Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie

Zaczęty przez mateoosh12, 2008-09-26, 21:21:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

https://www.facebook.com/photo/?fbid=922924105860036&set=a.141636970655424&__cft__
  • =AZWeu7gscaZRnwt-H6F9VqllOGunMM9jzWEqhIGsQ0lxi64_la4euyyWmBq968I0vAw_Rq4mYEP883PWRtYNuw_9VVxgE-e5y-sWcSQ-pRM37oDrjxqW17vY2yGirT-JaXGGhBaCVsGjrbaTzC6k4RNkP5g10OX_eWWc1g0KCVK_mQ&__tn__=EH-R - Reniu GRATULACJE!  :D

Blackend

renia

:shock:
Dziękuję!  :D
Ja chciałam tak "po cichu przemycić" tę książkę, a Tomasz już jej zrobił rozgłos w całym Internecie... :lol:
W sumie to bardzo dziękuję, bo ja nie wiedziałam co z tymi książkami robić, nie chciałam być nieskromna i ogłaszać wszem i wobec... 8) :lol: :oops:

Zyon

Work Buy Consume Die

RafałS

Wydało się. Ładnie to tak sobie książki wydawać?... 8)

Blackend

Ze streszczenia wynika, że dalsze badania są konieczne, czyli kierunek słuszny i chwalony. ;)

admin

Jarek

dodatkowy przedmiot   w szkołach obsługa człowieka będzie ? :lol:

renia

Gdyby to miała być Wiedza dra Kwaśniewskiego uczona w szkołach, to by było super. :D Ale znając życie, będą uczyć "zdrowego" odżywiania według obecnej piramidy "zdrowia". Czyli owoce, warzywa, zboża i rolki... :lol:

Jarek

Pamiętam do dzis - pij mleko będziesz zdrowy  :lol:
Moze kiedyś wprowadza  w szkołach  taki przedmiot - dla takiej nowinki chciałoby się się żyć... :lol:

RafałS

Cytat: renia w 2024-01-24, 06:23:02
:lol: Trudne pytanie... :roll: ;-)
Są takie pytania, że się fizjognomom nie śniły. A co dopiero odpowiedzi... 8)

Jarek

RafałS

To akurat trudne. Ale po 3,50 zł to już proste. Kiedy? Po wyborach, w których polacy wyjątkowo nie wybiorą władzy poliniarskiej liżącej papcie $rockefellerskie. 8)