Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Czytanie i słuchanie ;)

Zaczęty przez slawek, 2007-07-29, 11:58:37

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy chciałbyś aby na www.dr-kwasniewski umieszczać równolegle wersję tekstową czytanych przez Jana Kwaśniewskiego artykułów ?

Tak
30 (78.9%)
Nie koniecznie
4 (10.5%)
Jest mi to obojêtne
4 (10.5%)
Nie
0 (0%)

Głosów w sumie: 38

Blackend

Bardzo często ludziska z grup dyskusyjnych dążą do spotkania w realu.
Pamietam jak nas straszono, że przez internet społeczeństwo będzie oddalać się od siebie, a tu proszę jest odwrotnie :)

elmo

Cytat: Blackend w 2007-08-17, 10:47:48
... dążą ...

Ale czy zdążą ? Oto jest pytanie...
Myślę,że jednak pozostają (większość) przy stwierdzeniu :"Musimy się spotkać"   :D

Ewa

Elmo, my tez musimy się spotkać :D

elmo

Ewa  :D Koniecznie!
Ale dzieli nas tak "ogromna" sieć dróg.Jak to pokonać?  ....

sabina

Ale mam zaległości w czytaniu i słuchaniu tego forum. Co tu się działo  :shock:

elmo

Cytat: sabina w 2007-08-17, 17:30:55
Co tu się działo  :shock:

A, Sławek miał problemy ze słuchaniem  :P  :lol: i z ustaleniem lokalizacji  :lol: 
Ale chyba już wszystko w porządku  :D

slawek

Cytat: elmo w 2007-08-19, 16:33:51
Cytat: sabina w 2007-08-17, 17:30:55
Co tu się działo  :shock:

A, Sławek miał problemy ze słuchaniem  :P  :lol:
Z czytaniem, uważaj na lekcjach ;P
Cytat

i z ustaleniem lokalizacji  :lol: 
Ale chyba już wszystko w porządku  :D

no nie przesadzaj ;P nie chciałem tak Krysi zdradzać całkowicie ;)

elmo

Cytat: slawek w 2007-08-20, 21:27:41

no nie przesadzaj ;P nie chciałem tak Krysi zdradzać całkowicie ;)

baju baj  :) Nie potrafisz przyznać,że Krysia zrobiła Cię w bambuko?  :lol:   :P
Oj Sławek ,Sławek ....  :D         

slawek

elmo

Cytat: slawek w 2007-08-22, 12:41:30
Tak kochanie masz rację ;)

Ale z Ciebie kochaś  :lol:  Ponoć Benito Mussolini był takim kochasiem  :lol: 

slawek

elmo

Cytat: slawek w 2007-08-22, 13:13:05
Oczywiście Kotku ;)

Och ,jaki Ty jesteś słodki  :P
Ale i tak Ci nie wierzę,że jestem Kotkiem i Kochaniem .Pewnie tak piszesz każdej dziewczynie w necie  :cry: 

PS.  :P

Krystyna*Opty*

Elmo i Sławku, mam jedno pytanko:

A co to wszystko ma wspólnego z tematem tego wątku?  :?

Ludki kochane! Nie zanudzajcie innych dyskusją nie na temat...  OK.?  ;)

Pozdrowionka  :)

elmo

Krystyno a co miało wspólnego z tematem wątku Twoje pisanie o tym żeby Cię mąż machnął ?  :)
Nie bądź zazdrosna o Sławka  :P

elmo

Cytat: Krystyna*Opty* w 2007-08-22, 18:16:29

Ludki kochane! Nie zanudzajcie innych dyskusją nie na temat...  OK.?  ;)

Nie musisz czytać moich nudów tak jak ja nie muszę czytać Twoich "śmiesznych" zwrotów typu "jafne"  :) Normalnie brzuch boli ze śmiechu  :)
I po co u licha piszesz gdzie jeździsz?Co mnie to obchodzi?Czy to jest związane z tematem wątku?

elmo

Krysiu.Nie chcę zaśmiecać innych wątków,dlatego napiszę tutaj  :)
Masz do mnie jakieś pretensje ,ale zechciej sobie przeglądnąć Twoje posty,chociazby w tym wątku.Zobacz o czym one są:
Mniej wiecej coś takiego:

Sławek napisał:
Cytatbla,bla,bla

bla,bla bla

Cytatbla,bla bla
bla,bla,bla
Cytatbla,bla,bla
bla bla bla.
------------------------------------------------

Jak ja nie lubię rozbierania zdań na czynniki pierwsze,dlatego omijam takie posty (szczególnie Twoje).
Ale masz zalety  :)  Wklejasz ciekawe posty,linki  :)
My pewnie się nigdy nie zrozumiemy,bo Ty patrzysz jakby jednopłaszczyznowo,a ja nie  :) .Niektórzy tutaj patrzą tak samo ja ja,z nimi się doskonale rozumiem  :)
Mam propozycję:nie wchodźmy sobie w drogę  :) .Myślę,że to dobre rozwiązanie  :)

toan

Zaczynają docierać pierwsze materiały pisane przez Krystyna*Opty* z dźwięku zamieszczonego na www.dr-k.
W tym wątku będę informował zainteresowane osoby do których artykułów dodałem txt.
Serdecznie dziękuję Pani Krystyno!.
PS
Już dziś na "niespodziance" jest do pobrania MrAtemborski 2.

Krystyna*Opty*

Toan napisał:
CytatZaczynają docierać pierwsze materiały pisane przez Krystyna*Opty* z dźwięku zamieszczonego na www.dr-k.

Dzięki! W takim razie wysyłam Ci następne. Zresztą nie tylko dotyczące wyników ankiet. Mam nadzieję, że wersje tekstowe innych plików też się przydadzą  :)

toan

Krystyna!,
serdecznie dziękuję, że zechciałaś poświęcić i poświęcasz swój czas na przypomnienie wielu ważnych materiałów ze strony "zamieniając" dźwięk na słowo pisane!. Dzięki temu wiele osób korzystających z subskrypcji strony może przypominać sobie sukcesywnie news'y, które będąc na stronie, są jednak "trudne" do odszukania.
Dziękuję też Slawkowi za ... pomysł skłonienia Ciebie do tego zamieniania  :D
PS
Dziś np: news 665 - o przyczynach starzenia  8) Jaka szkoda, że tak mało można poczytać o długowiecznych Pelazgach (Wenedach). Ma ktoś jakieś ciekawe linki lub e-booki na ten temat?.

Ewa

Toan, no tak, prosiaczki dostały do korytka i przestały kwiczeć. :D))))))
Bylam pewna, że napisałam pean dziękczynny dla Krysi, ale widocznie odkładałm to na potem ;) Taki ten świat...

Tak czy inaczej, JA jestem bardzo wdzięczna Krysi. Nie dość, że przepisujesz Krysia teksty, to jeszcze widziałam, że nieraz nawet wpisujesz linki do strony i opisujesz dokument. Gdyby nie ty, nie zetknęłabym się z tymi materiałami. Czasem tylko mogłam sobie pozwolic na wysłuchanie pliku dzwiekowego.