Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Bretońska - bardzo zdrowa.  :D

renia

To nie wiem... :roll: tylko śródziemnomorską przez kilkanaście lat testowałam... :? :lol:

administ

Ja nie miałem takiego szczęścia... ;)

renia

Ale testowałeś inną dietę dr Ponomarenki... 8)

Blackend

Cytat: renia w 2017-02-13, 13:59:09
To nie wiem... :roll: tylko śródziemnomorską przez kilkanaście lat testowałam... :? :lol:

Toan śródziemnomorską sobie chwalił, tylko temperatury powietrza trochę za wysokie. ;)

Jarek

Cytat: renia w 2017-02-13, 13:59:09
Ja też, ale najlepiej wychodziło mi na plaży :lol:

Radomiak

http://niepoprawnipolitycznie.com/sciek-w-pigulce-czyli-cos-o-tranie/

Takie tam, nie dla "jedzących inaczej" (czytaj Ż.O.), ale... :lol:

administ

Problem w tym, że "zapotrzebowanie" na te omega 3 tak "zawyżono", a ich niezbędność i dobroczynny wpływ na zdrowie tak zafałszowano, jak z cholesterolem pokarmowym, tylko odwrotnie, ale wolność jest i nikt nikomu ćpać tego nie zabrania, ani nie nakłania, tylko "reklamuje".  :lol:
A preparatów z lnu, włącznie z olejem z siemienia tłoczonym na zimno jest pełno w aptece i to bez recepty... ;)
I niech tak zostanie, bo po co ludzi stresować i uświadamiać, jak się w balona pokoleniami dają robić.  8)

Teresa Stachurska

Maltreting (reklama) dźwignią handlu.

administ

Grunt, żeby sekta wyznawców omega 3 rosła w siłę, bo wszyściutko poparte "badaniami" i "autorytetami" "naukowymi"... ;)

renia

Ale to ma być dopiero za 3 lata a we wrześniu koniec świata... :? 8) :lol:

renia

Widać, że coś mają z globusem nie tak... :? :lol:

Blackend

Wielka Kaczorlandia i San Escobar.  :lol:

renia

Może prorocze są te globusy? :shock: 8)

Blackend

Tak, ale dopiero jak zalegalizują leczniczą marihuanę. ;)

Teresa Stachurska

Cytat: renia w 2017-02-21, 21:19:36
Ale to ma być dopiero za 3 lata a we wrześniu koniec świata... :? 8) :lol:

:lol:   :lol:   :lol: 

administ

http://www.msn.com/pl-pl/kuchnia/wiadomosci-o-zywieniu/jajko-%C5%BAr%C3%B3d%C5%82o-bia%C5%82ka-skarbnica-witamin-czy-jajka-s%C4%85-zdrowe/ar-BBrxde9?li=AA4RCL&ocid=spartanntp - cuda ogłaszają... ;)
Na szczęście nikt w takie pisanie nie będzie wierzył, bo w genach zapisano, że "chorysterol z jajek jest zabójczy dla zdrowia"...  :lol: