Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Poniedziałek, szef do pracownika:
-Ależ ma pan czerwone oczy, popiło się w weekend, co?
-Nie, k..., dwa dni płakałem z tęsknoty za pracą!
:lol:

Dasna

Chyba już kiedyś było, ale to takie urocze. :lol:

Gavroche

Dasna

renia

Oni są fajni. Piszą jak jest, a nie ubierają tego w jakieś "mądre" naukowe słówka... :lol:
Ciekawe jak jest po czesku "badanie palpacyjne" albo "per rectum"... :roll: :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2014-11-28, 09:51:50
Oni są fajni. Piszą jak jest, a nie ubierają tego w jakieś "mądre" naukowe słówka... :lol:
Ciekawe jak jest po czesku "badanie palpacyjne" albo "per rectum"... :roll: :lol:
Można coś wymyślić. :roll: :lol:

Dasna

Cytat: Dasna w 2014-11-28, 09:55:46
Można coś wymyślić. :roll: :lol:
Typu"dupny palcovlaz" 8)

Radzio

Fakt. U nas za pisanie "jak jest" podlega się srogim karom. :D :lol: :lol: :lol:

Gavroche

No nie wiem...
Jezdnia to u nich cesta :D

Radzio

Reklama z uporem pompowana, za pośrednictwem mediów(czarodzieje niby tacy ;)), w moją, rozwichrzoną nieco głowę potrafi, od czasu do czasu, przedostać się przez mur bezmyślności. :D
Oto co z trudem, bo z trudem, ale udało się zostawić w mej świadomości.

Kochanie- żona do męża- przy czym chciałbyś, abyśmy spędzili święta: przy świecach, czy przy lampce?
- Oczywiście, że przy lampce, ... z teściem.
- ... .

Po jaką cholerę angażować taki intelekt i potencjał ludzki, kiedy "gupi" tylko tyle zapamięta. :? Że ... będą Święta. :D

Gavroche

Jest, ale też niekonsekwentne, bo polują :wink:

Radzio

Bardzo ciekawy, bo intermedialny przypadek ... tej ... no ... antropomorficośtam. :lol:

renia

Cytat: Gavroche w 2014-12-03, 20:35:32

...nie dla potrzeby, ale dla tradycji... 8)

Gavroche

Cytat: renia w 2014-12-03, 20:45:36
Cytat: Gavroche w 2014-12-03, 20:35:32

...nie dla potrzeby, ale dla tradycji... 8)
Bo przecież nie sportu :lol:

renia

:lol: chyba, że zawody balonowe... :roll:

Radzio

W kolejnych wyborach prezydenckich konkurencji nie mam praktycznie zbyt mocnej. 8)
Może jeden konkurent, ale i ja mam mocne kontrargumenty:
- mam porządnego kota;
- prawo, do wyborów opanuję je całkowicie, już prawie na wszystkim się nie znam.
To dwa atuty, a trzeci- jeżeli ktoś zdecyduje odebrać mni prawo jazdy, z różnych powodów, to tylko wzmocni moją pozycję.