Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Czytanie i słuchanie ;)

Zaczęty przez slawek, 2007-07-29, 11:58:37

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy chciałbyś aby na www.dr-kwasniewski umieszczać równolegle wersję tekstową czytanych przez Jana Kwaśniewskiego artykułów ?

Tak
30 (78.9%)
Nie koniecznie
4 (10.5%)
Jest mi to obojêtne
4 (10.5%)
Nie
0 (0%)

Głosów w sumie: 38

lutonn

Cytat: toan w 2007-07-30, 10:18:34
Jako zdeklarowany demkorata, altruista i biorący szczególnie pod uwagę oczekiwania innych, mogę dać do wyboru następującą alternatywę: albo pliki dźwiękowe, albo nic. I ktoś twierdzi(ł), że demokracja ma wady?  :lol:
Ty tak na serio z ta "demokracja"???

lutonn

Cytat: elmo w 2007-07-31, 12:22:00
Cytat: Ewa w 2007-07-31, 11:47:50
Cytat: ElmoNie wojuję,tylko chcę zaznaczyć ,że jest mi to obojętne

Elmo! Cała ty :D Jak mocno chcesz zaznaczyc obojętność? :D

Buźka :)

Jak zwykle ,to co chcę zaznaczyć ,zaznaczam to bardzo mocno,tak aby to zaznaczenie było znacząco widoczne dla wszystkich ,nawet tych których to mało interesuje (przedewszystkim dla nich )  :D  :P
pozdro  Jednym slowem wszystko do wspolnego mianownika-(niech zyja rozwiazania silowe) :D :D hehe

Tymon

"Miała być demokracja, a tu każdy wygaduje co chce!"
Lech Wałęsa
:lol:

slawek

Cytat: elmo w 2007-08-01, 12:49:14
Zastanawiam się czemu ja się wiecznie uwikłam w jakąś głupotę.

Masz rację ja też się zastanawiam ;)

elmo

Cytat: slawek w 2007-08-01, 17:46:46
Cytat: elmo w 2007-08-01, 12:49:14
Zastanawiam się czemu ja się wiecznie uwikłam w jakąś głupotę.

Bo ja chcę naprawiać świat,a tu muszę się liczyć z tym ,że nie wszyscy są świadomi swoich błędów,głupot i takich tam.... :P

slawek

Cytat: elmo w 2007-08-01, 19:10:46

Bo ja chcę naprawiać świat,a tu muszę się liczyć z tym ,że nie wszyscy są świadomi swoich błędów,głupot i takich tam.... :P

Cytat
Rozumiem ;) naprawy są skuteczne gdy zaczynamy je robić wokół siebie ;P taka jakaś belka w oku mi chodzi pogłowie ;)

elmo

Cytat
Rozumiem ;) naprawy są skuteczne gdy zaczynamy je robić wokół siebie ;P ...

Dlatego myślałam ,że mi z tą naprawą pójdzie  łatwo,a tu okazuje się ,że wcale nie  :P  Po prostu niektórzy nie chcą zmienić swoich przyzwyczajeń .
Chodzi mi po głowie "stare drzewo" ,co sie go nie przesadza...czy jakoś tam.... :P

Krystyna*Opty*

Jeeeżu...!  Sławku, a co to za fizjonomia udaje Twoją?!  :shock:  :(  :twisted:
Można sie nieźle przefffstraszyć...  :o  ;)

Taki ładny przystojniak, a tak się ukrywa... Ładnie to tak?  :wink:  8)
Nie bądź taki... i daj nam wreszcie na siebie popaczeć  ;)  :)

slawek

Cytat: elmo w 2007-08-01, 21:23:07
Dlatego myślałam ,że mi z tą naprawą pójdzie  łatwo,a tu okazuje się ,że wcale nie  :P  Po prostu niektórzy nie chcą zmienić swoich przyzwyczajeń .
Chodzi mi po głowie "stare drzewo" ,co sie go nie przesadza...czy jakoś tam.... :P
Nie jest łatwo naprawiaczowi świata  8) zresztą taki naprawiacz też wymaga napraw ;P zwykle gruntownych a czasami nawet kapitalnych remontów  :lol:

elmo

Cytat: slawek link=topic=1678.msg25 954#msg25954 date=1186037154

Nie jest łatwo naprawiaczowi świata  8) zresztą taki naprawiacz też wymaga napraw ;P zwykle gruntownych a czasami nawet kapitalnych remontów  :lol:

Pewnie!Jestem właśnie po przeglądzie   .Mechanik powiedział ,że nie ma części do wymiany  :) Działam jak widać bez zarzutu. Jak zwykle z resztą ....
Martwi mnie jednak,że tyle ludzi działa niesprawnie ,a przekonani są o swej nieomylności. Czas na przegląd,mówię ...czas na przegląd ...
Bo najgorsza jest ....jakby to powiedzieć........fuszera......   :lol:

A właśnie , ps.   :P 

slawek

Cytat: elmo w 2007-08-02, 09:36:44

Martwi mnie jednak,że tyle ludzi działa niesprawnie ,a przekonani są o swej nieomylności.
Święte słowa ;)

elmo

Cytat: slawek w 2007-08-02, 10:00:59
Cytat: elmo w 2007-08-02, 09:36:44

Martwi mnie jednak,że tyle ludzi działa niesprawnie ,a przekonani są o swej nieomylności.
Święte słowa ;)

Dużo ludzi mi tak mówi ,jak coś powiem  :)  :P  Nie spodziewałam się ,że Ty również zwrócisz uwagę na mądrość moich słów.Ale zwróciłeś.To świadczy o tym ,że nie jest tak źle z młodzieżą  :P

slawek

Cytat: elmo w 2007-08-02, 12:21:00
Dużo ludzi mi tak mówi ,jak coś powiem  :)  :P  Nie spodziewałam się ,że Ty również zwrócisz uwagę na mądrość moich słów.Ale zwróciłeś.To świadczy o tym ,że nie jest tak źle z młodzieżą  :P
Dziękuje za komplement ;P ale już nie zaliczam sie do młodzieży  :(

slawek

Cytat: Krystyna*Opty* w 2007-08-01, 12:45:18
A Ty sie ze mnom nie kuć!   :lol:  ;)
Jak muwie rze nic Ci nie brakuje, to mam racje i jusz!   :D  8)

Jafne ;) siepoprawie

lutonn

hej" dzieciak"i i rozne tam "dziwolagi" nie naprawiajcie swiata taki ma byci koniec , wybierajcie zawsze mniejsze zla dla siebie  :D :D

kodar

jezeli sie chce naprawiac swiat,to nie moze byc selekcji,trzeba wszytkich jednakowo traktowac,albo nienawidziec albo kochac,ale wybiorczo naprawiac swiata  niestety nie da sie,a najlepiej zaczac od siebie  :lol:

Ewa

Krysiu, zaluję, ale nie byłam w Kongresowej :) To nie mnie poznałas tam. Jesli mieszkasz w Warszawie, mozemy sie poznac :)
Na chwilkę zmieniam awatar. To ja.

slawek

Ewa ;) jesteś coraz ładniejsza  :shock:

toan

To prawda!.
Ten poprzedni "bojowy" awatr się nie umywa do tego  :D

lutonn

Cytat: Ewa w 2007-08-04, 02:30:36
Krysiu, zaluję, ale nie byłam w Kongresowej :) To nie mnie poznałas tam. Jesli mieszkasz w Warszawie, mozemy sie poznac :)
Na chwilkę zmieniam awatar. To ja.
Noo niech tak zostanie!!!