Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

depresja i nerwica

Zaczęty przez Pijo71, 2008-02-19, 19:02:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

vigo

Ciekawe co z Pijo71 autorem tego wątku bo aż żal mi się go zrobiło - był autentyczny ze swoim problemem.
Być może miał zrytą florę bakteryjną przez np. antybiotyki i "wystarczyłyby" dobre bakterie SBO.
Na zgagę - Betaina HCL. Ponieważ zgaga w 80% to niedokwaśność żoładka, a nie nadkwaśność i Polprazol tylko pogarszał jego problem, itd.
K...wa, a jak czytałem tych nawiedzonych młotów sprzed 10 lat ("bo mi ŻO pomogła to i Tobie musi, widocznie źle stosujesz") to aż żal dupę ściskał i ściska do tej pory.

Gavroche

Słusznie. 8)
Dlatego ŻO jest dla zdrowych, a DO dla chorych i powinna być dobrana indywidualnie.
I cudów oczywiście nie ma.

administ

:shock:
Nie może być! A ja słyszałem, że to jedna, jedynie słuszna dieta dla wszystkich!  ;)
A najważniejsza jest "formuła 30g" i "maszyny jądrowe na pustyni", że o "zaszyfrowanych listach od Clinton" nie wspomnę!  :?
I peruka do tego...   :(

Gavroche

:lol:
Ja słyszałem, że w Polsce jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej. ;)

Zofia

Za cztery dni Prima Aprilis.

Radomiak

:lol:
Oj, będzie się działo... :wink:

Zyon

Cytat: admin w 2018-03-28, 08:13:26
:shock:
Nie może być! A ja słyszałem, że to jedna, jedynie słuszna dieta dla wszystkich!  ;)
A najważniejsza jest "formuła 30g" i "maszyny jądrowe na pustyni", że o "zaszyfrowanych listach od Clinton" nie wspomnę!  :?
I peruka do tego...   :(
Nie zapominaj o sloiku miodu  8)
Work Buy Consume Die

Maniek

Ale akacjowy, tylko akacjowy. Po nim cukier prawie nie skacze. ;)

administ

A jaki dobry "na serce" dzięki fruktozie! ;)

Bobby

Na nerwice to dobra nalewka z dziurawcem jest. Teraz nie jest za jasno to i poparzeń skóry nie będzie.

Zyon

Work Buy Consume Die

Blackend

Nie wiem dlaczego tylko na frytkach im to wyszło, skoro od dawna wiadomo, że Polak głodny to zły. ;)

Zyon

Pewnie robaki zlagodza depresje  :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend

I nareszcie na legalu będą mogli zalewać robaka. ;)

Zyon

Ze sznapsikiem :D I bialeczko sie szybko wchlonie :D
Work Buy Consume Die

Blackend

renia

Macie takie robaczywe myśli... :lol: