Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Choroba Hashimoto.

Zaczęty przez Majka, 2008-12-07, 20:07:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

Cytat: lilek w 2021-09-17, 20:48:15
Cytat: MariuszM w 2021-09-17, 11:01:42
Mój cennik za konsultacje jest tańszy, za to ułożenie jadłospisu i prowadzenie pewnie droższe.

Za darmo mogę podpowiedzieć, że nie stosuje się Lewotyroksyny solo w chorobach tarczycy. Skuteczniejsze są terapie tzw. skojarzone T4 i T3, a idealnym rozwiązaniem jest T1,T,T3,T4 :)

???

Mozemy umowic sie na konsultacje w tyg., wtedy podam PayPala lub miedzynarodowy nr IBAN i porozmawiamy o hashimoto oraz cukrzycy. Obie te choroby maja podloze autoimmunologiczne. :)

renia

Co do sytuacji w Niemczech, to bardziej przychylam się do wypowiedzi Lidii, niż do tego co podają media.
Mam siostrę, która mieszka 30 lat w Hamburgu i ma podobne zdanie...

admin

Super dzięki!  :D
No wiedziałem, że napiszesz pociesznie dla wzmocnienia projekcji...  8)
Może się humor poprawi.  :lol:

renia

Czyli dobrze wiedziałeś, :lol: tylko, że nie "projekcji"...  :?
Ale wątek nie pasuje do tematu, a właściwie, to temat do wątku... :lol:

admin

Cytat: MariuszM w 2021-09-17, 22:22:51
Mam tylko nadzieje, ze Mlodzi Optymalni nie zaangazuja sie po raz wtory w projekt, kt skieruje ich zapal oraz energie do kanalizy zgodnie z planem III rzeszy oraz rosyjskich bolszewikow jak ma to miejsce od 1989 roku za pomoca dietetycznych funkcjonariuszy systemu wspomnianych w tym filmie.

https://youtu.be/utUYcPDf8lQ

Kolorowych Snow :)

Oby się spełniło, może ci wreszcie ulży...   :D

admin

Cytat: renia w 2021-09-18, 08:51:32

Już Mariusz złapał tu klientkę, do tego zareklamował swój kanał kolejny raz, więc może przestanie kąsać rękę która karmi, a jak nie to dam kopa w zadek i tyle.  8)

admin

Dawno nie miałem do czynienia z tak niewdzięcznym, zakomplesiałym chamem.    :lol:

RafałS

admin

Myślałem, że przez te lata trochę wydoroślał, ale to mentalny dzieciak jest i raczej już mu się nie poprawi.  :?

RafałS

admin

MariuszM

Cytat: admin w 2021-09-18, 08:57:38

Już Mariusz złapał tu klientkę, do tego zareklamował swój kanał kolejny raz, więc może przestanie kąsać rękę która karmi, a jak nie to dam kopa w zadek i tyle.  8)

Cytat: admin w 2021-09-18, 09:01:50
Dawno nie miałem do czynienia z tak niewdzięcznym, zakomplesiałym chamem.    :lol:

Nikogo kopac nie bedziesz musial, gdyz juz mnie nie ma po tym wpisie :)

Zakrzywianie rzeczywistosci to twoja specjalnosc widze, co udowodnila ci Renia oraz lilek na temat III rzeszy i pracownikow fizycznych (budowlancow)

Ty tak na powaznie? Osoby z Niemiec, Austrii, UK dziekuja mi za przekazywanie wiedzy za darmo na moich  2 kanalach w roznych jednostkach chorobowych. Pokazuje im jak powinny wygladac prawidlowe nawyki zywieniowie na DT w roznych chorobach np. tarczycy i hashimoto (za darmo).

https://naforum.zapodaj.net/bba9046317d5.jpg.html

To, ze oczekuje od ciebie podania liczb na prawdziwosc tez ktore stawiasz nie jest zadnym kasaniem. Sprawdzam tylko wiarygodnosc wypowiedzianych slow. :)

Przekaz zrozumialem i wiem z kim mam do czynienia. Juz znikam :)

admin

Maniek

Cytat: MariuszM w 2021-09-18, 14:34:40
Cytat: admin w 2021-09-18, 08:57:38

Cytat: admin w 2021-09-18, 09:01:50

Nikogo kopac nie bedziesz musial, gdyz juz mnie nie ma po tym wpisie :)

Zakrzywianie rzeczywistosci to twoja specjalnosc widze, co udowodnila ci Renia oraz lilek na temat III rzeszy i pracownikow fizycznych (budowlancow)

Ty tak na powaznie? Osoby z Niemiec, Austrii, UK dziekuja mi za przekazywanie wiedzy za darmo na moich  2 kanalach w roznych jednostkach chorobowych. Pokazuje im jak powinny wygladac prawidlowe nawyki zywieniowie na DT w roznych chorobach np. tarczycy i hashimoto (za darmo).

https://naforum.zapodaj.net/bba9046317d5.jpg.html

To, ze oczekuje od ciebie podania liczb na prawdziwosc tez ktore stawiasz nie jest zadnym kasaniem. Sprawdzam tylko wiarygodnosc wypowiedzianych slow. :)

Przekaz zrozumialem i wiem z kim mam do czynienia. Juz znikam :)

Sporo kleju musiałeś się nawąchać za młodu :) :)
Dziury w mózgu są katastrofalne, przerost ego potężny.

Maniek

Cytat: RafałS w 2021-09-18, 09:21:49
Ehhh młodość... :wink:
:D
Czem skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci.  :(

Maniek

Ale swoją drogą kanały na YT spoko, a nawet bardzo spoko. Oglądam i subskrybuję :)

admin

Jasne, też subskrybuję i oglądał, fajne, ale kompletnie Mariusz jest niedostosowany społecznie.  8)

lilek

Cytat: MariuszM w 2021-09-18, 07:47:27
Cytat: lilek w 2021-09-17, 20:48:15
Cytat: MariuszM w 2021-09-17, 11:01:42
Mój cennik za konsultacje jest tańszy, za to ułożenie jadłospisu i prowadzenie pewnie droższe.

Za darmo mogę podpowiedzieć, że nie stosuje się Lewotyroksyny solo w chorobach tarczycy. Skuteczniejsze są terapie tzw. skojarzone T4 i T3, a idealnym rozwiązaniem jest T1,T,T3,T4 :)

???
A Ty jestes lekarzem optymalnym?

Mozemy umowic sie na konsultacje w tyg., wtedy podam PayPala lub miedzynarodowy nr IBAN i porozmawiamy o hashimoto oraz cukrzycy. Obie te choroby maja podloze autoimmunologiczne. :)

admin

Koleś się na siebie obraził i konto sobie zlikwidował na tym Forum, musisz "lilek" łapać kontakt przez jego kanał YT, czy w inny sposób.  8)
Na smalcownia.pl też np.  :D