Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Ja akurat nie radze sobie w realnym życiu, chyba dobrze odczytałem? :(
To mnie odsunąć? :shock:

renia

A dlaczego to bierzesz do siebie? Teresa pisała o Wacławie a ja ogólnie, niepersonalnie.

Jarek

A co mnie jakiś tam pan Władek, jak ja wrażliwy :lol:

administ

administ

Wacław jako propagator jest nie do przebicia... ;)

Jarek

:lol:
Takie zajęcie na nudy sobie znalazł. :lol:

administ

Blackend

Ojciec Dyrektor w końcu zadziałał? ;)  :lol:

administ

administ

http://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/po%C5%82owy-nowotwor%C3%B3w-unikn%C4%85%C4%87-mo%C5%BCna-dzi%C4%99ki-zdrowej-diecie-i-ruchowi/ar-AAmkV19?li=AA51Z1&ocid=spartanntp - ci są niereformowalni, za komuny tak gadali, za "demokracji" tak gadali i w kaczystanie też tak gadają! ;)  :lol:
I bardzo dobrze, pochwalam, albowiem chcą dobrze "dla Polski i Polaków" oraz "dobrej zmiany" .  :D

Jarek

Co za ulga że tłuszcze zwierzęce 8) :wink:

Blackend

Z 5xWIO przeszli już do galopu 10xWIO i to nie jest jeszcze ostatnie słowo.  :lol:

Jarek

Ale oni tak chcą i kochają być farmerowi posłusznym :lol:

administ

Siostry Wachowsky mają wizję, że na baterie te stada chowają ... ;)

renia

Cytat: admin w 2017-03-03, 16:21:56
http://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/po%C5%82owy-nowotwor%C3%B3w-unikn%C4%85%C4%87-mo%C5%BCna-dzi%C4%99ki-zdrowej-diecie-i-ruchowi/ar-AAmkV19?li=AA51Z1&ocid=spartanntp - ci są niereformowalni, za komuny tak gadali, za "demokracji" tak gadali i w kaczystanie też tak gadają! ;)  :lol:
I bardzo dobrze, pochwalam, albowiem chcą dobrze "dla Polski i Polaków" oraz "dobrej zmiany" .  :D

Zmiana nawyków żywieniowych, według ich zaleceń, powoduje ciągły wzrost zachorowań na choroby nowotworowe... :?
Oni tego nie widzą? :shock:

administ

To przez to, że się ludziska ich nie słuchają i żrą tę rakotwórczą kiełbachę nawet w post, zamiast zdrowych owoców i warzyw!  :?

vvv

Cytat: admin w 2017-03-03, 21:35:13
żrą tę rakotwórczą kiełbachę nawet w post, zamiast zdrowych owoców i warzyw!  :?

albo zamiast glifotrębów.

:shock: :? :| :wink:

administ

:lol:
Komuś się proporcja pomieszała... ;)