Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Na 25-tą rocznicę ślubu małżeństwo wybrało się na drugi miesiąc miodowy. Wieczorem w hotelu, żona zalotnie pyta męża:
- Kochanie, powiedz mi, co myślałeś, gdy 25 lat temu stanęłam przed tobą naga?
- Hmm.... Chciałem się z Tobą kochać tak by odebrało mi rozum, a Twoje piersi... Chciałem całe wyssać...
- A teraz, co myślisz? - powiedziała żona uśmiechając się zalotnie
- Że wykonałem dobrą robotę.

MariuszM

Radzio

Radzio

Dlaczego zawodowy pięściarz ma stale otwarte oczy podczas walki?
-Musi, ponieważ nie chce przegapić momentu kiedy mu "zgaszą światło".

Radzio

- Kiedy chłopiec zmienia się w mężczyznę?
- Kiedy przestaje obgryzać paznokcie, a zaczyna drapać się po jajach?
- Nie! Kiedy zaczyna rozumieć, że po drapaniu się po jajach nie należy obgryzać paznokci...

Radzio

Cytat: Radzio w 2012-02-14, 15:08:10
- Kiedy chłopiec zmienia się w mężczyznę?
- Kiedy przestaje obgryzać paznokcie, a zaczyna drapać się po jajach?
- Nie! Kiedy zaczyna rozumieć, że po drapaniu się po jajach nie należy obgryzać paznokci...

Dowcip przepisałem z netu, ale wydaje mi się nie dla wszystkich np. dojrzałych par wystarczająco śmieszny.  ;)
Więc go zmodyfikuję.

Rozmawiają trzy koleżanki, jak zwykle na bardzo ważne tematy.
W trakcie wymiany zdań, jedna z nich się pyta:
- Dziewczyny, wiecie kiedy chłopiec zmienia się w mężczyznę?
- Oczywiście! Kiedy przestaje obgryzać paznokcie, a zaczyna drapać się po jajach!
- Nie! Kiedy zaczyna rozumieć, że po drapaniu się po jajach nie należy obgryzać paznokci!
Na to trzecia- najstarsza:
- obie macie rację, ale tak naprawdę istotne jest to,... żeby w końcu je miał!

BACA

Czas, żebyś wreszcie przedstawił mnie swojej rodzinie - mówi kobieta da faceta.                                                                                                     Musimy jeszcze trochę poczekać - słyszy odpowiedż - bo żona z dziećmi jest jeszcze na wczasach.

BACA

Siedzi żebrak przed kościołem na ziemi i prosi o jałmużnę. Nadchodzi kobieta więc zwraca się do niej - dal złotówkę bo nic nie jadłem przez 3 dni.        A ona na to - chciała bym mieć takie samozaparcie bo ja nawet 5 minut nie wytrzymam.

Radzio

Przy kontroli policjant dyktuje kierowcy:
-Prawo jazdy, ubezpieczenie pojazdu, dowód osobowy- proszę!
- Ale panie oficerze, chyba o dowód osobisty chodzi?
- Nie filozuj, nie filozuj! Dowód osobowy- proszę.

renia

Kobieta zleciła firmie zabudowę wnęki w przedpokoju szafą z przesuwanymi drzwiami. Z wykonania szafy była zadowolona, ale zauważyła, że zawsze jak obok domu przejeżdża tramwaj, to szafa ta skrzypi. Złozyła więc reklamację.
Przybyły pracownik, aby rozpoznać co się dzieje od wewnątrz z szafą przy drganiach spowodowanych przez tramwaj, wszedł do niej i czekał aż tramwaj będzie przejeżdżał. W tym czasie mąż kobiety wrócił do domu i chciał płaszcz powiesić w szafie. Zaszokowany widokiem stojącego tam mężczyzny krzyczy:
- Co pan tutaj robi!? Pracownik na to:
- Wal pan w mordę, bo i tak pan nie uwierzy, że ja tutaj czekam na tramwaj... :lol:

administ

:D - http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=19226&sid=370b09f676ed4f93ca7bb33c2deed018  -  :lol:

Co za wspaniała reklama Diety Optymalnej!  :D
Dobre dzieci - DZIĘKUJĘ, szczególnie "Kangurowi"...  :lol: :lol: :lol:

renia

:lol: Utalentowany Kangur... :lol:

Chyba już jednak wyszło to na jaw, że przeszedłeś na Wegetarianizm... :lol: :lol: :lol: :wink: :|
My tutaj od dawna już marchewki zajadamy, a oni tam stale z tym LC się narażają... :lol: :lol: :lol:

administ

To było do przewidzenia!  :lol:

renia

:lol: Mogłeś bardziej kryć się z tymi warzywami. W jakieś kopce zimą je zakopać, czy "cuś" w tym stylu... :lol: :lol: :lol: Trzeba uważać bo ci paparazzi są wszędzie. Pewnie na Twoich sosnach też siedzą... :lol: :lol:

administ

O ja nieszczęsny. No jak mogłem tak się obnażyć publicznie z tą marchewką w ręku...  :cry:  :lol: :lol: :lol:

renia

W w ogóle to się dziwie, ze oni na serio uwierzyli w to, że my żółtka jemy i jakieś tłuszcze... :shock: :lol: Kto by tam zdrowiem i życiem ryzykował? :shock: :lol: Każde nawet dziecko wie, że cholesterol szkodzi...  :( :lol:

Radzio

Cytat: admin w 2012-02-17, 08:06:33
O ja nieszczęsny. No jak mogłem tak się obnażyć publicznie z tą marchewką w ręku...  :cry:  :lol: :lol: :lol:

Nagość, to cnota. Głowa do góry, a majty, ... majty w dół. ;) Wtedy teza się sprawdzi.  :D

administ

Cytat: renia w 2012-02-17, 08:09:35
W w ogóle to się dziwie, ze oni na serio uwierzyli w to, że my żółtka jemy i jakieś tłuszcze...

Oni we wszystko uwierzą, bo tylko z Internetu czerpią...  :wink:

renia

Ja tam wolałam na sobie sprawdzić i teraz już wiem, że 5 x dziennie warzywa i owoce jak się je to jest git... :lol: :lol: :lol: