Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zonia

Cytat: renia w 2010-09-19, 22:44:17

Szkoda, że takiej nie ma.. :( ja bym jej spokoju nie dała... :lol:

...ja też, ja też.. :lol:

renia

Biedaczka by w końcu pękła ze śmiechu.. :lol:

Zonia

Cytat: renia w 2010-09-19, 23:05:53

Biedaczka by w końcu pękła ze śmiechu.. :lol:

...i wtedy zostałaby ze mnie tylko...kruszynka  :P

renia

Ja nie piszę o Tobie, tylko o tej rechoczącej emotikonce.. :lol:.

Zonia

No to nici z kruszynki :(

renia

"Zonia" więcej optymizmu.. :D będzie dobrze.. :D ostatnio moje przepowiednie się sprawdzają.. :lol:

Zonia

Reniu, ja cała jestem jak ten optymizm  :lol:
BACA pisał nawet, że to go przeraża :)

renia

:lol: ..na pewno realny optymizm jest wskazany.. :D ..no i losowi trzeba trochę pomagać..(chociażby ten los kupić :wink:)

Zonia

Cytat: renia w 2010-09-20, 11:50:25
:lol: ..na pewno realny optymizm jest wskazany.. :D ..no i losowi trzeba trochę pomagać..(chociażby ten los kupić :wink:)

Oj, tak, wiem coś o tym. W swoim życiu miałam już tę przyjemność trafić piątkę w totka, a i czwórki się trafiały :lol:

renia

No to może teraz czas na szóstkę.. :wink: ..ale i tak zdrowie ważniejsze...

renia

Aaaa słyszałam dzisiaj w radiu :

Wchodzi kogut do łazienki - a tam wszystkie kurki zakręcone..... :lol:

Zonia

Cytat: renia w 2010-09-21, 12:17:13

No to może teraz czas na szóstkę.. :wink: ..ale i tak zdrowie ważniejsze...
A wiesz, jak bolało, że to nie szóstka?  :?

renia

Dać komuś palec, to chce......... :lol:

Zonia

Cytat: renia w 2010-09-21, 12:22:58

Dać komuś palec, to chce......... :lol:

Przecież nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej  :D

renia

Jasne.. :D czemu by nie? :D

Zonia

Facet staje na wagę aby się zważyć i wciąga brzuch.
Kochająca żona pyta go:
- Myślisz, że to ci coś pomoże?
- Pewnie, zobaczę ile ważę

Radzio

Zonia

Wchodzi pesymista i optymista na cmentarz.
Nagle pesymista mówi:
E! ZOBACZ ILE TU KRZYŻY :(
Na co odpowiada optymista:
JAKICH KRZYŻY?
JA TU WIDZĘ SAME PLUSY :)  :lol:

Radzio

Podczas otwarcia olimpiady jedna z ważnych osobistości zaczyna czytać przemówienie:
- O, o, o...
Podbiega do niego asystentka i mówi:
- Panie prezesie! Tekst jest poniżej kółek olimpijskich.........

Sandman80

"Lubińscy policjanci zostali wezwani przez personel szpitala, by uspokoić jednego z pacjentów. Okazało się, że to Koreańczyk, który dzień wcześniej dostał od polskich "przyjaciół" koszulkę nielubianej tam drużyny piłkarskiej. Historia skończyła się w szpitalu, gdzie mężczyzna nie potrafił zrozumieć, dlaczego personel chce mu odebrać sprezentowaną koszulkę - donosi Radio Wrocław.

Obywatel Korei opowiedział policjantom, jak przypadkiem trafił do mieszkania, w którym trwała szampańska impreza. Poczęstowany polską wódką, źle się poczuł i lekko zanieczyścił mieszkanie. Wówczas nowo poznani koledzy założyli mu czystą koszulkę, wyprowadzili go na świeże powietrze przed blokiem na ławeczkę i ulotnili się.

Natomiast przy ławeczce pojawiło się kilku innych młodych ludzi i... tu opowieść Koreańczyka kończy się, bo stracił przytomność. Ocknął się dopiero nad ranem w okolicach szpitala. Tam udzielono mu pomocy. Kłótnia wybuchła w momencie, gdy pielęgniarki zasugerowały pacjentowi zmianę koszulki. Mężczyzna krzyczał, że dar od polskich przyjaciół to świętość. Dopiero w komendzie policjanci wytłumaczyli obcokrajowcowi, że paradowanie po Lubinie w koszulce Śląska Wrocław może być niebezpieczne. "

Radio Wrocław

8)