Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Masło

Zaczęty przez Matti, 2007-09-03, 19:09:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: Zyon w 2014-08-30, 21:26:35
To ten co mnie chcial bic mimo 2 metrow wzrostu i 90 kilo wagi?
Toś chudzierlak.  :wink:

Gavroche

Cytat: RafałS w 2014-08-30, 22:28:13
Toś chudzierlak.  :wink:
Oj, bo jedynka przed dziewiątką nie wejszła...

RafałS

Aż taki chwat to Zyon nie jest.  :)

Gavroche

Cytat: RafałS w 2014-08-30, 22:38:24
Aż taki chwat to Zyon nie jest.  :)
Poniosło mnie ociupinkę :D

anakin

Gavroche. zamiast trwonić energię na hejt i trollowanie jak zwykle, to lepiej byś ostudził nadzieję Ewy, co do spotkania z Tobą czy chociażby ujrzenia Ciebie. Ona nie wie, że Ty się nie pokazujesz innym Internautom. ;->

Trzeba było od razu uciąć temat, a nie robić płonnych nadziei, a potem zmilczeć i nie kontynuować tematu. <-;

Jak Gavroche się kiedykolwiek komukolwiek w Internecie pokaże to ja... Ach, szkoda gadać o rzeczach nierealnych.

PS I mógłbyś sobie darować wspomnienie ohydnego pocałunku z buraczaną dziewką, bo aż mnie zemdliło.  Fu!

anakin

(http://paddyk.files.wordpress.com/2007/09/rquest4fire.jpg)[size=9]+[/size](http://www.przepisy.net/img/przepis/26954/salatka-sledziowa-z-czerwonymi-burakami_28044_7.jpg)[size=9]=FE[/size]

anakin

Takiś duży, a takiś strachliwy. A w walce, cóż, wygrywa ten, który nie ma empatii i litości. Ten, który pierwszy skutecznie okaleczy drugiego. Bowiem walka to dzicz i prymitywizm i podejmując się jej należy się dostosować, a nie silić się na konwenanse i dobroduszność. Bezduszność zawsze wygra i przetrwa niezależnie na kogo trafi.

Ja oczywiście jestem pełen empatii i dobroci dla ludzi. A oko co najwyżej mógłbym Ci wyłupić przypadkowo, w ferworze walki. :|

Gavroche

Cytat: anakin w 2014-08-31, 00:40:16
Jak Gavroche się kiedykolwiek komukolwiek w Internecie pokaże to ja...
Ja, w przeciwieństwie do Ciebie, nie mam się czym pochwalić :lol:

Gavroche

PS I mógłbyś sobie darować wspomnienie ohydnego pocałunku z buraczaną dziewką, bo aż mnie zemdliło.  Fu!
A to mówi niunio, który w wątku "masło" pokazuje sflaczałe ciałko z bujnym jak szuwar owłosieniem łonowym :shock:

Maniek

Cytat: Gavroche w 2014-08-31, 08:14:25

mistrzostwo świata zrobić sobie takie zdjęcie i jeszcze je wrzucić na neta  :shock:
skajłoker, ty masz naprawdę sieczkę pod kopułą.

Gavroche

Cytat: Maniek w 2014-08-31, 08:19:28
Cytat: Gavroche w 2014-08-31, 08:14:25

mistrzostwo świata zrobić sobie takie zdjęcie i jeszcze je wrzucić na neta  :shock:
skajłoker, ty masz naprawdę sieczkę pod kopułą.
Oj, bo z zaskoczki go wzięto :lol:

Maniek

Cytat: Gavroche w 2014-08-31, 08:17:02
A to mówi niunio, który w wątku "masło" pokazuje sflaczałe ciałko z bujnym jak szuwar owłosieniem łonowym :shock:

oo  :D
jak zobaczyłem to zdjęcie, to później parę dni bałem się otwierać forum.dr-kwasniewski.pl, bo bałem się, że z zaskoczenia skajłoker będzie publikował nowe foty, i faktycznie mogę zwrócić poranną jajecznicę. Poważnie  :?

Gavroche

Cytat: Maniek w 2014-08-31, 08:21:35
Cytat: Gavroche w 2014-08-31, 08:17:02

oo  :D
jak zobaczyłem to zdjęcie, to później parę dni bałem się otwierać forum.dr-kwasniewski.pl, bo bałem się, że z zaskoczenia skajłoker będzie publikował nowe foty, i faktycznie mogę zwrócić poranną jajecznicę. Poważnie  :?
A przecież to inni trolują, gadają o głupotach i bezeceństwach, a Anakin jest jedyny merytoryczny i nie interesuje go co kto je, jak wygląda, ile podniesie czy przebiegnie :lol:
Wydaje mi się jednak, że te trzaski spokojnie da się wyrównać współczesną chemią psychiatryczną 8)

Zyon

Cytat: anakin w 2014-08-31, 01:54:05

Takiś duży, a takiś strachliwy. A w walce, cóż, wygrywa ten, który nie ma empatii i litości. Ten, który pierwszy skutecznie okaleczy drugiego. Bowiem walka to dzicz i prymitywizm i podejmując się jej należy się dostosować, a nie silić się na konwenanse i dobroduszność. Bezduszność zawsze wygra i przetrwa niezależnie na kogo trafi.

Ja oczywiście jestem pełen empatii i dobroci dla ludzi. A oko co najwyżej mógłbym Ci wyłupić przypadkowo, w ferworze walki. :|
Nie, no doceniam, ze sie tak okrutnie zezlosciles, ze chciales mnie pobic w przyplywie odwagi albo jakiego szalenstwa :D
Ale jako czlowiek z klasa poskladalbym cie na cztery jak recznik bardzo  kulturalniei prawie by nie bolalo :D
Work Buy Consume Die

renia

Ja jestem ciekawa jakby tak naprawdę wyglądało Wasze spotkanie w realu... :roll: :lol:
Może wcale nie tak źle jak to tutaj rokuje... :D

Gavroche

Cytat: renia w 2014-08-31, 11:01:15
Ja jestem ciekawa jakby tak naprawdę wyglądało Wasze spotkanie w realu... :roll: :lol:
Biegną dwa psy wzdłuż ogrodzenia, jeden po zewnętrznej, drugi wewnętrznej i ujadają, mało zębów nie połamią.
Nareszcie dobiegają do bramy, która jest... otwarta i konsternacja, cisza, obwąchanie "buzi-dupci", podniesienie nogi i peace :D

O to Ci chodzi?

renia

Nie aż tak... :shock: :lol:

Ewa

Cytat: renia w 2014-08-30, 21:18:15
Cytat: admin w 2014-08-30, 20:30:24
W wątku "Masło"  :shock:  :lol:
Kocham to Forum!  :wink: :mrgreen:
:D
Pamiętam jak 6 lat temu ono Cię wkurzało. Chciałeś je zamknąć. Ja już proponowałam, żebyśmy sobie wybrali innego Admina... 8) :lol:
Jak to innego admina? !

Zyon

Cytat: admin w 2014-08-30, 20:30:24
W wątku "Masło"  :shock:  :lol:
Kocham to Forum!  :wink: :mrgreen:
I o to chodzi  :D
Work Buy Consume Die

grenis

Cytat: renia w 2014-08-31, 11:01:15
Sugerujesz, ze poszli by na browara? :lol: