Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Blackend

Cytat: Dasna w 2011-05-29, 09:42:16
Jak dla kogo?
Wiesz ile jest "racji"?

Jedna :)

Dasna

:lol: :lol: :lol: Jedna moja , jedna Twoja to już 2 a jeszcze taka np. racja stanu, racja bytu, racja żywnościowa.  Ba  :lol:

Blackend

Co racja to racja ;)

renia

Ile zdrowych zwierząt niepotrzebnie zginęło przy okazji tych "akcji". Firma Nestle dodawała do mleka trujacą melaninę, a teraz ma mieć koncerny farmaceutyczne... :? Może wykryje jakiś lekarstwo łagodzące objawy działania melatoniny i będzie OK...

renia

No bo człowiek chce przechytrzyć naturę... :( i iść "na skróty"... :?

Dasna

Kurczę pieczone wytrują nas , ani chybi. :( Moja córka pracowała w Anglii w szklarniach i prawdę piszą. Tyle ile oni tam ładują chemii w proszku to mówiła , że ręce jej pękały i miała suchość śluzówki. :(

Blackend

Ale kogo za jaja złapać? Wszyscy niewinni i w majestacie prawa.

fewa

Nic dziwnego, że natura daje o sobie znać (musi wytępić szkodniki)

Blackend

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,10023840,Brytyjczycy_tyja___podwoila_sie_sprzedaz_gigantycznych.html
"Już 2/3 Brytyjczyków za dużo waży"  :shock: Ciemne chmury nad Albionem. Jeżeli nie okradną innego narodu (kolonializm, agresja zbrojna) to czarno to widzę. Swoich "niewolników" mozna w nieskończoność grabić, ale oni muszą pracować! Jak to zrobić aby pracowali, a nie chorowali? A to wiedza tajemna jest ;)

WojciechS

Cytat: Blackend w 2011-06-17, 11:48:47
Ale kogo za jaja złapać?

Może kurę?  :wink:

WojciechS

Cytat: Blackend w 2011-07-28, 22:26:51
"Już 2/3 Brytyjczyków za dużo waży" 

Bo mają "gen" tuczu, albo tyją od zarazka...  :wink: :lol: :lol: :lol:

renia

A czemu nie od zarania dziejów... :roll:

WojciechS

Bo nie było GMO...  :wink: :mrgreen:
Ale teraz, coraz więcej anglosasów to tuczniki GMO...  :shock: :wink: :?

renia

Cytat: Blackend w 2011-07-28, 22:26:51
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,10023840,Brytyjczycy_tyja___podwoila_sie_sprzedaz_gigantycznych.html
"Już 2/3 Brytyjczyków za dużo waży"  :shock: Ciemne chmury nad Albionem. Jeżeli nie okradną innego narodu (kolonializm, agresja zbrojna) to czarno to widzę. Swoich "niewolników" mozna w nieskończoność grabić, ale oni muszą pracować! Jak to zrobić aby pracowali, a nie chorowali? A to wiedza tajemna jest ;)

Oni kupują wielkie sedesy... a pod artykułem jest zdjęcie wygłodzonego dziecka z Afryki... :?

WojciechS

Cytat: renia w 2011-07-29, 09:01:27
Oni kupują wielkie sedesy... a pod artykułem jest zdjęcie wygłodzonego dziecka z Afryki... :?

To temat dla jakiegoś Don Kichota...  :(

Blackend

Cytat: WojciechS w 2011-07-29, 07:56:45
...albo tyją od zarazka... 

To może dobrze, że nie przyznają nam "hamerykańskich" wiz? Jeszcze sie tam zarazimy... ;)  :roll: