Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo

Zaczęty przez Waldek, 2008-07-25, 18:42:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: Gavroche w 2014-04-14, 17:28:50
Myślę, że lwia część to naciąganie, szarlataneria i historie typu: jak oni to zrobili, skoro my teraz nie potrafimy...
Lecz jakby tego mocno nie odcisnąć coś tam zostanie...
I fajnie :D
Ja mysle, ze lwia czesc to ciekawosc.

A jak porownywac to przecietny czlowiek z karabinem vs przecietny czlowiek z dzida, bo tutaj postew w technologii zabijania widac jak na dloni.
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-04-15, 08:42:22
Cytat: Gavroche w 2014-04-14, 17:28:50
Myślę, że lwia część to naciąganie, szarlataneria i historie typu: jak oni to zrobili, skoro my teraz nie potrafimy...
Lecz jakby tego mocno nie odcisnąć coś tam zostanie...
I fajnie :D
Ja mysle, ze lwia czesc to ciekawosc.

A jak porownywac to przecietny czlowiek z karabinem vs przecietny czlowiek z dzida, bo tutaj postew w technologii zabijania widac jak na dloni.
Pod warunkiem, że ten z karabinem ma amunicję i wie jak odbezpieczyć broń.
Jeśli nie, dzida o całe niebo lepsza.
A w naszej analogii nie ma pojęcia jak zaostrzyć lufę karabinu, by działała lepiej od dzidy... :D

RafałS

Gavroche

RafałS

Może być kosmicznym, ale w rękach ludzi.  :)

RafałS

...Tudzież kosmicznych brzdąców.  :)

Gavroche

Daliście sobie wmówić tych kosmitów :lol:
A to przecież krasnoludy z równoległej rzeczywistości 8)

RafałS

Tak się składa że krasnoludy to potomkowie cywilizacji z układu KRAS-1010101.  8)

Gavroche

Cytat: RafałS w 2014-04-15, 10:37:36
Tak się składa że krasnoludy to potomkowie cywilizacji z układu KRAS-1010101.  8)
:D

Zyon

Work Buy Consume Die

RafałS

Widziałem.  :)
A jeszcze moje przemyślenie takie, kapłanów egipskich sprzed wieków dotyczące... Nie mogę oprzeć się myśli iż był to "naród" niezwykle szczwany. Tak iżby nawet początków piramid nie znali to i tak historię o nich dla autorytetu swego i dla Herodotu przekazania złożyli by. Czyż nie?  :)

Gavroche

Cytat: RafałS w 2014-04-18, 11:50:18
Widziałem.  :)
A jeszcze moje przemyślenie takie, kapłanów egipskich sprzed wieków dotyczące... Nie mogę oprzeć się myśli iż był to "naród" niezwykle szczwany. Tak iżby nawet początków piramid nie znali to i tak historię o nich dla autorytetu swego i dla Herodotu przekazania złożyli by. Czyż nie?  :)
A jacy kapłani nie są szczwani?
A przynajmniej cwańsi od otoczenia :D

RafałS

Cytat: Zyon w 2014-04-18, 11:59:52
... czytales?...
Nie, żem nie zainteresował się jeszcze. :)

Zyon

Bardzo ciekawa. Tej drugiej jego ksiazki jeszcze nie czytalem. Tutaj troche jeszcze choc sam portal... :D
http://www.fronda.pl/blogi/ciekawostki-o-zydach/kim-sa-zydzi-jakie-jest-pochodzenie-tego-narodu-i-czy-na-pewno-narodu,22283.html

Jakies ciekawe tytuly z tematu piramidy i takie tam masz moze?
Work Buy Consume Die

RafałS

Hmmm, nie bardzo, na razie... :-) . Ostatnio nie czytuję nic. O! a czas i tak mi zmyka  :lol: . Zaledwie obrazki ruchome podpatruję.  8)

renia

No to chociaż obserwuj niebo... :roll: jak coś się pojawi to dawaj cynk... 8)

RafałS

Cynk z nieba  :shock: ? Cynku mam w rurach i bateriach trochę.  :wink:

Gavroche

Cytat: renia w 2014-04-18, 13:01:44
No to chociaż obserwuj niebo... :roll: jak coś się pojawi to dawaj cynk... 8)
CytatNajwiększą sztuczką diabła, jaką kiedykolwiek wyciągnął, to przekonał świat, że nie istnieje.

RafałS