Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Czytanie i słuchanie ;)

Zaczęty przez slawek, 2007-07-29, 11:58:37

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy chciałbyś aby na www.dr-kwasniewski umieszczać równolegle wersję tekstową czytanych przez Jana Kwaśniewskiego artykułów ?

Tak
30 (78.9%)
Nie koniecznie
4 (10.5%)
Jest mi to obojêtne
4 (10.5%)
Nie
0 (0%)

Głosów w sumie: 38

Krystyna*Opty*

Toan napisał:
CytatPani Krystyno!.

Panie Toanie!  :wink:

CytatNa sierpień wybieram opcję - nic  .
Teraz trochę odpoczynku i bardzo ciekawych lektur. Dotarło do mnie kilka nowych książek wartych zastanowienia.

OK.  JUŻ się z nich cieszę  :)  Mam cichą nadzieję, że z tych lektur i Twoich przemyśleń coś potem skapnie na forum... (?)  8)
Nie będę ukrywać, że Twoich przemyśleń łaknę jak... kania dżdżu  :D

CytatSierpień szybko zleci. . Ale proszę już zacząć przepisywać...

Super!  Dzięki za zgodę!  :)
I polecam się na przyszłość w tym względzie.
Lubię pisać na klawiaturce, a zwłaszcza tak cenne teksty jak dr. Kwaśniewskiego.

Krystyna*Opty*

Ewa napisała:
CytatKrysiu, jesteś kochana! Czy starczy ci czasu na przepisywanie? Oby tak.

Staaarczy, staaarczy... Dla tak zakręconej opty jak ja - nie ma innej opcji  :wink:  :lol:

CytatA może jednak wygodniej i szybciej byłoby skanować te teksty, które juz są i konwertować do tekstu?

Obawiam się, że nie mam dostępu do wszystkich tekstów, które czyta dr. Kwaśniewski. A poza tym nawet wygodniej
mi się pisze słuchając niż czytając to co piszę.

Pozdrówki  :)

P.S. Przy okazji: Ewo, od dawna się zastanawiam, czy może jesteś Ewą, z którą miałam kiedyś przyjemność się
poznać na spotkaniu optymalnych w Kongresowej?  :)

slawek

Cytat: Krystyna*Opty* w 2007-07-30, 20:59:54

Z przyjemnością bym je pisała i wysyłała je Tobie na priva. Co Ty na to?
Ach Krysiu jesteś thebeściara  ;)

Krystyna*Opty*

Slawek napisał:
CytatAch Krysiu jesteś thebeściara  ;)

Dzięki! :)   Tobie Sławku też nic nie brakuje...  8)   :)

elmo

Miło jest poczytać miłe rzeczy  :)
Pozdrawiam  :)

slawek

Cytat: Krystyna*Opty* w 2007-07-31, 14:28:29
Dzięki! :)   Tobie Sławku też nic nie brakuje...  8)   :)
ale Tobie DUŻO mniej ;)

elmo

Cytat: slawek w 2007-07-31, 21:21:12
Cytat: Krystyna*Opty* w 2007-07-31, 14:28:29
Dzięki! :)   Tobie Sławku też nic nie brakuje...  8)   :)
ale Tobie DUŻO mniej ;)

Ehhh,coś za słodko się robi ...Może takie rzeczy byście pisali na skypie?  :lol:  co wam zależy...tu nie kącik samotnych serc  :P 

slawek

Cytat: elmo w 2007-07-31, 21:27:54
Ehhh,coś za słodko się robi ...Może takie rzeczy byście pisali na skypie?  :lol:  co wam zależy...tu nie kącik samotnych serc  :P 
Ależ Edyto ;) nie moge przenieść się na skype ;( gdyż bardzo chciałbym aby cały świat wiedział jak bardzo LUBIĘ Krystyne ;)

elmo

Cytat: slawek w 2007-07-31, 22:25:10
Cytat: elmo w 2007-07-31, 21:27:54
Ależ Edyto ;) nie moge przenieść się na skype ;( gdyż bardzo chciałbym aby cały świat wiedział jak bardzo LUBIĘ Krystyne ;)

Ale możesz napisać na skypie,tam gdzie pisze "o mnie"  :"Bardzo LUBIĘ Krystynę i chcę ,żeby pisała mi teksty"   :) ,to też cały świat zobaczy  :P  :lol:
Ale nie.....Ty wolisz tutaj,bo tutaj jest jak w domu  :)
pozdrawiam Was  :)

slawek

Cytat: elmo w 2007-07-31, 22:32:41

Ale możesz napisać na skypie,tam gdzie pisze "o mnie"  :"Bardzo LUBIĘ Krystynę i chcę ,żeby pisała mi teksty"   :) ,to też cały świat zobaczy  :P  :lol:
No co ty ;) na skype zobaczą to tylko ci co "będą chcielimusieli" ja chcę żeby to wiedzieli wszyscy inni ;)

elmo

Cytat: slawek w 2007-07-31, 22:42:29
Cytat: elmo w 2007-07-31, 22:32:41

No co ty ;) na skype zobaczą to tylko ci co "będą chcielimusieli" ja chcę żeby to wiedzieli wszyscy inni ;)

