Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Jestem głodna!

Zaczęty przez MAX, 2007-08-03, 22:08:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

No właśnie, a nie tak jak ten "gupi" Doktor, rozdać za darmochę!  :shock:  :twisted: :wink:
A nagrodą szyderstwo i nienawiść złych...  8)

renia

Ale satysfakcja z pomocy chorym też była... 8)

administ

A skąd to wiesz?  :roll:

renia

Mam zdolności paranormalne... :lol:

administ

Co do satysfakcji z handelku...
Masz w sklepie towar, włazi gostek, bierze co chce i mówi: "chcę to, ale nie mam forsy", a Renia dla satysfakcji z ratowania ludzkości - "a weźże sobie, bo mnie nie ubędzie."  :D
Jak szybko zmądrzejesz?  :roll: :wink:

renia

To jest całkiem inna sprawa. Gdyby ktoś głodny przyszedł i poprosił o jedzenie, to na pewno bym mu tego nie odmówiła...

Gavroche

Głodnego nakarmić...
Też mam kilku kloszardów z psami, co zawsze puszkę czy worek paszki dostaną.
Kochają te psiaki, to czemu nie pomóc?
Jeden, skubany, ma rasowego rottweilera, w zimie śpią razem, żeby pies nie zmarzł ;)

Zyon

Cytat: renia w 2014-11-21, 08:17:49
Wiem, ale nie powiem... :lol: :wink:
Widze szkole kristana....tak trzymac Renia, jak nie dadza Nobla to geba na klodke  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Cytat: renia w 2014-11-21, 09:19:44
To jest całkiem inna sprawa. Gdyby ktoś głodny przyszedł i poprosił o jedzenie, to na pewno bym mu tego nie odmówiła...

To idźmy dalej. Przychodzi kolejny raz wypasiony na Twojej dobroci i mówi: "Renia, biorę ten sklep, bo fajny jest."

Zyon

Raczej: Renia ty masz wszystko, jak nie mam nic, to niesprawedliwosc spoleczna, statystycznie mamy po polowie, wiec trzeba teraz rzeczywistosc dopasowac do teorii  :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Zyon w 2014-11-21, 09:36:33
Cytat: renia w 2014-11-21, 08:17:49
Wiem, ale nie powiem... :lol: :wink:
Widze szkole kristana....tak trzymac Renia, jak nie dadza Nobla to geba na klodke  :lol: :lol:

:evil: :| :mrgreen:

renia

Cytat: admin w 2014-11-21, 09:37:52
Cytat: renia w 2014-11-21, 09:19:44

To idźmy dalej. Przychodzi kolejny raz wypasiony na Twojej dobroci i mówi: "Renia, biorę ten sklep, bo fajny jest."

To ja bym powiedziała: - panie, pan się chyba z koniem na łby pozamieniał... :shock: :lol:

MariuszM

Mariusz ozenił sie z  nuda i zakochal sie w smietance z Czarnkowa w folii ;) ament :D

Zyon

Mariusz nojakto?  :shock: Nie kochasz sie dzielic wiedza, ktorej nie posiadasz?  :shock: Nieladnie  :shock: Walnij jakie ctrl-c -ctrl-v a potem pojdzie jak z platka  :D Zyskasz plusa u admina, sa tacy co by nerke za to oddali albo i dwie  :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend

Cytat: admin w 2014-11-21, 08:45:04
No właśnie, a nie tak jak ten "gupi" Doktor, rozdać za darmochę!  :shock:  :twisted: :wink:

Ludziska niewdzięczne są, a i jeszcze zazdrość, i zawiść dochodzi.  :?
Ale skoro już się stało jak się stało, to bardzo dobrze, że tego nie opatentował, bo patenty chronią i bogacą tylko bogatych.  :D
Więc albo się wiedzą nie dzielić, albo się dzielić za darmo żeby cwaniaki się nie bogaciły cudzym kosztem.  8)

Gavroche

Gadasz jak jakiś rastafarianin :D

Gavroche

Cytat: admin w 2014-11-21, 08:22:57
Cytat: renia w 2014-11-21, 08:12:17
A musi być elastyczna... 8)

Elastyczna, ale i bradytroficzna - logika Matki Natury jest piękna.  :D
Skoro zapasowa, to musi mieć niższy metabolizm?
Jak kartofle w ciemnej piwnicy zimą?

administ

Cytat: Blackend w 2014-11-21, 11:56:37
Cytat: admin w 2014-11-21, 08:45:04

Ludziska niewdzięczne są, a i jeszcze zazdrość, i zawiść dochodzi.  :?
Ale skoro już się stało jak się stało, to bardzo dobrze, że tego nie opatentował, bo patenty chronią i bogacą tylko bogatych.  :D
Więc albo się wiedzą nie dzielić, albo się dzielić za darmo żeby cwaniaki się nie bogaciły cudzym kosztem.  8)

Na szczęście Dieta Optymalna jest nagrodą i dobrodziejstwem dla nielicznych, a karą i przekleństwem dla wielu w wolnym chowie...  :D
Od konsystencji genów jest to uzależnione!  :wink:

Blackend

To prawda, Dieta Optymalna jest tak genialna w swojej prostocie i tak nieprawdopodobnie skuteczna w nagradzaniu rozumnych i karaniu głupoty, że aż po dziś dzień nie mogę wyjść z podziwu.  :shock:  :D

Blackend

Cytat: Gavroche w 2014-11-21, 12:11:49
Gadasz jak jakiś rastafarianin :D

Oj tam, oj tam, po prostu zwyczajnie czysto po ludzku dobrze życzę panom Kwaśniewskim i lepiej aby za dużo szczegółów nie zdradzali, bo przeciętnemu Kowalskiemu i tak to nic nie da, a "dobre" misie za chwilę odkryją Amerykę na nowo - na swoje konto oczywiście.
A wszelkie umowy, patenty, prawa autorskie i tym podobne, to sobie można dzisiaj wsadzić tam gdzie ja wiem, a Ty rozumiesz. ;)  :lol: