Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Zapomniałam, że jesteś na urlopie. Takiemu to dobrze. 8)

marian05

Ano dobrze ino chusto 8)

marian05

Erotoman i sadysta spaceruja w parku, nagle zauwazyli ladna dziewczyne - erotoman mowi  w kszaki ja a sadysta - i w leb i w leb

renia

Cały post mi skasowało :(.
Pogodę miałeś dzisiaj super na żagle. :). Tak się zastanawiam, czy piszesz na tym Forum tylko jak jesteś w Polsce? Czy  przepadkowo tak się zbiegło? Jak jestem decko za cikowo, to ni łodpisuj. :lol:

marian05

Staje sie brutalny chyba poczytam jedna szklanke sory ksiazke i pojde spac

renia

Wódz indiański żąda rozwodu.
- Kiedy zasadziłem kukurydze, wyrasta kukurydza zaczyna opowiadać wódz. Kiedy zasadziłem bób, wyrósł bób i to jest w porządku. Ale kiedy Wysoki Sądzie zasadziłem Indianina, a wyrósł Chińczyk - to musi być powód do rozwodu.

renia

Cytat: marian05 w 2009-06-28, 23:03:59
Młoda godzina..słowik to, a nie skowronek... :lol:  A od cytania ocy wysiadają  :shock: i wątroba  :lol:

marian05

Cytat: renia w 2009-06-28, 23:03:39
Pogodę miałeś dzisiaj super na żagle. :). Tak się zastanawiam, czy piszesz na tym Forum tylko jak jesteś w Polsce? Czy  przepadkowo tak się zbiegło? Jak jestem decko za cikowo, to ni łodpisuj. :lol:
Pogoda byla fatalna do portu wchodzilem ponad dwie godziny mgla widocznosc 100 m glowki portu nieoswietlone rog mglowy w Kol.wylaczony - konserwacja morze rozchustane
Bedac w BRD zagladam na forum

marian05

Cytat: renia w 2009-06-28, 23:08:01
Cytat: marian05 w 2009-06-28, 23:03:59
Młoda godzina..słowik to, a nie skowronek... :lol:  A od cytania ocy wysiadają  :shock: i wątroba  :lol:
Mom lokulary a wontrobe natluscilem jest zaimpregnowana

renia

Cytat: marian05 w 2009-06-28, 23:08:10
Cytat: renia w 2009-06-28, 23:03:39
Pogodę miałe¶ dzisiaj super na żagle. :). Tak się zastanawiam, czy piszesz na tym Forum tylko jak jeste¶ w Polsce? Czy  przepadkowo tak się zbiegło? Jak jestem decko za cikowo, to ni łodpisuj. :lol:
Pogoda byla fatalna do portu wchodzilem ponad dwie godziny mgla widocznosc 100 m glowki portu nieoswietlone rog mglowy w Kol.wylaczony - konserwacja morze rozchustane
Bedac w BRD zagladam na forum
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Ja znowu byłam w szkole, dzisiaj miałam trzy czwórki, w tym dwie z plusem. Jestem zadowolona, bo mało sie uczyłam. Ten tydzień mam spokój w domu, bez gości. W niedzielę ostatnie dwa egzaminy i też mam wakacje  :D

renia

Cytat: marian05 w 2009-06-28, 23:09:35

Jakześ taki pzezorny, to mozes pocytać, ino ni całą ksiązkę na jeden roz! :shock: :lol:

marian05

Ciesze sie ze zaspokoilem Twoja ciekawosc, no i ciesze sie z Twoich sukcesow w nauce (choc znam Ciebie tylko z klikania)
Zycze milych wakacji -- na pewno bydzies klikac wice

marian05

Cytat: renia w 2009-06-28, 23:17:36
Cytat: marian05 w 2009-06-28, 23:09:35

Jakześ taki pzezorny, to mozes pocytać, ino ni całą ksiązkę na jeden roz! :shock: :lol:
Calyj ksiazki na roz nie przecytom bom som i jutro nie moglbym wyplynac bo bym byl rozchustany bardziej niz morze

marian05

Hej Renia !
Tyn Twoj Baca ucyk lod indianow po dlugoletniej niewoli cosik mi taki inksy jak te inne i taniec lo dysc tancowol jakis falsyfikat - ale moze sie myle 

renia

Tys mylśe, że to jakiś podrobiony, coś inocej wygloda i goda. :lol:

renia

Cytat: marian05 w 2009-06-28, 23:19:59
Ciesze sie ze zaspokoilem Twoja ciekawosc, no i ciesze sie z Twoich sukcesow w nauce (choc znam Ciebie tylko z klikania)
Zycze milych wakacji -- na pewno bydzies klikac wice
Tobie też życzę udanych wakacji i sprzyjających wiatrów. Dobranoc. Idę spać bez książki :wink:

marian05

Piknie siy klikalo z Toba ale teraz przecytom cosik i byde spol
Dobryj nocki
Marian

renia

Tys dziekuje za klikanie, to jest lepse łot cytania.  :D

Gwidon

.......przychodzi babcia do  apteki  i miwi  poprosze   dwie  prezerwatywy na  nogi , bo to  teraz duzo o  tym  aids mowia- alesz babciu to nie  jest na nogi- jak nie na nogi , podobno to  mozna od pedalow dostac , a ja  duzo na rowerze  jezdze ! ...... :lol: