Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie

Zaczęty przez mateoosh12, 2008-09-26, 21:21:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: Blackend w 2012-12-12, 12:13:30
Optyprof czuwa, więc nie ma zagrożenia ;)
Zaraz wyprowadzi te zblakana owieczke na wlasciwa droge :D
Work Buy Consume Die

Blackend

Zaraz wklei kolejny cytat  :D
Jak tak dalej pójdzie, to nie trzeba bedzie na chomika zaglądać, na DD będzie cała książka ;)  :lol:

administ

Spokojnie, bo "mody" zraz wywalą do kosza, a później go opróżnią!
Ale może wreszcie "hanniuś" coś liźnie z Kwaśniewskiego przy moderowaniu, jako były wyznawca "formuły 30g" i wyzna jeszcze inne grzechy popełniane na własnej powłoce cielesnej nim będzie za późno... :wink:  :lol: :lol: :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2012-12-12, 12:58:47
Spokojnie, bo "mody" zraz wywalą do kosza, a później go opróżnią!
Mody nie moga oprozniac kosza, to moze tylko administrator. Dlatego kosz taki pelen.
Work Buy Consume Die

MariuszM

Cytat: renia w 2012-12-12, 12:21:11
Cytat: Zyon w 2012-12-12, 10:25:51
Ksiazki powinny byc dla kazdego , wtedy latwiej dotrzec ;)

Książki nie mogą być dla każdego, bo wszystkie musiałyby być na poziomie podstawówki... :?
Reniu przeciez kopiuj-wklej-nie mysl jest sola postepu/wynalazku Tesla (innowierca) vs Einstein(autorytet)
Ten 'mechanizm' wydaje sie zmajomy... He he :D

administ

Cytat: Zyon w 2012-12-12, 12:24:31
Cytat: Blackend w 2012-12-12, 12:13:30
Optyprof czuwa, więc nie ma zagrożenia ;)
Zaraz wyprowadzi te zblakana owieczke na wlasciwa droge :D

Najgorsze jest z tego wszystkiego to, że tak łatwo się szasta w Internecie cudzym zdrowiem, udzielając sprzecznych rad...
Szkoda chorych, ale wszystkim się nie pomoże, tylko tym, co chcą sobie pomóc.  :?

Zyon

Cytat: MariuszM w 2012-12-12, 13:32:56
Cytat: renia w 2012-12-12, 12:21:11
Cytat: Zyon w 2012-12-12, 10:25:51
Ksiazki powinny byc dla kazdego , wtedy latwiej dotrzec ;)

Książki nie mogą być dla każdego, bo wszystkie musiałyby być na poziomie podstawówki... :?
Reniu przeciez kopiuj-wklej-nie mysl jest sola postepu/wynalazku Tesla (innowierca) vs Einstein(autorytet)
Ten 'mechanizm' wydaje sie zmajomy... He he :D
Chodzi o tresc i forme a nie o przekaz. Mozna cos przekazywac zrozumiale albo i nie.
Work Buy Consume Die

renia

Doktor Kwaśniewski pisze w sposób możliwie jasny, prosty i ciekawy. Wszystkiego nie da się tak po "chłopsku" szczególnie z biochemii...Zasady DO są podane jasno i w prosty sposób - nawet dla laika z dietetyki i biochemii. A szczegóły biochemiczne żeby zrozumieć (jeśli komuś na tym zależy) to trzeba najpierw dobrze z biochemią się zapoznać...

Zyon

To bardziej do Mariusza bylo, bo on zamiast forme przybrac strawna to gmatwa i kombinuje nie wiadomo po co :D
Work Buy Consume Die

MariuszM

Blackend

MariuszM

Blackend

renia

Cytat: MariuszM w 2012-12-13, 08:53:22
Calkiem mozliwe :) pochodze z Wenus z Milo ;)

Mariusz tak sobie myślałam, że mamy jednak szczęście, że to dr. Kwaśniewski odkrył Dietę Optymalną a nie Ty... 8) :lol: jak Ty byś nam jej zasady przekazał? :roll: Pewnie byś skreślił parę wzorów chemicznych, podpisał je pytaniem - co one oznaczają? :roll: :lol: a resztę pewnie kazałbyś nam w "Harperze" znaleźć albo w necie... :lol: :lol: :wink:

Zyon

Work Buy Consume Die

MariuszM

Eee to nie fer,dajcie mi jeszcz jakies 10 lat. :lol: Na chwile obecna 'wiek' jezusowy nie predysponuje mnie do wielkich odkryc w stylu oraz formie na wzor Jana Kwasniewskiego ;)

Zyon

Cytat: MariuszM w 2012-12-13, 09:10:49
Eee to nie fer,dajcie mi jeszcz jakies 10 lat. :lol: Na chwile obecna 'wiek' jezusowy nie predysponuje mnie do wielkich odkryc w stylu oraz formie na wzor Jana Kwasniewskiego ;)
Zanim dojdziesz do odkryc najpierw sie naucz je prezentowac :D Zamiast mi wkleilc jakies linki to kazesz paletac sie po sieci, tak jakbys nie mogl od razu skrocic strate czasu mego i twego :) CZas jest zbyt cenny zeby go tracic.
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: MariuszM w 2012-12-13, 09:10:49

Ja czekam... :D Może odkryjesz nieśmiertelność... :roll: :wink:

Dasna

Nieee, no Zyon poszukaj dobrych stron. Przez to stajesz się takim eksploratorem Internetu. :lol: :lol:

MariuszM

Cytat: Dasna w 2012-12-13, 09:23:09
Nieee, no Zyon poszukaj dobrych stron. Przez to stajesz się takim eksploratorem Internetu. :lol: :lol:
:lol: na tapczanie siedzi len robi cytuj-kopiuj-wklej a na koniec glosno wrzasnie wezcie mi to wytlumaczcie taki ze mnie len czyt strata czasu,a czas to pieniadz :lol: