Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

WojciechS

Cytat: WojciechS w 2011-04-15, 18:07:43
Po czym pada sakramentalne pytanie:

nr 2

"Ale czy ty mnie kochasz?"

Tu chwilowa nieuwaga może zakończyć się KATASTROFĄ...  :?

Blackend

Cytat: Dasna w 2011-04-15, 18:18:08
tak , facet jak go nuży gadanie kobiety stara się wykazać , że możne nawet zacytować to co ona ostatnio powiedziała  :lol: :lol: a tak na prawdę jest kompletnie wyłączony.

To prawda :) Ja nie mam kompletnie podzielności uwagi i autentycznie nie słyszę co się do mnie mówi gdy robię cokolwiek (piszę, słucham, oglądam) czym nieustannie wzbudzam salwy śmiechu u mojej kochanej rodzinki :)
Pamiętam gdy kiedyś stałem jak wmurowany i patrzyłem na zachowanie obsługującej mnie kasjerki. Dziewczyna w jednym czasie przeleciała czytnikiem towar, skasowała (a płaciłem kartą!!) rozmawiała z kimś przez komórkę i rozmienila bilon koleżance z drugiej kasy!  :shock: Wszystko jednocześnie  :shock: nie czekałem ani minuty dłużej przy kasie z tego powodu - maestria  8)

renia

Cytat: WojciechS w 2011-04-15, 18:56:26
Cytat: WojciechS w 2011-04-15, 18:07:43
Po czym pada sakramentalne pytanie:

nr 2

"Ale czy ty mnie kochasz?"

Tu chwilowa nieuwaga może zakończyć się KATASTROFĄ...  :?

Bo przez nieuwagę można prawdę powiedzieć?  :shock: :lol: :lol: :lol:

WojciechS

"Blackend",
to się ma w genach, albo nabywa z latami praktyki.
Myślę o podzielności uwagi w rozmowie z kobietą. Właściwie to jest monolog i sprawa się upraszcza, bo wystarczy odpowiadać "tak" lub "nie"...  8)
Problem w tym, że niedoświadczony facet czasem może nie trafić z odpowiedzią...  :mrgreen:

renia

Cytat: Blackend w 2011-04-15, 19:08:25
Cytat: Dasna w 2011-04-15, 18:18:08
tak , facet jak go nuży gadanie kobiety stara się wykazać , że możne nawet zacytować to co ona ostatnio powiedziała  :lol: :lol: a tak na prawdę jest kompletnie wyłączony.

To prawda :) Ja nie mam kompletnie podzielności uwagi i autentycznie nie słyszę co się do mnie mówi gdy robię cokolwiek (piszę, słucham, oglądam) czym nieustannie wzbudzam salwy śmiechu u mojej kochanej rodzinki :)
Pamiętam gdy kiedyś stałem jak wmurowany i patrzyłem na zachowanie obsługującej mnie kasjerki. Dziewczyna w jednym czasie przeleciała czytnikiem towar, skasowała (a płaciłem kartą!!) rozmawiała z kimś przez komórkę i rozmienila bilon koleżance z drugiej kasy!  :shock: Wszystko jednocześnie  :shock: nie czekałem ani minuty dłużej przy kasie z tego powodu - maestria  8)

Ponoć podzielności uwagi nikt nie ma. Jeśli niektórzy robią kilka rzeczy na raz, to tylko jedną z nich mogą robić z rozmysłem, a pozostałe bezmyślnie... :? To są słowa pani psycholog... :roll: no ale może znowu nie powinno się generalizować...

Dasna

Tak to ja tez się wyłączam.Jak coś robię i jestem tym pochłonięta to mylą mi się dni tygodnia a poza tym jak ktoś do mnie coś mówi to odpowiadam "tak- nie" i zapominam o co w ogóle chodziło. :roll:

WojciechS

Aha, staram się zrozumieć, choć to bardzo skomplikowane...  :wink: :mrgreen:

jerzy555

ale jaja, faceci na pierwszym ogniu!!! niezły humor!!!  :D :D

WojciechS

No, trzeba czasem zadbać o dobre samopoczucie płci pięknej, pisującej na tym forum...  :wink: :mrgreen:
I nie ma, że "nie czytasz"... Właśnie czytasz z wielką uwagą  :wink: :mrgreen:

renia

:lol: Faceci nigdy nie zrozumieją kobiet. Bo my myślimy o niebie a Wy o chlebie... :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=FaNnb6RYu8A&playnext=1&list=PL7BFE398A3C3E0C67

jerzy555

Cytat: WojciechS w 2011-04-15, 19:41:15
No, trzeba czasem zadbać o dobre samopoczucie płci pięknej, pisującej na tym forum...  :wink: :mrgreen:

Wojciechu, skąd się biorą te trupie mordki, jak to zapodać?

WojciechS

Cytat: renia w 2011-04-15, 19:44:13
:lol: Faceci nigdy nie zrozumieją kobiet. Bo my myślimy o niebie a Wy o chlebie... :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Cicho! Wiemy...  :lol: :lol: :lol:

renia

Cytat: jerzy555 w 2011-04-15, 19:45:14

U Ciebie ich nie ma? A wiem już czemu... :idea: kliknij z prawej strony przy tych 'buźkach" na slowo "więcej" i wyskoczą Ci takie różne małpiszony... :lol: :mrgreen:

renia

Cytat: WojciechS w 2011-04-15, 19:48:11
Cytat: renia w 2011-04-15, 19:44:13

Cicho! Wiemy...  :lol: :lol: :lol:

Ależ jak Pan tak możesz... :shock: :lol: Panie Sułku... :(  :lol:

WojciechS

Cytat: jerzy555 w 2011-04-15, 19:45:14

na końcu mordek jest "więcej", trzeba na to pocisnąć i wyskakuje więcej mordek i nie tylko...  :idea:

jerzy555

aaaaaaaaaaa............spróbuję :) :mrgreen: ciemna masa ze mnie chwilami  :mrgreen: eeeeeeeee.........fajnie :)

renia

Bardzo brzydko Panie Sułku...  :lol: :mrgreen:

WojciechS

Cytat: renia w 2011-04-15, 19:51:42
Ależ jak Pan tak możesz... :shock: :lol: Panie Sułku... :(  :lol:

Bo miłość miłością, a głód głodem...  :lol:

renia

Cytat: jerzy555 w 2011-04-15, 19:53:08
aaaaaaaaaaa............spróbuję :) :mrgreen: ciemna masa ze mnie chwilami  :mrgreen: eeeeeeeee.........fajnie :)

Czyli ta buźka Ci jest potrzebna... :idea: oświeca... :wink:

Blackend

Cytat: WojciechS w 2011-04-15, 19:22:29
"Blackend",
to się ma w genach, albo nabywa z latami praktyki.

No to ja tego nie mam. W czasie oglądania filmu potrafię się tak zasłuchać (jak muzyka dobra), że nie wiem o czym był film - patrze i nie koduje.  8)