Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

A to zrobili "bez pozwolenia":
https://www.youtube.com/watch?v=vrgj-f_rttI - ale zaraz się z emisji wycofali, bo im prawnicy podpowiedzieli, że "pazerny Kwaśniewski od zupy kapuścianej może ich za to do sądu podać"  :lol:
Jak sobie przypominam te czasy z przełomu wieków, to gdybym był wrażliwszy, pewnie torsji bym dostał, ale ponieważ mam grubą skórę, to "tam, gdzie pan może pana majstra...."
I jak to bolało niektórych, że się żywcem nie dałem pokroić dla "idei"   :lol: :lol: :lol:
Teraz w pupki wezmą ketobliźniaki - już niedługo były IŻiŻ się za nich weźmie, bo jakże tak propagować tłuste żywienie bezkarnie?

renia

Znajoma poprosiła mnie abym wstawiła ten film z rolnikiem, który produkuje zdrową żywność.
Cytuje nawet zdania z książek dra Kwaśniewskiego.
Urzędy i różne instytucje utrudniają mu pracę jak się da... :?
https://www.youtube.com/watch?v=26EHmn2k3lU

Jarek

Zal tyłek sciska, jak sie widzi upadek rolnictwa, i "rozumu chłopskiego"  :?  Mało juz takich ostało jak ten rolnik. Lubie kupowac bezposrednio od takich dobrodzieji.. 8)

admin

Nie mam pewności, ale chyba ten pan wystąpi w pl1tv, bo warto!  :D
Tak powinien wyglądać "fit55", choć to nie fit, tylko na bogato!  8)

Jarek

8)
bardzo bogaty człowiek... 8)

admin

Powinny stać tam kolejki rolników, aby się nauczyć, że można inaczej zorganizować produkcję rolną!  :D
Ale kogo to interesuje!  :?

Jarek

Dobrobyt, Byle było czym kichy zapychac, chwalic ze dobre, stac mnie  ...

renia

Cytat: admin w 2024-02-15, 11:51:58
Nie mam pewności, ale chyba ten pan wystąpi w pl1tv, bo warto!  :D
Tak powinien wyglądać "fit55", choć to nie fit, tylko na bogato!  8)

Fajnie by było, gdyby wystąpił. Ma Wiedzę teoretyczną i praktyczną... :D

admin

:D
Dokładnie. Jest się od kogo uczyć!  8)

Jarek

Jarek

Znajomy płacił z rok temu 600 frankow za przekroczenie 35km /h Może podnieśli ceny :lol:

admin

:?
Bo trzeba jeździć zgodnie z przepisami, a nie piratować na drodze.  :D

Jarek

I nie kupować sportowego auta w jego przypadku  :lol:

Blackend

https://www.youtube.com/live/fgozeJ-5WhI?si=eCdiL1SVs5Y0izVS&t=291

Ciężko rozkminić jak on właściwie je nie będąc przy nim.
Jeżeli bez mięsa, to pewnie je sery, czyli super.
Ta rybka raz w tygodniu, drogo ale też ok.
Szklanka soku, jeżeli nie więcej, to też szkody nie uczyni.
Wygląda to na Dietę Japońską Doktora w polskim wydaniu.
No i ruch, to jest mega ważne.

Ale tak poza tym, znam młodszych już z typowym otępieniem starczym i pampersami między nogami, a tu proszę 7 km dziennie bez laski czy balkonika.  8)
Domagalikowa zresztą też super.  8)

Jarek

Człowiek starej daty o innch wartosciach, niz te ktore dzis widzimy w super marketach Za dzieciaka nie miał stycznosci ze  sztucznym zarciem, i spozywaniem cukrow na taka skale jak dzis - oprocz oranzady w proszku, ktora była dostepna dopiero  w moich czasach Na innym  materiale sie organizm  wybudował, a ze facet lubi dbac o siebie na ile potrafi, chwali sie. Reklamy na takich nie działaja, instynkt przetrwania na zasadach "rozumu chłopskiego rowwiniety" W Polsce, tylko w samym Mazowiekim zyje ponad 500 stulatkow. Nie sadze zeby młode pololenie korzystajace z doborbytu marketowego, bedzie sobie beztrosko dozywało tak długo. Chyba ze w reklamach...
Dzis cukrzyca u 15 - latkow staje sie powoli norma społeczna, i nie dziwi nikogo, oprocz takich, ktorzy dziadzieja, i widza wszystko w czarnch kolorach.,.. :lol:

Blackend

Ile jest osób z '30 rocznika, którzy jeszcze żyją i są w takiej kondycji?  8)

Jarek

W samej Warszawie 400 osób... :lol: W jakiej sa kondycji,  tego  nie wiem ...

Jarek

Stulatkow 407  :lol:

Blackend

Rozwalają system emerytalny. ;)