Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

np. takie śniadanko:

Zaczęty przez afmfo, 2008-09-27, 22:37:41

Poprzedni wątek - Następny wątek

kangur

Cytat: adampio w 2008-09-30, 11:49:31

157 wzrostu , 57kg wagi, urodziwa , miła... (żartowałam)

rzeczywiscie jestes filigranowa.
Jak czesto jadasz ?

Karmiac tylu lokatorow nie moze byc puszysta.

adampio

CytatKarmiac tylu lokatorow nie moze byc puszysta.

Przepraszam Panie doktorze, ale na jakiej podstawie Pan tak twierdzi?

afmfo

Cytat: adampio w 2008-09-30, 22:01:38

cha, cha, cha
Pewnie ma na myśli moją "lambadę"
A jaka mam być? Toć przecież jestem na DO. Co do wzrostu to tu i DO nie pomoże. :D
Pozdrawiam.

adampio

Cytat: afmfo w 2008-10-01, 20:13:09
Cytat: adampio w 2008-09-30, 22:01:38

cha, cha, cha
Pewnie ma na myśli moją "lambadę"
A jaka mam być? Toć przecież jestem na DO. Co do wzrostu to tu i DO nie pomoże. :D
Pozdrawiam.

afmfo, czytalem, ze na tego typu problemy i inne "glizdy" trzeba jesc swieze pestki dyni na czczo z olejkiem rycynowym. Jezeli jestes zainteresowna to moge znalesc tekst.

adam319

Co do pasożytów to „klasyczne ŻO” odsyła - jeśli problemy nie ustępują - do lekarza medycyny oficjalnej po trutkę chemiczną.
Warto jednak wcześniej przed tą chemioterapią spróbować metody Lekarki.
8)

Cytat: lekarka w 2008-06-08, 10:25:34
- Likwidacja przeze mnie pasożytów, bakterii (wszelkiej maści  :D) grzybów dietą, działa na zasadzie zmniejszania się zapalenia podłoża na którym żyją. Zmniejsza sie zapalenie - mieszkaniec się wyprowadza. Jak zmniejsza się zapalenie osoba PRZESTAJE tracić żelazo, SAMA SIĘ likwiduje anemia. Stan zapalny jest często przyczyną utraty żelaza. A że zaczynają na stanie zapalnym mnożyć się mieszkańcy...

afmfo

Adampio,
interesuje mnie wszystko co dotyczy likwidacji lambli i candidy.
Robię co mogę. Rotuję mleczne i zożowe. Zmiejszyłam węgle ale chyba mam zakwaszenie więc od wczoraj ponownie zwiększyłam. Myślę, że przy zakwaszeniu też one się mnożą.
Jem tłusto , chyba za tłusto (często przekraczm 200 g).
Najpierw cieszyłam się , że znam wroga a teraz myślę, że wiem kto to ale go nie znam.
Kangur ma racje, nie łatwo się tego świństwa pozbyć.
Lekarka jest zdania, że dieta załatwi sprawę i ja jej wierzę . Pytanie tylko jak długo to potrwa?
Szkoda , że lekarka mieszka tak daleko. Z takiej odległości można tylko pozdrowić.

adam319

Cytat: afmfo w 2008-10-08, 17:05:38
Szkoda , że lekarka mieszka tak daleko. Z takiej odległości można tylko pozdrowić.

Albo wysłać maila z prośbą o spersonalizowaną poradę.
:-)

kristan

Na forum jest wątek- RECEPTA NA PASOŻYTY- sorry ale nie mam czasu szukac.Kto zastosuje jest uwolniny z nieproszonych gosci.

lekarka

Cytat: adampio w 2008-10-08, 15:14:21
afmfo, czytalem, ze na tego typu problemy i inne "glizdy" trzeba jesc swieze pestki dyni na czczo z olejkiem rycynowym. Jezeli jestes zainteresowna to moge znalesc tekst.

Afmfo, warto co jakieś 9 (?) dni zrobić wegetarianską forme DO (dynia, migdały, oliwa, fasolka szp., groszek zielony, kokos + ewent. jakieś W).
Celem normalizacji B. Długoletni Optymalni często jadają za dużo B i to powyższe jest łagodną formą normalizacji szlaków dt. B.

kangur

Cytat: afmfo w 2008-10-08, 17:05:38
Adampio,
interesuje mnie wszystko co dotyczy likwidacji lambli i candidy.
Robię co mogę. Rotuję mleczne i zożowe. Zmiejszyłam węgle ale chyba mam zakwaszenie więc od wczoraj ponownie zwiększyłam. Myślę, że przy zakwaszeniu też one się mnożą.
Jem tłusto , chyba za tłusto (często przekraczm 200 g).
Najpierw cieszyłam się , że znam wroga a teraz myślę, że wiem kto to ale go nie znam.
Kangur ma racje, nie łatwo się tego świństwa pozbyć.
Lekarka jest zdania, że dieta załatwi sprawę i ja jej wierzę . Pytanie tylko jak długo to potrwa?

Afmfo!
My na odleglosc stanowimy dobrana pare.
Gdybysny byli razem, wyszlaby z tego para nasycona. :lol: :lol: :lol:

adampio

AFMFO, dlaczego nie zaczniesz od terty Kritana.......jest rewelacyjna, odkwaszajaca. Nie bazuje tego na Twoim przykladzie, ale my ludzie mamy tendencje do szukania tego co juz wynaleziono. Wejdz na strone Krystana i zrob sobie taka terte, popraw to nalesnikami ....i poczujesz "uzdrowicielska" tego/tych dan. OBIECUJE.
Co prawda ksiazki skarg i zazalen nie ma......ale my jej nie potzrebujemy. Pozdrawiam

kangur

Afmfo!
Jak Ci z tymi kwasami?
Nasze bacie zaparzaly nasiona kobylaku, jak ktos byl zakwaszony, albo mial bole brzucha.
Zaraz tu zobacze Misia na moim grzbiecie.

afmfo

Kangur
Nie mam czasu na te forum, cholercia. Przeważnie gotuję i liczę (na wiele) :D.
Z tym zakwaszeniem to tylko przypuszczenia ale chyba trafne. Zasugerowałam sie postem adampia w związku z wyglądem twarzy i wyzszło mi ,że mam nadmiar ketonów. Nawet nie wiem czy ja te ketony dobrze kojarzę z zawaszeniem, biochemia to dla mnie chińszczyzna. Przepisałam sobie więcej węgli i ładnieję i łagonieję. Naprawdę. :lol:
Nerki albo coś w okolicy też przestałam czuć. Zrobiłabym sobie wyniki ale w laboratorium jestem już "notowana" , patrzą jak na chipohondryka. Mieszkam w małym mieście.

Cytat: kangur w 2008-10-08, 21:18:09

Afmfo!
My na odleglosc stanowimy dobrana pare.
Gdybysny byli razem, wyszlaby z tego para nasycona. :lol: :lol: :lol:
Oj  Kangur nie prowokuj bo zacznę oszczędzać na samolot  :D (żart)
pozdrawiam