Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Ciekawostki prasowe

Zaczęty przez zbynek, 2007-08-16, 09:25:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Z wypróżnianiem to nie wiem, ale częste sikanie zwłaszcza w nocy może być objawem miażdżycy, tak słyszałem. ;)  8)

admin

Bardziej niewydolności sera, ale również pochodzenia miażdżycowego.
Opuchlizna kostek do tego zwiastuje bardzo poważne kłopoty naczyniowo-sercowe.

Blackend

Znajdą bez problemu uczonych, którzy przyklepią "pro zdrowotność" tego typu preparatów.  :?

renia

To ja już wolę świerszcze... :lol: :wink:

Jarek

Dietetycy pewnie  będą propagować ten syf dla zagubionych  . Natomiast zbiorowa mądrość -  jem wszystko bo lubię, nie trzeba  przekonywać do niczego ...

Jarek

Cytat: renia w 2023-05-04, 16:03:22
To ja już wolę świerszcze... :lol: :wink:
Ja orzechy  :lol:

admin

Jarek

Trzainacy

Blackend

Jarek

Pełnowartościowy posiłek weganski Kolejny niemiecki pomysł- tutaj się promuje zieleninę w przedszkolach, żeby od małego w krew  wlazło... 8)

RafałS

Cytat: admin w 2023-05-04, 21:34:20
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/chc%C4%85-karmi%C4%87-dzieci-dziczyzn%C4%85-kuriozalny-pomys%C5%82-pis/ar-AA1aJtXx?ocid=msedgntp&cvid=1a8cd110749148f6805f30b96ce1443f&ei=9 - nie ma to jak bezwiedzowi zajmują się dietą i to dzieci w szkołach!  8)
U poliniaży na usługach, nie ma właściwych rozwiązań. Jedynie z deszczu pod rynnę, ze skrajności w skrajność. Zgodnie z poliniarskim procederem.

Blackend

Wrócą platformersy, to się skończy nieodpowiedzialne żywienie młodzieży, tak jak z drożdżówkami. ;)

Jarek

Zakaz wjazdu spalinowkami do wiekszych miast, tego chca platfusy na dzien dobry... Trzaskowski picer, chce byc na usługach  niemieckiej zieleniny, cwaniak dobrze wie, ze  ekologicznie  mozna zabronic prawie wszystkiego. Patrzac na poczynania niemieckich patoli, mozna tylko wysunac jeden wniosek - sa nietykalni

Blackend

Ekoterroryzm ma się teraz świetnie, ociepleniem klimatu można straszyć tak jak zarazą - bez końca.  8)

Jarek

renia

Cytat: Blackend w 2023-05-05, 08:29:17
Ekoterroryzm ma się teraz świetnie, ociepleniem klimatu można straszyć tak jak zarazą - bez końca.  8)

Tylko nie wiem co się stało z tą dziurą ozonową... :roll: :?