Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

HUMOR :)

Zaczęty przez adammo, 2005-06-08, 22:01:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Jarek

Planeta patoli... 8)

admin

:lol:
To tylko urzędasy brukselskie... ;)

Blackend

renia

Wygląda jak szopka noworoczna... :lol:

admin

Bardziej na propagandę prawych i sprawiedliwych!  :? ;)

renia

Som w opozycji to muszom... :lol:

admin

Nie zauważyłem!  :(

renia

:lol: Mnie ten nowy rząd nadal z opozycją totalną się kojarzy... 8)

Jarek

Mi sie kojarzy z komuna - rasowych komuchow wiecej niz w pisie- plus nowa odmiana komuchow lewactwo eko swiry..

renia

Dlatego przywrócą wysokie emerytury esbekom. To są "resortowe dzieci"... Komuniści, ich dzieci i wnuki teraz rządzą... Niby byli w Solidarności, ale po Magdalence się z komunistami "pobratali" i razem działali i działają na rzecz innych mocarstw...

renia

Cytat: Jarek w 2023-12-19, 11:47:54
Mi sie kojarzy z komuna - rasowych komuchow wiecej niz w pisie- plus nowa odmiana komuchow lewactwo eko swiry..

Jeszcze, tak jak piszesz, z lewactwem się wymieszali i wyszedł koktajl Mołotowa... :lol:

Jarek

Gaśnica w ruch, bo nic z tego będzie ...

Jarek

Cytat: renia w 2023-12-19, 13:14:21

Jeszcze, tak jak piszesz, z lewactwem się wymieszali i wyszedł koktajl Mołotowa... :lol:
Miniter rownosci Tuskowate patole...https://youtube.com/shorts/J7QoVDxS3tg?si=t7jG-Yn3beJsM7G8

renia

Cytat: Jarek w 2023-12-19, 13:26:55
Gaśnica w ruch, bo nic z tego będzie ...

:lol:

renia

Cytat: Jarek w 2023-12-19, 14:38:44
Cytat: renia w 2023-12-19, 13:14:21

Miniter rownosci Tuskowate patole...https://youtube.com/shorts/J7QoVDxS3tg?si=t7jG-Yn3beJsM7G8

Równa babka... :lol:

Jarek

renia

Z górnej półki...