To jakaś netowa miłość? czy jak?....tez się raz zakochałam w necie,tzn. nie w necie,tylko w osobie z netu ( to zaraz na początku mojej aktywności netowej hehe) ,ale mi przeszło  :lol: może i Tobie przejdzie...miejmy nadzieję...trzymam kciuki  :P  :lol:

slawek

Cytat: elmo w 2007-07-31, 22:45:48
To jakaś netowa miłość? czy jak?....tez się raz zakochałam w necie,tzn. nie w necie,tylko w osobie z netu ( to zaraz na początku mojej aktywności netowej hehe) ,ale mi przeszło  :lol: może i Tobie przejdzie...miejmy nadzieję...trzymam kciuki  :P  :lol:
Edytko ;) My się znamy od lat ;) to żadna miłość netowa ;P to zwykły wyraz uznania ;P

elmo

Cytat: slawek w 2007-07-31, 22:49:51
Cytat: elmo w 2007-07-31, 22:45:48
Edytko ;) My się znamy od lat ;) to żadna miłość netowa ;P to zwykły wyraz uznania ;P

Sławku ,to taki żarcik  :D Rozumiem ,że lubisz Krystynę i przypuszczam (z postów) ,że się znacie  :) 
Przecież nie jest nic złego w tym ,że się kogoś lubi i że się komuś to napisze  :) 
Też Was lubię  :wink:   

slawek

Cytat: elmo w 2007-07-31, 22:53:59
Sławku ,to taki żarcik  :D Rozumiem ,że lubisz Krystynę i przypuszczam (z postów) ,że się znacie  :) 
Przecież nie jest nic złego w tym ,że się kogoś lubi i że się komuś to napisze  :) 
Ależ żaden żarcik ;p Krystyne uwielbiam wręcz ;)

elmo

Cytat: slawek w 2007-07-31, 22:58:10
Cytat: elmo w 2007-07-31, 22:53:59
Ależ żaden żarcik ;p Krystyne uwielbiam wręcz ;)

Ja nie napisałam ,że Ty żartujesz,napisałam ,że ja żartuję z tą netową miłością  :P  :lol:

slawek

Cytat: elmo w 2007-07-31, 23:02:05

Ja nie napisałam ,że Ty żartujesz,napisałam ,że ja żartuję z tą netową miłością  :P  :lol:
Toteż Ja nie napisałem że ja żartuje ;)

elmo

Cytat: slawek w 2007-07-31, 23:32:27
Cytat: elmo w 2007-07-31, 23:02:05

Toteż Ja nie napisałem że ja żartuje ;)

Sławek.Czy Ty czytasz co ja piszę? Twoje zdanie ma się nijak do tego co ja napisałam.
Napisałeś :żaden żarcik" jakbym ja pisała,że Ty żartujesz.Więc napisałam,ze to ja żartuję ,a Ty w dalszym ciągu się upierasz,że niby ja odebrałam to ,co napisałeś ,jako żart.
Więc napiszę Ci ,że WIEM,że nie żartujesz pisząc ,że uwielbiasz wręcz Krystynę.To JA żartowałam z netową miłością.
Tak na marginesie,to jesli chcesz,żeby cały świat o tym wiedział ,to może napisz jakiś światowy besceler o swojej miłości do Krystyny (?)
Kolejna para u boku Tristana i Izoldy czy też Bonnie & Clyde  :P    :)

slawek

Cytat: elmo w 2007-08-01, 08:25:04

Sławek.Czy Ty czytasz co ja piszę? Twoje zdanie ma się nijak do tego co ja napisałam.
Nie żartuj ;)
Cytat
Napisałeś :żaden żarcik" jakbym ja pisała,że Ty żartujesz.Więc napisałam,ze to ja żartuję ,a Ty w dalszym ciągu się upierasz,że niby ja odebrałam to ,co napisałeś ,jako żart.
nie wiem co Ty odebrałaś ale ja nie żartowałem ;P
Cytat
Więc napiszę Ci ,że WIEM,że nie żartujesz pisząc ,że uwielbiasz wręcz Krystynę.To JA żartowałam z netową miłością.
Tak na marginesie,to jesli chcesz,żeby cały świat o tym wiedział ,to może napisz jakiś światowy besceler o swojej miłości do Krystyny (?)
Kolejna para u boku Tristana i Izoldy czy też Bonnie & Clyde  :P    :)
zastanowię się nad tym :P

Krystyna*Opty*

Slawek napisał:
Cytatale Tobie DUŻO mniej ;)

Pojadę w stylu słynnego już w onecie czułego_wojtka... ;) :

A Ty sie ze mnom nie kuć!   :lol:  ;)
Jak muwie rze nic Ci nie brakuje, to mam racje i jusz!   :D  8)

elmo

Sławek.Żeby było jasno,to kochaj sobie nawet Krystynę,co u licha mnie to obchodzi ?  :P  :lol:  To wcale nie rzutuje na moje losy.
Zastanawiam się czemu ja się wiecznie uwikłam w jakąś głupotę.Przecież każdy może odpowiadać sam za własną.Nie muszę ja odpowiadać za cudzą  :P