Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Konferencja Optymalnych.

Zaczęty przez renia, 2009-11-04, 13:53:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

Tomaszu zaszczycisz swoją szanowną osobą owych polskich "naukowców"? Wsparcie techniczno - biochemiczne ;) :D

administ

Nie sądzę, abym wiedział więcej...
Wszystko jest w podręcznikach, tylko wnioski wystarczy wyciągnąć.  :D

MariuszM

Trzeba ich odpowiednio naprowadzić, inaczej może być kiepsko z wiedzą....
Harper i fruktoza na ten przykład  :D

MariuszM

Diabeł jak zawsze tkwi w szczegółach ;)

administ

Bo trzeba czytać również wszystko, co drobnym druczkiem piszą i nie łykać z tłumaczenia  "albo", gdy "czyli" winno być.  :wink:

MariuszM

Cytat: admin w 2013-10-24, 19:13:10
Bo trzeba czytać również wszystko, co drobnym druczkiem piszą i nie łykać z tłumaczenia  "albo", gdy "czyli" winno być.  :wink:
Każda szanująca się impreza posiada w odwodzie fosfor w mózgu  :lol: 8)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c3/SPRINTER-BYDGOSZCZ.jpg/250px-SPRINTER-BYDGOSZCZ.jpg
:lol: :lol: 8)

renia

To mnie bardzo cieszy. Na coś takiego czekałam.  :D To jest zapowiedź poważnych, pozytywnych zmian...A na pewno rozszerzy wiedzę dietetyczną osobom mającym wpływ na sposób odżywiania się szerszego grona osób.
Odgórne działanie zawsze może być skuteczniejsze niż oddolne.

administ

No i podstawa biochemii - uważnie zwracać uwagę na dziubki strzałeczek i na szlaki (cykle) alternatywne.  :D
Bacznie śledzić losy metaboliczne drobin dwu, trzy węglowych i... Mieć to "coś" oraz sprawnie liczyć w głowie lub ostatecznie na kalkulatorze. :wink:
Wszystko wtedy pasuje i ładnie potwierdza Wiedzę Dr-a Kwaśniewskiego.  8)

Gavroche

Cytat: admin w 2013-10-25, 09:31:14

No i podstawa biochemii - uważnie zwracać uwagę na dziubki strzałeczek i na szlaki (cykle) alternatywne.  :D
Bacznie śledzić losy metaboliczne drobin dwu, trzy węglowych i... Mieć to "coś" oraz sprawnie liczyć w głowie lub ostatecznie na kalkulatorze. :wink:
Wszystko wtedy pasuje i ładnie potwierdza Wiedzę Dr-a Kwaśniewskiego.  8)
Albo olać sprawę i komuś zaufać...

administ

Ale "zdrowie jest zbyt cenne, aby powierzać je specjalistom"!  8)

Zyon

Bialka jesc do syta ale nie mniej niz 100-150 gram i styka.  8)
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: admin w 2013-10-25, 09:52:37
Ale "zdrowie jest zbyt cenne, aby powierzać je specjalistom"!  8)
Twój tato to jednak specjalista, a potrafił poodkręcać wiele patologii.
Ty jesteś raczej od profilaktyki i taki ktoś jest potrzebny zdrowym :D
Mam nadzieję, że się nie "mydlisz", albo nas nie wkręcasz w kanał, bo ja na przykład tego ocenić nie potrafię...

Zyon

Na pewno mydli. Specjalnie niedobialcza i malo wegli zeby nie chudnac! To droga do degradacji i brak stabilnosci ustroju.
Work Buy Consume Die

administ

WAŻNE!

Wracając do Konferencji planowanej na 7 grudnia 2013 r. (sobota), godz. 10.00 – 16.00, w Sali Widowiskowej Miejskiego Domu Kultury w Łaziskach Górnych Mikołów, ul. Karola Miarki 15, Organizator zaprasza wszystkie chętne osoby, które stosują Żywienie Optymalne Dr-a Jana Kwaśniewskiego, do uczestnictwa w tym spotkaniu.

Zyon

Work Buy Consume Die

administ

Tak, ale są dobre dwupasmówki, więc łatwo dojechać!  :D

Blackend

Cytat: Gavroche w 2013-10-25, 09:58:33
Mam nadzieję, że się nie "mydlisz", albo nas nie wkręcasz w kanał, bo ja na przykład tego ocenić nie potrafię...

Ja też nie potrafię, dlatego trzeba mieć jaja aby w to wejść ;)

administ

Każdy powinien zadbać o własne zdrowie samodzielnie, bo jak dba, tak ma.  :D
I nie czekać na cuda, tylko kombinować pod siebie.
O czym z resztą Dr pisze również, tylko trzeba...  W to wejść. 8)

Gavroche

Cytat: Blackend w 2013-10-25, 17:56:11

:lol:

renia

Cytat: Blackend w 2013-10-25, 17:56:11

"Poznacie ich po ich owocach"... :D