Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

W sumie troche niefortunnie wybrałem temat  :(
tak właściwie to chodziło mi o dzisiejszą date stanu wojennego i ogólnie rzeczywistość, w której przyszło niektórym z nas dorastać...

Edyta

No co Ty.To ze zbliza sie czas świąteczny,nie znaczy ,ze nie mozna słuchac niczego poza koledami  8)

Enka19

Enka19

A na Sylwestra gdzie sie wybieracie;))))))

Edyta

Cytat: Enka19 w 2008-12-13, 13:15:13
A na Sylwestra gdzie sie wybieracie;))))))

Własciwie to jeszcze nie wiem,gdzie spedze sylwestra,bo wszystkie przytułki są juz zajete.
Ktos miałby jakąs propozycje? Czytałam,ze "adampio" zbiera po jednym groszu,to jakbyscie dali 2 grosze,to korona z głowy by Wam nie spadła,tymbardziej ,ze jej nikt nie nosi  :P

Enka19

HAHA Edyta - ja nosze korone;)))))  patrz na foto ;d;d;;d

Edyta

No tak.Pomyliłam sie.
W kazdym razie jak dasz dla "adampio" jeden grosz i dla mnie jeden(i tak wszyscy),to i tak Ci ta korona z głowy nie spadnie  :P

Enka19

:D Oh tak mój skarbiec jest wielki ;D gorsz , coz to dla mnie;)

Edyta

Cytat: Enka19 w 2008-12-13, 16:35:45
:D Oh tak mój skarbiec jest wielki ;D gorsz , coz to dla mnie;)

No to mamy na Forum królową!  :shock: Z jakiej dynastii jesteś królowo?Jesli wolno spytać bez pozwolenia ....
Chyle czoła wasza wysokość .

toan

http://www.youtube.com/watch?v=REElUors1pQ - tu coś jest o tańczącej królowej, ale siedemnastce i piątkowym, a nie sobotnim wieczorze. A o dziewiętnatnastoletnich królowych nic nie znalazłem  :(

Enka19

Dynastia ENUSIAKÓW Wielkich  8)
Adminie, jest kilka informejszyn o mnie w necie ale to tylko dla wtajemnczonych ;)
i nie FILMIKOW tylko filmów;p

toan

To wspaniale!. Gratuluję i wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się kolejnych urodzin! :D

Edyta

Cytat: admin w 2008-12-13, 18:46:42
To wspaniale!. Gratuluję i wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się kolejnych urodzin! :D

Ja tez sie przyłaczam.Ciekawe czy nas zaprosi na swój dwór ?  :P

Enka19

Grazie Grazie ;)
Zapraszam Wszystkich na uroczyste przyjęcie które odbędzie sie dnia 20.12.2008r w Krakowie na Wawelu.
Strat dzamprezy- 19.00 :)
Proszę ubrać się stosownie do rangi imprezy tzn. Prosze zabrac takze wdzianko naplaze gdyz od godziny 24 wsiadamy w samolot i lecimy na wyspy Kanaryjskie ( prosze zabrac dokumenty etc)
Serdecznie pozdrawiam.
Królowa :)

toan

Cytat: Edyta w 2008-12-13, 18:49:46
Ciekawe czy nas zaprosi na swój dwór ?  :P

NO coś TY Edyta  :shock: - jeszcze będziemy musieli się stawić :mrgreen:

Edyta

Cytat: admin w 2008-12-13, 18:37:13
http://www.youtube.com/watch?v=REElUors1pQ - tu coś jest o tańczącej królowej, ale siedemnastce i piątkowym, a nie sobotnim wieczorze. A o dziewiętnatnastoletnich królowych nic nie znalazłem  :(

Jeszcze cos z Queen  8)

http://www.youtube.com/watch?v=PeCqt7s4_4I&feature=related

toan

Cytat: Enka19 w 2008-12-13, 18:54:55
Zapraszam Wszystkich...

Edyta!
no i wykrakałaś  :(.

Edyta

Cytat: admin w 2008-12-13, 18:58:40
Cytat: Enka19 w 2008-12-13, 18:54:55
Zapraszam Wszystkich...

Edyta!
no i wykrakałaś  :(.

No! I skąd ja wezme jakie wdzianko,jak mam jeden fartuch,jedna spódnice i jedna bluzke   i pozyczone buty?
Moze stane sobie pod jakim hipermarketem z puszką  :idea: chciałabym jako tako wygladac  :idea:

toan

Teraz będziemy musieli cierpieć w tym luksusie :cry:

Enka19

Edyto :

Edyta i Admin - Macie być para na przyjęciu i teraz zadanie dla Admina- idziesz z Edyta na zakupy i kupujesz jej odpowiednie ubranko ;)
pozdrawiam
Krówlowa