Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

:lol:
Jednorazowy bubel!  :(
Ale już jakieś "nowe" baterie wymyślili, co na jednym 15min. ładowaniu równik można objechać. ;)

RafałS

Nie sprawdzili, ale amerolstwo zdążyli zasilili. Z takimi memkami to kamienie milowe można se wyhodować.

Jarek

Na austradzie teslowe  prawym pasem z ciężarówkami biedzą  :lol:

Blackend

To dość powszechny widok, ale jest szpan i poczucie wyjątkowości.  :lol:

Jarek

admin

Coś mi się widzi, że świadomość w narodach europejskich zaczyna rosnąć, a komisja europejska jest oderwana od ludu! ;)

Jarek

AfD - Alice Weidel ponad wszystko teraz Koalicja rzadzaca ma styki że wygra wybory kanclerskie   8)
Mam nadzieję,  że za dwa lata konfederacja  będzie miała 15
8)

admin

:shock:
A co ten koleś tak spekulacyjnie ceny zaniża? ;)
Kontrolę skarbową nasłać, aby wiedzieć ile do gościa dokłada!  :lol:

Blackend

Jarek

Cytat: admin w 2023-12-28, 08:47:24
:shock:
A co ten koleś tak spekulacyjnie ceny zaniża? ;)
Kontrolę skarbową nasłać, aby wiedzieć ile do gościa dokłada!  :lol:

Jarek

Za wnoszenie swojego alkoholu tez ukarac... :lol:

RafałS

Brawo panie bidon, bez migrantów nie będzie kim robić na Imperium. Należy tylko zwiększyć składkę pomocy poszczególnych stanów dla migracji. A z Texasem nie walczyć, lecz zwiekszyć pomoc transportową w przekazywaniu migrantów do reszty stanów. Nie tylko Texas zasługuje na dobrobyt, powinni się dzielić.
https://rumble.com/v4bkjau-it-begins-stand-with-texasmore-gov-sending-troops-to-texas-biden-vs-texas-m.html

Jarek

admin

Świetne, a nawet jeszcze świetniejsze, niż poprzednie! ;)  :lol:

Jarek

Moze jakis artykuł o cukrach czytał, i wie ze paczki zakłacuja logiczne myslenie... :lol:

admin

A to zależy na jakiej diecie. Rozpisałbymsię na ten temat, ale to strasznie nudne dla mnie.  :(

Jarek

Jolancia w kiepskich tez Waldusiowi zabraniała zrec paczkow - moze skojarzył z filmu...

admin

:lol:
Wszystko możliwe, bo serial cieszył się dużą popularnością wśród Polek i Polski! ;)
Sam zacząłem oglądać, jak zapytali Doktora, czy modą zrobić odcinek o "tłustej diecie" z podtekstami.  :lol: