Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Nasze pupile.

Zaczęty przez renia, 2009-06-07, 20:22:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

RTS

Cytat: Iga w 2010-10-31, 13:16:45
A mnie ostatnio fascynują sowy :)  8) ;
http://www.youtube.com/watch?v=1eKHIDL6JTI

3 w 1. Ta ostatnia wersja ładnie się zasłoniła.  8)

Iga

Cytat: RTS w 2010-10-31, 13:31:53
3 w 1. Ta ostatnia wersja ładnie się zasłoniła.  8)
Wtuliła się w siebie :)

Iga

Cytat: RTS w 2010-10-31, 13:43:21
Hu-hu. Już to kiedyś wklejałem. Hu-hu.  :P
Hu-hu.  :P Ciekawa jestem czy można taką sówkę kupić gdzieś,czy trzeba stać w lesie na czatach,żeby sobie ją złapać i oswoić.  :roll:

RTS

Cytat: Iga w 2010-10-31, 13:50:21
Hu-hu.  :P Ciekawa jestem czy można taką sówkę kupić gdzieś,czy trzeba stać w lesie na czatach,żeby sobie ją złapać i oswoić.  :roll:
Najlepiej w nocy, w lesie czatować.  8)

renia

No fajna taka sówka.. :roll: tylko czy dałoby radę nauczyć ją korzystania z kuwety?  :roll: :wink:

RTS

Cytat: renia w 2010-10-31, 14:14:49
No fajna taka sówka.. :roll: tylko czy dałoby radę nauczyć ją korzystania z kuwety?  :roll: :wink:
To są problemy ludzi z miasta a wystarczy w lesie mieszkać.  :P

renia

No ale taka sowa może być oswojona i nie uciekać? :roll:

RTS

Żebym to ja wiedział... Jak się ją odpowiednio "ułoży" to czemu nie. Z doświadczenia nie powiem ale takie zwierzaki są na tyle bystre że jak się zadba o ich potrzeby  to lubią z tego korzystać. Przyzwyczajają się.

renia

Mi się sowa kojarzy z jakimiś siłami nadprzyrodzonymi, może trochę z magią - tak jak czarny kot.. 8) Gdyby taka sowa w nocy pohukiwała, to bym się bała spać.. 8)  .huu huu  :lol: :lol:

RTS

Cytat: renia w 2010-10-31, 16:10:13
Mi się sowa kojarzy z jakimiś siłami nadprzyrodzonymi, może trochę z magią - tak jak czarny kot.. 8) Gdyby taka sowa w nocy pohukiwała, to bym się bała spać.. 8)  .huu huu  :lol: :lol:
Trochę podobnie do gołębi - nic strasznego.  :lol:

renia

No jakbym była sama w domu to huu huu..nosa spod kołdry bym nie wysunęła.. :lol: 8)

RTS

Cytat: renia w 2010-10-31, 16:15:47
No jakbym była sama w domu to huu huu..nosa spod kołdry bym nie wysunęła.. :lol: 8)

No to niedobrze bo można dostać po uchu: http://www.youtube.com/watch?v=nnPjqw7PqQ4  8)

renia

..uhu.. :shock: wolę nie dostać po uchu..już będę je słuchać.. :lol:

RTS

Ładne ma "spodnie". Warto się z takim zaprzyjaźnić. Zawsze może jakąś "myszę" albo coś na obiad podrzucić.  :P  :)

renia

Ja bym się go bała.. :?  dziób i pazury ma ostre.. :roll:

RTS

Cytat: renia w 2010-11-02, 22:25:18
Ja bym się go bała.. :?  dziób i pazury ma ostre.. :roll:
Tym lepszy obiad może przynieść.  :)