Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

:lol:
Słodka tajemnica... ;)

Blackend

madre

Gdyby  poranne zesztywnienie uwierało to powinien pomóc mrożony kompres na główkę.  :wink: :lol:

Blackend

A nie lepiej rozładować napięcie? ;)

madre

A kto by to wiedział co znaczy na pewno lepiej? Jaka jest cena zysku(straty) do strat białka?  :wink:

administ

Cytat: madre w 2017-11-21, 21:09:03
Gdyby  poranne zesztywnienie uwierało to powinien pomóc mrożony kompres na główkę.  :wink: :lol:

Praktyka? :roll:
To chyba na "migrenę" jest. ;)  :lol:

Blackend

Cytat: madre w 2017-11-22, 08:18:38
A kto by to wiedział co znaczy na pewno lepiej? Jaka jest cena zysku(straty) do strat białka?  :wink:

Zyskać można 500+ od Naczelnika. ;)

Radomiak

Cytat: Blackend w 2017-11-22, 09:44:36
Cytat: madre w 2017-11-22, 08:18:38

Zyskać można 500+ od Naczelnika. ;)

madre

Cytat: admin w 2017-11-22, 09:24:03
Cytat: madre w 2017-11-21, 21:09:03

Praktyka? :roll:
To chyba na "migrenę" jest. ;)  :lol:

"
"Oczywista oczywistość", objawowe łagodzenie problemów napięciowych. :lol:   :wink: Miejscowa przewaga układu parasympatycznego, z objawami wstrętu do... rozładowania napięcia. :lol: :wink:

renia

Widać, jak chemia zabija. A w ogóle to nie powinni lekarzom płacić dodatkowo za wykrycie raka... :roll:

Blackend

Ale kto im płaci, jak Służba Zdrowia jest za darmo? ;)

administ

renia

Cytat: Blackend w 2017-11-23, 13:18:17
Ale kto im płaci, jak Służba Zdrowia jest za darmo? ;)

Ale jakoś ci chorzy się wypowiadali, że finansowo też się doprowadzili do ruiny... :?
Może jeszcze łapówki dawali... :roll:

renia

Ale co za zbieg okoliczności, przed chwilą zadzwonili do mnie na komórkę z propozycją zrobienia przeze mnie badań "profilaktycznych" przeciw nowotworowi.  :shock: Dzwonią do ludzi powyżej czterdziestego roku życia... :? Jak będzie za mało chętnych, to pewnie wiek obniżą, albo będą jeszcze prezenty dokładać... 8) :lol:
Wcześniej tylko na domowy telefon dzwonili, albo zaproszenia listowne przysyłali, a teraz już komórki atakują...

Blackend

Teraz w smartfonach jest taka świetna opcja blokuj nr i mam święty spokój od wszelkiej maści spamerów.  :D

renia

Poproszę o to "dzieciaki", nie za bardzo się na tym znam... 8)

Blackend

Nie mam Androida, ale w Windows Phone przytrzymuje się chwilę niechciany nr, po czym wyskakuje ikona z polami wyboru, gdzie jest "zablokuj nr".  8)

renia

Dzięki, spróbuję... 8)