Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo

Zaczęty przez Waldek, 2008-07-25, 18:42:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Lepsze to niż donosy na sąsiada, bo nikt nie chce sobie wroga robić (poza pierwszosortowymi), a tak to siła wyższa prosto z nieba zauważyła i nic się nie poradzi tylko trzeba stare kalosze z pieca wyjąc. ;)

administ

Mandat ponoć ze zdjęciem przychodzi: data, godzina...  8)
Jak z fotoradaru! ;)

renia

I barrrrdzo dobrze. Jestem za zdrowym powietrzem. Spokojnie chcę mieszkanie wietrzyć (a nie wpuszczać dym
z jakimiś tam dioksynami i innymi syf...ami...) 8) :lol:
Na spacerach wieczornych też chcę się dotleniać, a nie naćpać... :lol: :wink:

RafałS

Tylko czekać aż z braku prac lekkich-łatwych-przyjemnych zawitają na grilla, np. u admina. Sezon rusztowania blisko.  :wink:

Jarek

Cytat: renia w 2019-03-29, 21:18:28
I barrrrdzo dobrze. Jestem za zdrowym powietrzem. Spokojnie chcę mieszkanie wietrzyć (a nie wpuszczać dym

Ludziska palą śmieciami bo kasy nie mają na ekologiczny opał . Nie martw sie, już nie długo powstaną z kolan i biedy nie będzie czuć.

administ

Kaczyński dziś ogłosi program "wenezuela+" :roll:  :?

Blackend

Cytat: RafałS w 2019-03-29, 21:53:24
Tylko czekać aż z braku prac lekkich-łatwych-przyjemnych zawitają na grilla, np. u admina. Sezon rusztowania blisko.  :wink:

A to pewne, że to się tak skończy.  8)

vvv

Po krzywiźnie marchewki owocowej i rybactwie ślimaka, CO2 to też Zachodni-hicior ...

https://www.cfact.org/2007/05/14/twenty-euro-tax-to-barbecue/

:shock:

administ

Ale to sprzed więcej niż dekady, to były inne czasy! ;)

vvv

Jasne, teraz jak wina to Ruskich, a jak szpiegują to Chińczycy, a jak łykać to garściami.
:wink:

renia

Już wina Tuska się wyczerpały... :roll: :lol: A Ruski już nie szpiegują... :shock: 8)

renia

Cytat: Jarek w 2019-03-30, 07:09:39
Cytat: renia w 2019-03-29, 21:18:28

Ludziska palą śmieciami bo kasy nie mają na ekologiczny opał . Nie martw sie, już nie długo powstaną z kolan i biedy nie będzie czuć.

Jarek, kilka osób napisało, że woli czyste powietrze, niż dym ze spalanych śmieci. Dlaczego czepiasz się złośliwie właśnie mnie? Czy ja Ciebie w jakiś sposób obraziłam? O co chodzi? Co Ciebie boli?

vvv

To akurat proste, taka elita, wszystkie odcienie publicznie i prywatnie wyrażanej miłości są objęte duchem głębokiej ideologicznej tolerancji, za wyjątkiem do PiSowców, których należy jak watahę, a przynajmniej udusić gołymi rękami, a jak się nie da to szykanować i napadać, sorry, taki mamy klimat - przynajmniej w mediach i ich ofiarach (mimo) woli.
:shock: :wink:

vvv

Ale jest też dobra strona tego zjawiska, brak kultury zawsze jest wskazówką po której stronie stoi ZOMO,
bo bardziej rozwojowo jest z kulturalnym zgubić niż z chulturalnym znaleźć.
:mrgreen: :wink:

madre

Kosmita na motolotni dokonuje zwiadu z NTV czyli primaaprilis przyśpieszony.
https://youtu.be/X6Cdinl0EXs

vvv

Podstawowym dowodem na istnienie "UFO" jest fakt, że the ZOO się jeszcze nie wysadziło.
8)