Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: Gavroche w 2013-05-17, 09:26:54
Cytat: Zyon w 2013-05-17, 09:19:51
Nooo Angelina idzie na calosc, teraz usiwa jajniki....  :shock: http://www.pudelek.pl/artykul/55191/planuje_usunac_tez_jajniki/

Potem to juz kolej tylko na mozg...
Wpadła w cug.

Tych genow jest ok 25 tysiecy, wiec pewnie jej jescze kilkanascie wadliwych wynajda  :lol: Jak baran jest bogaty to trzeba go golic ile sie da :D
Work Buy Consume Die

MariuszM

tyle zer na koncie ;) ,a 'madrzy' ze ho ho  :twisted: To musi byc dziedziczne,nie ma innej opcji. W U.s wszystko jest mozliwe-Max Kolonko :lol:

Zyon

Podmienia ja w calosci i zrobia z niej robota  :shock: Zdalnie sterowanego, mysle, ze to krok w kierunku przejecia kontroli  :shock:
Work Buy Consume Die

administ

Bo w tuczarni wszystko musi być na max. Kolanko też... :wink:

Blackend

Cytat: Zyon w 2013-05-17, 09:32:15
Tych genow jest ok 25 tysiecy, wiec pewnie jej jescze kilkanascie wadliwych wynajda  :lol: Jak baran jest bogaty to trzeba go golic ile sie da :D

Cytując za Adminem "jak dbasz, tak masz" (bardzo mi sie to podoba  :D) jedni prewencyjnie wolą sobie cycki obciąć, a inni dobrze zjeść. Wybieram to drugie, bo nie mam cycków ;)  :lol:

Gavroche

Cytat: Blackend w 2013-05-17, 11:42:52

Cytując za Adminem "jak dbasz, tak masz" (bardzo mi sie to podoba  :D) jedni prewencyjnie wolą sobie cycki obciąć, a inni dobrze zjeść. Wybieram to drugie, bo nie mam cycków ;)  :lol:
Wszystko przed Tobą, jak będziesz się opychał mlecznym tłuszczem pełnym ksenoestrogenów  :lol:

Zyon

tobie po tych rozpietkach tez moga wyrosnac 8)  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-05-17, 11:46:07
tobie po tych rozpietkach tez moga wyrosnac 8)  :lol: :lol:
W życiu nie robiłem, ale mogą, to się nazywa lipomastia, ale to za parę lat...

Zyon

Cytat: Blackend w 2013-05-17, 11:42:52

Ci od obcinania, chetnie ci obetna cos innego, wazne, ze za obcinanie trzeba zaplacic, a co beda obcinac to im beez znaczenia...  :D
Work Buy Consume Die

Blackend

Ale ja jestem bojaźliwy i nie dam sobie obciąć ze strachu ;)

Zyon

Nie ma sie co bac! Wstawia nowe :D Co prawda nie za darmo...
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-05-17, 11:58:24
Nie ma sie co bac! Wstawia nowe :D Co prawda nie za darmo...
I dostaniesz taką mieszankę do oddychania, że jeszcze im wszystko w testamencie zostawisz z radością  :lol:

RafałS

...Angelina...
Tzw. gwiazdy są po to żeby mamić. Do stu tysięcy mammografów!!!  :twisted:

Gavroche

Cytat: RafałS w 2013-05-17, 12:10:25
...Angelina...
Tzw. gwiazdy są po to żeby mamić. Do stu tysięcy mammografów!!!  :twisted:
Sztucznymi cyckami?
Chyba Kena :lol:

renia

Cytat: Blackend w 2013-05-17, 11:53:57
Ale ja jestem bojaźliwy i nie dam sobie obciąć ze strachu ;)

Własnie ze strachu dają sobie obcinać... :D

RafałS

Cytat: Gavroche w 2013-05-17, 12:13:20
Sztucznymi cyckami?
Chyba Kena :lol:
To Ken ma sztuczne cycki? Ale numer!  :shock:  :D

Dasna

Cytat: renia w 2013-05-17, 07:29:22
Też się zgadzam. Ale nie popieram jego zdania na temat jego rozumienia prewencji przez robienie częstszych badań. Nie mówią o skutkach ubocznych mammografii....
Można powiedzieć np. tak: dawniej nie było usg i mammografii i na raka piersi rzadziej chorowano... :D
Reniu, Aneta Kręglicka ma podobne zdanie do Twojego.  :wink:
http://zyciegwiazd.onet.pl/362007,1,ostre-slowa-anety-kreglickiej-w-sprawie-angeliny-j,fotonews_detail.html
A tak w ogóle to ja też boję się mammografii.

renia

Kilka lat temu zerwałam z nią (z mammografią - zaproszenia nadal dostaję). Robiłam co pół roku USG na zmianę z mammografią. Jestem ponoć w grupie ryzyka, bo moja siostra miał raka piersi... :?

renia

Cytat: renia w 2013-05-17, 20:46:15
Kilka lat temu zerwałam z nią (z mammografią - zaproszenia nadal dostaję). Robiłam co pół roku USG na zmianę z mammografią. Jestem ponoć w grupie ryzyka, bo moja siostra miał raka piersi... :?

....miała...miało być...Płci nie zmieniała... :lol: