Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

"Gry satelitarne", czyli...

Zaczęty przez toan, 2008-02-16, 10:02:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

Edyta

O!  :D
Dziekuję Adminie ,że mi powiększyłeś  :mrgreen:  :P  :D Od razu lepiej się czuję  :P

toan

:D - no ma się tę moc sprawczą - szczęśliwie tylko na tym Forum  :twisted:

adam319

Edyta

Zauwazyłam,że obydwa powiekszyłeś i są identyczne  :D  :mrgreen:

Edyta

A nie,nie jeden jest większy,ale nic nie szkodzi  :)

toan

Mogę wyrównać, ale do większego, czy do mniejszego?

Edyta

Tak,zeby pasowało do mnie,czyli  do....mniejszego  :mrgreen:  :D

Edyta

toan

No teraz jest równiusieńko! zgodnie z życzeniem! :D
Ale taki powiększający się od p do t -nie wygląda źle!

toan

Ale starczy tego dobrego, bo zaraz ktoś tu będzie wypominał, że zamiast umartwiać się cudzymi problemami  :cry:, to sobie lekko temat traktujemy!  :D.

Edyta

Teraz wszystko gra!!!  :D Dziękuję!!!  :D

adam319

tylko sprawdzam sobie elastyczność systemu :-)

Za starych dobrych czasów, jak były tylko drukarki rozetkowe (drukowały literki, a nie grafikę) to można było z literek poskładać portret np. Lecha :-)

@Toan
Po prostu opanowała nas „głupawka” w obliczu nieuchronnej apokalipsy :-)

Edyta

Cytat: adam319 w 2008-02-21, 21:43:00

@Toan
Po prostu opanowała nas „głupawka” w obliczu nieuchronnej apokalipsy :-)

O właśnie  :) Taka zbiorowa "histeria"  :idea:

Edyta

Cytat: adam319 w 2008-02-21, 21:43:00

Już nie pytam jak wklejasz te strzałki,bo bym tu do rana siedziała  :roll: :|

adam319

Nie mogłem się powstrzymać, taki fajny ten Ryjek i tak się kojarzy z wczorajszym zaćmieniem Księżyca.
Dobrze skonfigurowany komputer z prockiem 1.5GHz wystarczy by wyświetlić te Ryjki w pełnej szybkości.

evosonic

Cytat: Edyta w 2008-02-21, 22:16:59
Cytat: evosonic w 2008-02-21, 20:35:14
  2012

Weszłam sobie na takie Forum Astronomiczne :)

http://www.astronomia.pl/forum/viewtopic.php?t=3969
z przestrzeni leci cos co ma okolo 100 kilometrow srednicy ziemia jest na drodze tego czegos ,o tym pisali majowie , nie pisali natomiast o koncu swiata...

toan

To w czym jest problem?,
Naturalna sprawa w Kosmosie. Jeśli trafi, to bardzo dobrze, że takie duże - szybciej się odparuje. :D Bardziej "humanitarne" niż powolne zdychanie z głodu... :(
A jak nie trafi - no to dalej trzeba się będzie "męczyć" do następnej "przepowiedni". I tak do samej śmierci... :mrgreen:

Edyta

Cytat: toan w 2008-02-22, 07:18:40

A jak nie trafi - no to dalej trzeba się będzie "męczyć" do następnej "przepowiedni". I tak do samej śmierci... :mrgreen:

Jak nie trafi,a przeleci "blisko",to dopiero będą "zaburzenia"  :shock:

Cytat: evosonic w 2008-02-22, 07:02:55
   z przestrzeni leci cos co ma okolo 100 kilometrow srednicy ziemia jest na drodze tego czegos ,o tym pisali majowie , nie pisali natomiast o koncu swiata...

Jak sobie coś takiego uzmysławiam (czasem tak się dzieje,zwłaszcza jak już leżę w nocy na łóżku) to robi mi się "duszno"
A robi mi się jeszcze bardziej "duszno",jak sobie pomyslę,że być może (ponoć) nasz Układ Słoneczny "wciągany" jest przez czarną dziurę  :?,choć te moje obawy porównuję do lęku mrówki przez oceanem - czy ma to sens?  :shock:  :roll:

Edyta

Errata.Miało być "naszą galaktykę",a nie nasz "Układ Słoneczny".