Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

sentencje

Zaczęty przez o.n.ania, 2004-05-01, 16:19:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

:shock:                                                   :shock:
:lol:

Gavroche

Zaczynam łapać :)

Radzio

Gavroche

Radzio

8)
Bo żeś "miszczowi" ze szkoły zwiał. :lol: :P

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-03-17, 16:34:13
8)
Bo żeś "miszczowi" ze szkoły zwiał. :lol: :P
Owszem.
Miałem powód :D

Radzio

Z notatnika pierwszego lepszego ogrodnika.
Miło jest okazywać zgromadzone w swym ogrodzie najlepsze róże,
choć wiadomo, że mają kolce.
         "Pan Radzio" :D

renia

„Ludzie o wiele łatwiej wierzą w kłamstwo
które słyszeli już setki razy
niż w prawdę która jest dla nich całkiem nowa”

Alfred Polga

Gavroche

Albo odwrotnie :D
Łykają wszystko co nowe, bo to wyższy level jest :D

Gavroche

"Cała nasza nauka, w porównaniu z rzeczywistością, jest prymitywna i dziecinna — ale nadal jest to najcenniejsza rzecz, jaką posiadamy."
Albert Einstein

Radzio

Przepraszam, ale cytowany chyba zdawał sobie sprawę, że wszystko co w sentencje ubrał jest ... względne. ;) :D :lol:

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-05-04, 08:06:06
Przepraszam, ale cytowany chyba zdawał sobie sprawę, że wszystko co w sentencje ubrał jest ... względne. ;) :D :lol:
Pewno tak, chyba, że...młodziutki był :D

renia

"Na świętego hieronima jest deszcz albo go ni ma, a jak przyjdzie święta ada to pada albo nie pada".

(GR z DD)  8)

Zyon

Stare jak swiat  :D
Work Buy Consume Die

renia

Ja nie znałam tego i mi się podoba... :lol: :lol: :lol:

Zyon

Oj Renia  :lol:
Grzesko taki zyciowy jest wiec zna duzo tych powiedzonek, szczerze mowiac to na jego tlespora czesc tamtego forum wypada jak nudne, fanatyczne  internetowe sztywniaki bez prawdziwego zycia.
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-05-07, 10:12:14
Grzesko taki zyciowy jest wiec zna duzo tych powiedzonek, szczerze mowiac to na jego tlespora czesc tamtego forum wypada jak nudne, fanatyczne  internetowe sztywniaki bez prawdziwego zycia.
No, trochę tak :D

MariuszM

Nagrywajka jest nieoptymalny,a cala reszta po przejsciach ;)

Zyon

I to chyba traumatycznych  :lol: Ale moze to wlasnie on najbardziej optymalny, najpierw ubil nieco ziemie a teraz ja ora, tak ze nawet cooles nie wie co pisac, posilkuje sie juz dr.Witoszkowa, ktora jest przeciez lekarzem optymalnym i promuje modyfikacje diety optymalnej  :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Zyon w 2014-05-07, 10:12:14

Trochę ożywia tamto forum, popadając z jednej skrajności w drugą... :lol: A cooler i JW niezmiennie, fanatycznie klepią to samo w kółko jak mantrę "DO szkodzi, DO zabija"... :twisted:  a jak to możliwe, to już nie wiedzą, strzelają na oślep, aż całkowicie oślepną 8). Żadnych innych czynników wpływajacych na stan zdrowia nie biorą pod uwagę :? 8), piszą o osobach, o których nic nie wiedzą... :roll: widocznie taka ich karma... :? Chyba mają gorszą i nudniejszą misję niż Świadkowie Jehowi... :?