Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Fakt.  :lol:
Ale Doktora, to by z chęcią opatentowali.  8)

madre

To chciwość ludzka, nakazuje "poprawiaczom" doktora usiłować zarabiać na " umiejętności gry na logice przyrody". Dlatego kapitalizm (oparty na fundamencie chciwości) też musi upaść jeśli mają się wypełnić przepowiednie dotyczące Polski, świata, ludzi, albo inaczej ....kaput i mogiła.  :idea:

administ

:lol:
A kosmisie co na to? :roll: ;)

Jarek

Pewnie nie mogą nadążyć  :wink:

madre

Na razie nie chcą mnie odwiedzić (nawiedzić), może dlatego, że nie jestem jeszcze godzien. Ale dajcie mi "cynk" jak was odwiedzą.  :wink:

Jarek

administ

U nas wpadają bez zapowiedzi, bo to jak domowniki, nie muszą się umawiać... ;)

renia

Podobni do Ziemian? :roll:

administ

A tego to ja nie wiem, bo ich nie widzę i ze mną nie gadają...  :? ;)

renia

:? Pewnie żyjesz w trzecim wymiarze... 8)

administ

A to dopiero jak za bramę wyjdę... ;)

renia

To pewnie w domu czujesz się jak w Siódmym Niebie... :roll: 8)

administ

No masz, lepiej jak kartofel w sejmie. ;)
Tylko przeważnie podręczniki czytam.  8)

renia

Kto nie uczył się za młodu, musi to później nadrabiać... :? :lol: :wink:

administ

Ja tam uczę się cały czas i zawsze mi mało.  8)
Widocznie mało pojętny jestem.  :?  :lol:

madre

renia

Apetyt (na wiedzę) rośnie w miarę uczenia...... :roll: 8)

administ

https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/weight-loss/odkryto-nowy-hormon-oddziałujący-na-apetyt/ar-BBFCAMo?li=AAaGjkQ&ocid=spartanntp - proszę bardzo jaka sensacja z dzisiejszą datą, ale o tym już pisali z początkiem roku o"przełomie w leczeniu otyłości i cukrzycy", także dla niektórych to nie jest aż taka "świeżynka". Do tego mija już prawie rok, a ludziska nadal jak tyli tak tyją.  8)

Jarek

renia

Cytat: admin w 2017-11-26, 20:42:52
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/weight-loss/odkryto-nowy-hormon-oddziałujący-na-apetyt/ar-BBFCAMo?li=AAaGjkQ&ocid=spartanntp - proszę bardzo jaka sensacja z dzisiejszą datą, ale o tym już pisali z początkiem roku o"przełomie w leczeniu otyłości i cukrzycy", także dla niektórych to nie jest aż taka "świeżynka". Do tego mija już prawie rok, a ludziska nadal jak tyli tak tyją.  8)

Nie widzą tego, że dawniej jedzono tłuściej i ludzie generalnie byli chudsi, a teraz jedzą chudziej a epidemia otyłości eskaluje... :roll: