Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Aż dziwne, że mu pozwalają tutaj przyjeżdżać i takie nienaukowe herezje głosić... :shock: 8)

http://www.fundacja-qlt.pl/?spotaknie-z-dr-georgem-ashkarem-oraz-seminarium-i,228

administ

:shock:
A gdzie rozgłośnia toruńska, Częstochowa, Licheń i pomnik smoleński?  :?

renia

I tam, chodzi o miejsca raczej nieznane... :roll: :D
Ale znajoma była kilka dni temu w Częstochowie na Jasnej Górze i mówiła, że były tam tłumy... :shock:  8)

administ

Biada Królowej Polski, co wszystkie te intencje musi spamiętać...  :shock:  :?

renia

I spełnić...  8)

administ

Cytat: renia w 2019-03-28, 21:01:54
I spełnić...  8)

No właśnie kłopot ze spamiętaniem ma co i komu... ;)
Dlatego się nie spełnia.  :(

renia

To tak jak w tym kawale o niedosłyszącej złotej rybce, co inne życzenia spełniała od zamawianych... :lol: :wink:

administ

Nawet za maturę jadą się pomodlić!  :shock:
Chyba w czwartek, ale Krzysiek nie wie, bo od tygodnia przedmaturalnie "strajkuje", aby modły nie były konieczne... ;)

renia

Łatwiej się modlić, niż uczyć... :lol: A Krzysiek wie co robić... :D
Nasz Młodzieniec jeszcze jakoś mało do tej matury się uczy... :roll:
Ale do Częstochowy się nie wybiera... :lol:

Jeszcze tabletkami można się wspomóc... :wink:

https://www.apo-discounter.pl/tebonin-konzent-240-mg-tabletki-powlekane-120szt-pzn-07752045?gclid=Cj0KCQjwhPfkBRD0ARIsAAcYycFK0MszBl5dtdnafzLI_fFFUIyQCsRpd8HZ_VoktUP1uRcZCYF7F8MaAkhMEALw_wcB

administ

Tabletki "klozet" - wiadomo! ;)

renia

:lol: Jedną stroną wchodzą, drugą wychodzą, a w głowie (i w kieszeni) nic nie zostaje... :wink:

renia

Jakoś na strusinę nie mam apetytu...  8) :lol:

madre

Dasna

:lol:

A struś jakie ma udo!! Toż to wyżerka dla 10 osobowej rodziny na tydzien.  :lol:

renia

Dla mnie to jest "rarytas" niedościgniony... :lol: :wink:
Nawet nie mam ochoty na posmakowanie jaj strusich... :?
Blisko nas (12 km) jest hodowla strusi i restauracja. Ja tam dość dawno temu byłam, ale z dziećmi tylko popatrzeć na strusie...

http://strusie-kniewo.com/restauracja/

administ

Z tego "dobrobytu", to świadomość konsumencka wzrasta i średnia długość życia maleje od dwóch lat po miesiącu rocznie!  8)
A wszystko dzięki pięciu setom+.  :?

renia

Właśnie, zamiast dawać ludziom 500+ "na chlanie", mogliby dawać porządne zasiłki - taki kindergeld. Albo sprzedać resztę majątku za grosze i spokój by był. :mrgreen: Mafie vatowskie bardziej potrzebują kasy niż dzieci...
To zrzędzenie na PiS jest okropne. Dzień w dzień we wszystkich wątkach, tylko PiSkanie i złorzeczenie Polsce i Polakom... :? Mamy być parobkami Unii i ich chwalić. Oni nam za to dają gorszej jakości (o gorszym składzie, bardziej zatrutą chemią i napromieniowaną) żywność w marketach, ale "Polacy nic się nie stało"...:lol:
Sklepy w Polsce mają być otwarte w niedzielę, żeby Lidle i inne "sridle" zarabiały na nas.

administ

Nikt nie obiecywał, że wstawanie z kolan nie będzie bolało. ;)