Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Ciekawostki prasowe

Zaczęty przez zbynek, 2007-08-16, 09:25:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

A bo trzeba skośne oczy mieć, aby się odnaleźć w tamtej kulturze... ;)

Jarek

Oni chyba już nic czują- tamagochi w okneblowaniu

RafałS

Cytat: Blackend w 2023-03-26, 13:43:21
Dla mnie azjatycka mentalność, to też nie moja bajka.
A już chiński system oceny obywatela, to kompletny absurd - dla mnie oczywiście.  8)
Słuszny byłby system polski. Problem w tym że nie pamiętają co i jak. Latami degrengolady sprawili że polinoludy jeżeli kojarzą to albo z polinami, albo z kościółkami, albo z chamstwem, pijaństwem itd, albo z komuszkowaniem. A to trza wrócić do podstaw gospodarzenia, porządek zrobić w obejściu, a wywalić obce inwazyjne systemy...

Blackend

Dopóki będzie z czego okradać obywateli nie ma co liczyć na zmiany.
Jak się skończy kasa ('89r.), to zacznie się racjonalne myślenie, np. Ustawa Wilczka.

admin

Wątpię, bo coś mi się zdaje, że choć stare komuchy wychowały w osiem lat nowe pokolenie komuchów którym "się należy", to w porównaniu do '89 jeszcze jest sporo niewykończonych "prywaciarzy", co płaci podatki! A skoro płaci, to jest czym dzielić :shock:  :?

Jarek

Dogorywcze obdarzeni kreatywnością  :?

Blackend

Cytat: admin w 2023-03-27, 08:04:56
Wątpię, bo coś mi się zdaje, że choć stare komuchy wychowały w osiem lat nowe pokolenie komuchów którym "się należy", to w porównaniu do '89 jeszcze jest sporo niewykończonych "prywaciarzy", co płaci podatki! A skoro płaci, to jest czym dzielić :shock:  :?

Dokładnie, jest jeszcze komu zabierać dlatego nie ma co liczyć na liberalne zmiany.  8)

renia

No chyba, że Tusk przyjdzie i zrobi porządek... 8)

RafałS

Cytat: renia w 2023-03-27, 12:12:07
No chyba, że Tusk przyjdzie i zrobi porządek... 8)
tusk z trzaskowym bo drugiego ostatnio maszczą...

Jarek

Holownia za szybkim wycofaniu gotówki To ci dopiero ananasek ... 8)

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-03-27, 11:29:12
Cytat: admin w 2023-03-27, 08:04:56

Dokładnie, jest jeszcze komu zabierać dlatego nie ma co liczyć na liberalne zmiany.  8)
Nowych nie widać na horyzoncie oprócz korpo Średnia klasa dowidzenia 

RafałS

Cytat: Blackend w 2023-03-26, 23:24:26
Dopóki będzie z czego okradać obywateli nie ma co liczyć na zmiany.
Jak się skończy kasa ('89r.), to zacznie się racjonalne myślenie, np. Ustawa Wilczka.
To było tyle "racjonalne" 8) że wstawili na chwilę żeby się ludkom zdało że to tak będzie działać po transformacyach. A tu takiego!... Banko-korpo priorytet globalistów.

Jarek

Stara zasada kasyna...

Blackend

Jarek

Blackend

admin

:lol:
Trafił cwaniak na cwaniaka... ;)

Jarek

Będą lupic, tak jak kiedyś Wawel łupili...

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

:lol: Mój Teść praktycznie po każdym posiłku robił dłuższe drzemki (Teściowa się tym martwiła, "bo ponoć to niezdrowe") i żył do 90 lat... :D Ona zmarła w wieku 70 lat...