nafta D5, jako lek homeopatyczny nie zawiera nafty tylko według racjonalistów jest niczym więcej niż mieszaninę wody i spirytusu (alkoholu etylowego). Ale jako lek szczególnie silnie działający wymaga leczenia nadzorowanego przez lekarza i dlatego jest na receptę. Nie żartuje, mocniejsze (bardziej rozcieńczone) leki homeopatyczne są w Polsce na receptę.

http://s9.postimg.org/eqp41j00v/ND5.png
(http://s9.postimg.org/eqp41j00v/ND5.png)
:shock: