Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Cytat: admin w 2012-02-17, 08:20:06
Cytat: renia w 2012-02-17, 08:09:35
W w ogóle to się dziwie, ze oni na serio uwierzyli w to, że my żółtka jemy i jakieś tłuszcze...

Oni we wszystko uwierzą, bo tylko z Internetu czerpią...  :wink:

To w "sentencje" należy wysłać i w ramki oprawić. :D Bo pomagasz!

Zonia

Cytat: admin w 2012-02-17, 07:38:18
:D - http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=19226&sid=370b09f676ed4f93ca7bb33c2deed018  -  :lol:

Co za wspaniała reklama Diety Optymalnej!  :D
Dobre dzieci - DZIĘKUJĘ, szczególnie "Kangurowi"...  :lol: :lol: :lol:

Chciałam wejść, zobaczyć, ale wyrzucili mnie z tamtego forum (choć nigdy tam wcześniej nie byłam) :(
Nie wierzycie? Taki komunikat się pokazał :
"Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację."

renia

:lol: :lol: :lol: Zoniu współczuję Ci.  :( Jak się teraz czujesz? Chcesz o tym porozmawiać? :lol: :lol: :lol:

Radzio

Cytat: Zonia w 2012-02-17, 08:29:31
:D - http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=19226&sid=370b09f676ed4f93ca7bb33c2deed018  -  :lol:

Chciałam wejść, zobaczyć, ale wyrzucili mnie z tamtego forum (choć nigdy tam wcześniej nie byłam) :(
Nie wierzycie? Taki komunikat się pokazał :
"Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację."

Czym Ty się przejmujesz, ja od lat tam w śmietniku leżę, za "krnąbrność pierwszego stopnia". Nie proszą! Nie wchodź! :)
Żyj i ciesz się swoją niewiedzą.  :lol:

renia

Kangur chciałby zrozumieć Ciebie - jak piszesz na tematy biochemiczne... :shock: Bez znajomości podstaw biochemii tego się nie osiągnie...Ale łatwiej kogoś nazwać beztalenciem, niż siebie nieukiem... :? :lol:

Zonia

Cytat: renia w 2012-02-17, 08:32:06
:lol: :lol: :lol: Zoniu współczuję Ci.  :( Jak się teraz czujesz? Chcesz o tym porozmawiać? :lol: :lol: :lol:

Czuję się świetnie Reniu. Współczuć należy administratorom forum, którzy jeszcze nie wpuścili, a już wyrzucili ;)

Zonia

Radzio, Ciebie to chociaż wyrzucili za krnąbrność, a mnie to za samą chęć wejścia  :lol:

renia

Cytat: Zonia w 2012-02-17, 08:42:41
Cytat: renia w 2012-02-17, 08:32:06

Czuję się świetnie Reniu. Współczuć należy administratorom forum, którzy jeszcze nie wpuścili, a już wyrzucili ;)

Jasne... :D  jak tak chciałam "przez płotek"... 8) :lol: :lol: :lol: :wink:

Radzio

Cytat: Zonia w 2012-02-17, 08:44:18
Radzio, Ciebie to chociaż wyrzucili za krnąbrność, a mnie to za samą chęć wejścia  :lol:

No widzisz, to tylko internet.  :lol:
Mnie w realu wyrzucili ze studiów, też za samą chęć wejścia. ... Ich strata.

Zonia

Cytat: Radzio w 2012-02-17, 08:47:08

Zecydowanie ich ;)

Radzio

Cytat: Zonia w 2012-02-17, 08:47:58
Cytat: Radzio w 2012-02-17, 08:47:08

Zecydowanie ich ;)

:lol: :lol: Czasami dobrze jest sobie ulżyć we właściwym wątku. Nikt się nie powinien obrazić. ;) :)

Zonia

Jasne! Co sobie będziesz żałował? Wśród swoich jesteś, życzliwych samych ;)

Radzio

Jasne! A nawet jeżeli nie jestem, to będę. Bo dla mnie to oczywiste .... ich strata.

Fajny ten wątek.  :lol: :lol:

Radzio

Wydobyte od konsumenta stojącego przede mną w kolejce do kasy jakiegoś marketu w sposób ... jedyny jaki postanowiłem stosować.

Według mojego rozmówcy to dowcipy są, a przekazał mi je w sposób werbalny. Sami oceńcie, czy miał rację- nie będę się wtrącał.

- Urodziłem się... nie miałem innego wyjścia.

i drugi:

Mąż do Żony- kochanie, gdy rano golę się maszynką trzy-mach (przyp.red.),
którą dostałem od ciebie pod choinkę, czuję się o dwadzieścia lat młodszy!
- Świetnie! Czy mógłbyś się golić wieczorem?

Blackend

renia

Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać... :cry: :lol:

Radzio