Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Wazne, ze beda skuteczne leki  :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Mi też od razy zrobiło się ciepło na sercu... :D

....myślałam, że to zawał... :shock: :lol:

Blackend

O, tam to jest wysoce porażająco skuteczna policja  :? ;)

renia

A co się będą pieścić? 8) :lol:

Blackend

Ale jak już, to aż do finału ;)

renia

Jak tak dalej pójdzie, to już niedługo, ludzie będą mogli jeść nawet sproszkowane kamienie... 8)

http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/wedlug-naukowcow-ludzie-beda-mogli-sie-nauczyc-jesc-nawet-drzewa

RafałS

Cytat: renia w 2013-04-30, 16:24:21
Czy ta Konferencja coś zmieni? :roll:

http://m.onet.pl/wiedza-swiat/strefa-tajemnic,6d5ph

A niechby nawet obserwowali. Pilnowali? Jak ten rodzic zatroskany o przyszłość własnych "Anunnakowych"  :D latorośli. Przecież po sąsiedzku żyją również latorośle innego wyglądu, zwyczaju,rasy. "Igigowe"? Przecież że i Igigi mogą obserwować, pilnować na ile krzywda z racji białych dzieje się ich starszym rasom. Bezpośrednie ingerowanie z góry zostało wstrzymane, ustanowiono warunki dla istnienia białych i czeka się? Coś mi się widzi że w takim wypadku nie bardzo pomagamy naszym rodzicom tu.  8) 8) 8)

Radzio

Bardzo dobrze można białko soi wkomponować w wiele produktów, np. w wędliny, co zresztą jest napisane drobnym druczkiem na opakowaniach tychże...zbiorczych. :D
A potem wielka obraza, że samiec, to... nie samiec. ;) :lol:

administ

Straszne żniwo zbiera chęć gromadzenia makulatury bankowej.  :?
Ale może uda się jeszcze jakoś to naprawić.

administ

Przymusowe spasanie paszami roślinnymi niskobiałkowymi o niskiej wartości biologicznej białka z dodatkiem cukru, suplementów i statyn dla chęci zysku powinno być uznane za ludobójstwo.
Ale dla wolnego Świata dobry hamerykan, to tłusty hamerykan. :D

PS
Ale muszę być obiektywny - bardzo podoba mi się win 8 z fatlandu.

renia

A może ci producenci nawet nie zdają sobie sprawy ze szkodliwości produktów, które wytwarzają?

Dasna

A może ONI znaczy producenci, żywieniowcy nie wiedzą co czynią, baranki niewinne?  :mrgreen: Tak od razu ludobójstwo  :shock: a to tylko troska o nasze dobro, zdrowie......