Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie

Zaczęty przez mateoosh12, 2008-09-26, 21:21:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Zaś jakiś Tomasz. :? To może być tak,... "nie opublikujemy, a ty zrobisz sobie, dziecko, z tego książeczkę". ;) :lol:

To nie jest coś osobistego!!! O, o, o, o! :mrgreen: ;) :lol:

Radzio

A co córka, abo żona zrobiły? :shock:
Abo nie zrobiły ... . :roll: :D

Radzio

Z racji tego, że każda przeczytana przeze mnie strona wymaga potem lat świetlnych analizy ja kupiłem sobie ... "chomąto spowalniające", w ramach rehabilitacji, oczywiście. :lol:
Foci nie dam, ponieważ i tak mnie już poliki w sposób charakterystyczny pieką, poza tym gdzieś na "Zacnym" ją jakiś czas temu wpakowałem. :D :lol:

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-12-02, 13:35:07
Z racji tego, że każda przeczytana przeze mnie strona wymaga potem lat świetlnych analizy ja kupiłem sobie ... "chomąto spowalniające", w ramach rehabilitacji, oczywiście. :lol:
Foci nie dam, ponieważ i tak mnie już poliki w sposób charakterystyczny pieką, poza tym gdzieś na "Zacnym" ją jakiś czas temu wpakowałem. :D :lol:
Czyli zwykłe "prrrr" już nie starcza?
Wyrywnyś :lol:

Radzio

A skąd! :D
Do chomątka jedynie zdatny. :lol: :lol: :lol:
Tak to sobie wykombinowałem, ku pełnej aprobacie pań w okolicy mojego obejścia, jaskini znaczy. :mrgreen: ;) :lol:

Gavroche

Cuda techniki się jednak przydają :lol:
To w tym roku może jaką kokardkę?
Do chomąta.

Radzio

Tak, tyle coby jednym uszkiem jaki balik przypadkiem zahaczyła. :D
Poburłaczę, pośpiewam sobie na świeżym powietrzu i tyle. :lol:
Malamuty mogą, a ja, znaczy "panieńka" nie! Panie! :D

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-12-02, 15:13:35
Dzisiaj dzien przesylki za darmo, otakie cos zem znalazl http://www.studioastro.pl/images/mailing/pdfy/kwantowa-rzeczywistosc.pdf
Świadomość jest elementem wszechświata, zatem każda teoria fizyczna, która jej nie uwzględnia, z fundamentalnych powodów nie może być uznawana za prawdziwy opis świata...

Ale mundrość, skoro jesteśmy świadomi, to raczej oczywiste  :lol:
Dalej nie czytałem :?

Blackend

Ale taka przeczytana mądrość jest bardziej mądra, bo mamy źródło na które można się powołać, a to jest bardzo ważne "podaj źródło". ;)  :lol:

Gavroche

Najbardziej podobno lubimy czytać to, co już wiemy, wtedy czujemy się mądrzy  :lol:
Stąd pewnie popularność "Pani domu" :D

Blackend

Zyon

Cytat: Gavroche w 2014-12-02, 16:03:11
Cytat: Zyon w 2014-12-02, 15:13:35
Dzisiaj dzien przesylki za darmo, otakie cos zem znalazl http://www.studioastro.pl/images/mailing/pdfy/kwantowa-rzeczywistosc.pdf
Świadomość jest elementem wszechświata, zatem każda teoria fizyczna, która jej nie uwzględnia, z fundamentalnych powodów nie może być uznawana za prawdziwy opis świata...

Ale mundrość, skoro jesteśmy świadomi, to raczej oczywiste  :lol:
Dalej nie czytałem :?
Sluszna postawa  :D
Work Buy Consume Die

Zyon

Jesio nie ale Nore mam od dawna w zakladce RSS pt "zagraniczne, nie ma PL ale moze beda" :D
Dzieki za cynk 8) , juz klikam, o jak klilam, normalnie jak ja koffaam googla, klikac tez koffam <3 <# !!11
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-12-03, 10:49:17
Jesio nie ale Nore mam od dawna w zakladce RSS pt "zagraniczne, nie ma PL ale moze beda" :D
Dzieki za cynk 8) , juz klikam, o jak klilam, normalnie jak ja koffaam googla, klikac tez koffam <3 <# !!11
:lol: