Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

1%!

Zaczęty przez toan, 2008-03-04, 19:36:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

A jeśli, to na "swoją" korzyść.  :?

renia

Dzwoniłam do księgowej (do Urzedu już jest za późna godzina) i księgowa mi powiedziała, że można było odprowadzić, ale już jest "po ptokach "... za późno. Ponoć jest zmiana od tego roku i na ryczałcie też można takie odprowadzenie robić. Ale nic mi w przód nie poinformowała, a ja sama nie "studiuję" tych przepisów... :?
W przyszłym roku to już będę wiedziała...chyba, że znowu zmienią przepisy... :lol:

Blackend

Zmienią na bank - to nasza specjalność. Zawikłac, zagmatwać, pokręcić, a później debatować ;)

administ

Ale wcześniej wyłapać i ukarać tych co myśleli, że jest "tak, jak w zeszłym roku"  :evil:

renia

Żyć się nie chce jak się to wszystko czyta... 8) :lol: :wink:

administ

Jak ten czas szybko leci!
I znów będzie można wesprzeć finansowo OSO!  :D

renia

Wspierać zawsze można... :roll: myślą, mową i uczynkiem...

administ

Tak to się nie wspiera, tylko grzeszy!  :twisted:  :lol:

RafałS

A jak się grzeszy to się kościół cieszy.  :wink:

renia

Cytat: admin w 2012-12-01, 19:54:34
Tak to się nie wspiera, tylko grzeszy!  :twisted:  :lol:

Widocznie coś mi się pomieszało... :roll: :wink:

administ

:lol:
"Spowiadam się Bogu wszechmogącemu: i wam, bracia i siostry: że bardzo zgrzeszyłem: myślą, mową, uczynkiem i zaniedbaniem: moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina ..."
Ale mogłem jako ateista coś pomieszać, co Pan mi raczy wybaczyć i odpuścić, jeśli jednak jest...  :wink:  :D

renia

Muszę popytać moją księgową, bo mówiła, że co trzecie niewskazane przez podatnika przekazanie 1 % przekaże na OSO. Ma trzech takich "w potrzebie"...

administ

I bardzo dobrze.
Mnie też sporo znajomych Rodziców i moich obiecało!  :D

RafałS

Cytat: admin w 2012-12-01, 19:57:23
"Spowiadam się Bogu wszechmogącemu: i wam, bracia i siostry: że bardzo zgrzeszyłem: myślą, mową, uczynkiem i zaniedbaniem: moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina ..."
Ale mogłem jako ateista coś pomieszać, co Pan mi raczy wybaczyć i odpuścić, jeśli jednak jest...  :wink:  :D

Spowiedź co prawda trochę spóźniona... Ale chyba możemy przymknąć nieco oko.  :wink:

renia

Cytat: admin w 2013-02-13, 15:45:25
I bardzo dobrze.
Mnie też sporo znajomych Rodziców i moich obiecało!  :D

Księgowa przyczepiła sobie nazwę i nr KRS na takiej tablicy ściennej. Jutro się dowiem czy coś tam przekazuje...
:roll:

renia

Cytat: RafałS w 2013-02-13, 15:46:11
Cytat: admin w 2012-12-01, 19:57:23

Spowiedź co prawda trochę spóźniona... Ale chyba możemy przymknąć nieco oko.  :wink:

Jak ja to dzisiaj przeczytałam to już chyba do kościoła nie muszę iść... :roll: :wink:

administ

A głowę popiołem posypać?  :shock:
Dziś Proboszcz mnie pytał, czy jadłem mięso, bo...  :D
Ale ponieważ znam lepiej Pismo Święte niż przeciętny Katolik, więc wymieniłem mu kiedy Człowiek zwolniony z postu jest...  8)

renia

Cytat: admin w 2013-02-13, 15:53:25
A głowę popiołem posypać?  :shock:
Dziś Proboszcz mnie pytał, czy jadłem mięso, bo...  :D
Ale ponieważ znam lepiej Pismo Święte niż przeciętny Katolik, więc wymieniłem mu kiedy Człowiek zwolniony z postu jest.  8)

Myłam dzisiaj głowę to nie mogę... 8) A rano boczek wędzony jadłam w jajecznicy przez pomyłkę... 8)