Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Nasze pupile.

Zaczęty przez renia, 2009-06-07, 20:22:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Osobiście widziałem na pewnej plaży jak dwa terriery przyniosły jeden kij, który po chwili został podniesiony, aby nim grzmotnąć w kierunku morza i ... po obu końcach wisiały oba w/w. Czyli kij już był zaaportowany na zawsze. :D

Blackend

Jak nie wychowywane od małego, to nie puszczą dranie ;)

Radzio

Dobrze, że chociaż zgodne są, choć nie wychowane. ;) :D

RafałS

Ciekawe, ciekawe. Ale proszę oglądać na własną odpowiedzialność. Drapieżny króliś? - http://youtu.be/1BeI0vzosVA  :wink:

Radzio

Radzio

Dziś "nocny patrol", ponieważ za dnia nie byłoby komu- przy tak paskudnej pogodzie- pokazać "manifestacji siły"... natury oczywiście. ;)  :lol:
4km w permanentnym tym, no!... przeciągu?... uciągu?... ciągu?... Martwym ciągu! Oporowo. :D ;) I w rozjazdach. :lol:

Radzio

Zgoniłem się z nimi jak pies, więc padam na mordkę. :D

Radzio

Dziecko poza domem  :?, więc rad nie rad przesiałem larwy i oddzieliłem od nich poczwarki  :), a potem poczwarki przełożyłem do innych poczwarek. :) :D
Od poczwarek odebrałem owady i przełożyłem do niewiele starszych osobników.  :D  Z pośród starszyzny wybrałem kilka i przekazałem pająkom.  :lol:
I pomyśleć, że większość domowników tym się brzydzi. Aż wzdrygnąłem się na myśl o tak brzydzącej się większości, to musi być nieprzyjemne uczucie. :?

Gavroche

Cytat: Radzio w 2013-02-05, 20:59:07
Dziecko poza domem  :?, więc rad nie rad przesiałem larwy i oddzieliłem od nich poczwarki  :), a potem poczwarki przełożyłem do innych poczwarek. :) :D
Od poczwarek odebrałem owady i przełożyłem do niewiele starszych osobników.  :D  Z pośród starszyzny wybrałem kilka i przekazałem pająkom.  :lol:
I pomyśleć, że większość domowników tym się brzydzi. Aż wzdrygnąłem się na myśl o tak brzydzącej się większości, to musi być nieprzyjemne uczucie. :?
Musca domestica?

Gavroche

Tenebrio molitor?
Tylko, że pająki słabo jedzą dorosłe chrząszcze.
Chyba, że to jakieś Brachypelma sp?
Mam zagadkę :D

Radzio

Acha!  Akurat Ty. ;) :D

Widzę i takie i takie.  :lol:

Gavroche

Cytat: Radzio w 2013-02-06, 07:36:47
Acha!  Akurat Ty. ;) :D

Widzę i takie i takie.  :lol:

Czyli?

Radzio

Przepraszam, ale ja niestety byłem rano spacerze. ;) :D

Oba- ostatnio przez Ciebie wymienione.  :lol:

Gavroche

Cytat: Radzio w 2013-02-06, 07:56:01
Przepraszam, ale ja niestety byłem rano spacerze. ;) :D

Oba- ostatnio przez Ciebie wymienione.  :lol:
Twoje dziecię chowa pająki, a Ty je karmisz owadami i jeszcze je segregujesz?
Szacun wielki.

renia

Taki Spider-Man... :wink:

Gavroche

Radzio

Nie było czasu o duperałach pisać, ale przedwczoraj "popełniłem" zadania- w zastępstwie Hodowcy- jeszcze raz.
Tym razem jednak owady powędrowały do skorpionów- taka to uniwersalna karma. ;) :D
Od wczoraj dziecię szczęśliwie- po pobycie w szpitalu- do domu. :D Ja ja już nie "matkuję". 8)

Skorpion-Man czuje się dobrze i wygląda jak jego ojciec, czyli jak cienki bokser po sparingu z nieco szybszym przeciwnikiem. ;) :lol: :lol:

Radzio

Cytat: Radzio w 2013-02-09, 08:22:39
...
do domu. :D

W domu! "...w domu." miało być- oczywiście. :)   Taką "tresurę" lubię najbardziej... na tym forum. ;)  :lol:
...i "ja ja" też pojedynczo inaczej brzmią. ;) 8) Nie wiem czy lepiej, ale na pewno inaczej. :lol:

Radzio

"Nocny patrol" uszczęśliwił wszystkich uczestników, z czego dwoje jakby bardziej. :D
Chociaż cholera mnie tam wie. ;) :D 6km z dzikami w tle, ale... ale tym razem z szacunkiem. Noc to noc. :)