Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

ZIOŁA

Zaczęty przez lekarka, 2008-07-04, 08:57:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Ale już wzrok nie ten i jeszcze człowiek zagada nieszczęśliwie do jakiego karakana, a potem się już nie uwolnisz. ;)  :lol:

Gavroche

Brrr, straszne, lepiej bezpiecznie, z ambony. ;-)

Blackend

Trzainacy

Cytat: Blackend w 2021-03-05, 20:59:17
Mam być sam i przynieść lornetkę na sikorki? ;)
:lol:

admin

Cytat: Blackend w 2021-03-05, 21:09:13
Ale już wzrok nie ten i jeszcze człowiek zagada nieszczęśliwie do jakiego karakana, a potem się już nie uwolnisz. ;)  :lol:

No właśnie, ile to trzeba się nagadać na początku, żeby później przeważnie słuchać i milczeć lub tylko w odpowiednim miejscu odpowiać "tak" lub "nie"... ;)
Wychodzi na to, że sikory na starcie są słuchowcami, a późnieć ćwierkają notorycznie.  8)

admin

Cytat: Gavroche w 2021-03-05, 21:12:37
Brrr, straszne, lepiej bezpiecznie, z ambony. ;-)

Ale tej myśliwskiej, czy kościelnej? ;)

Gavroche

I z jednej i z drugiej - grzech. :D

Blackend

Kupiłem z ciekawości olejek CBD, łyknęliśmy z żoną wczoraj przed snem parę kropel, ręce na grzecznie na kołdrę i czekamy...  :lol:
Po godzinie słyszę - śpisz? A była już 1.30  :lol:
Coś mi tu pachnie kolejną ściemą i wyciąganiem forsy. ;)

Gavroche

Wiesz co, po pierwsze organizm musi się tego "nauczyć czuć".
Po drugie stężenie - powinno być wysokie.
Po trzecie, syntetyk nie działa lub działa bardzo słabo, naturalny olejek z kwiatów tzw. full spectrum działa na bank. 8)
Zawiera on i CBD i CBN i CBG:
https://konopnekuracje.pl/Baza_wiedzy/17/cbn

Na chwilę obecną najlepszy, moim zdaniem, wybór:
https://allegro.pl/oferta/cbd-naturalne-30-lecznicze-ziolowe-10020346845

Gavroche

Wygląda dobrze, pociągnijcie kurację do wyczerpania butli, ale dałbym przynajmniej 2-3x większą dawkę. 8)
Ja ten z linku, to brałem na pipety, ale mój organizm zna konopie bardzo dobrze, zacząłem palić jako 13 latek. ;-)

Blackend

Wiadomo, do zlewu nie wyleję. ;)  :lol:
Dam znać czy są jakieś postępy.  8)

admin

Gavroche

Cytat: Gavroche w 2021-03-04, 11:13:46
Jutro zaczynam mikrodawkowanie (w weekend bezpieczniej) psylocybiny. :D
Mam nasuszone ze 100 sztuk rodzimej łysiczki lancetowatej.
https://nootropy.pl/2019/03/11/mikrodawkowanie-substancji-psychodelicznej-u-szczurow-zmniejsza-lek-i-depresje/

10 dni kuracji za mną. :D
Zacząłem od 0,1g zmielonego na pył suszu, i tak na razie lecę, rano do kawy.
Z wrażeń to wyostrzone kolory, jakieś takie wszystko ładniejsze jest oraz podwyższony poziom energii od rana do wieczora.
Wygląda to tak, że wieczorem sobie myślę: "wcześniej o tej porze, to bym już czuł zużycie materiału", a teraz jeszcze poszedłbym na tańce. :lol:
Ale nie jest to jakaś sztuczna stymulacja, bo jak się położę, to natychmiast zasypiam, po przyłożeniu głowy do poduszki błogość, jak za dzieciaka.

Biorę 100mg, nie ma mowy o żadnym naćpaniu, bo dawka rekreacyjna jest z 50-100 razy większa.
Niech się dobrze zaloguje i rozciągnę dawki do co drugi dzień, potem do 3x w tygodniu itd.
Ponoć pół Doliny Krzemowej leci na mikrodawkach psychodelików od lat, chwalą sobie za kreatywność. ;-)

admin

Wyostrzone powiadasz, ale czemu akurat kolory!  :shock: ;)

Blackend

Blondynki bardziej blondynkowe, a brunetki bardziej brunatne. ;)

Gavroche

Cytat: admin w 2021-03-15, 22:12:32
Wyostrzone powiadasz, ale czemu akurat kolory!  :shock: ;)
Też żałuję, zwłaszcza, żem daltonista. :lol:

admin

Ale da się z tym żyć...  8)

Gavroche

Cytat: Gavroche w 2021-03-15, 12:00:12
Cytat: Gavroche w 2021-03-04, 11:13:46
Jutro zaczynam mikrodawkowanie (w weekend bezpieczniej) psylocybiny. :D
Mam nasuszone ze 100 sztuk rodzimej łysiczki lancetowatej.
https://nootropy.pl/2019/03/11/mikrodawkowanie-substancji-psychodelicznej-u-szczurow-zmniejsza-lek-i-depresje/

10 dni kuracji za mną. :D
Zacząłem od 0,1g zmielonego na pył suszu, i tak na razie lecę, rano do kawy.
Z wrażeń to wyostrzone kolory, jakieś takie wszystko ładniejsze jest oraz podwyższony poziom energii od rana do wieczora.
Wygląda to tak, że wieczorem sobie myślę: "wcześniej o tej porze, to bym już czuł zużycie materiału", a teraz jeszcze poszedłbym na tańce. :lol:
Ale nie jest to jakaś sztuczna stymulacja, bo jak się położę, to natychmiast zasypiam, po przyłożeniu głowy do poduszki błogość, jak za dzieciaka.

Biorę 100mg, nie ma mowy o żadnym naćpaniu, bo dawka rekreacyjna jest z 50-100 razy większa.
Niech się dobrze zaloguje i rozciągnę dawki do co drugi dzień, potem do 3x w tygodniu itd.
Ponoć pół Doliny Krzemowej leci na mikrodawkach psychodelików od lat, chwalą sobie za kreatywność. ;-)
Kolejne 10 dni poszło. :D
Z tą kreatywnością to może być prawda, wprowadziłem kilka zmian w sklepie, gotowanie sprawia mi przyjemność jak nigdy, lepiej gram w szaszki i polubiłem jeżdżenie autem, normalnie się tym bawię, a wcześniej to było zło konieczne. :lol:
Na treningach super skupienie, aż muszę się mitygowac i ograniczać sesje.
Wieczorem mocno się wkręcam w książki i zasypiam jak dziecko.
Wygląda na to, że mikrodawkowanie psychodelików naprawdę działa. 8)

Nie wiem czemu to nie jest popularniejsze, choć rozumiem, że łatwo polecieć z dawkami, bo skoro jest fajnie, to x2 może być jeszcze fajniej...
Ja od dzisiaj rozciągam dawkowanie do 100mg co drugi dzień.

Blackend

CBD też równocześnie bierzesz czy na razie odstawiłeś?  8)