Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Konferencja Optymalnych.

Zaczęty przez renia, 2009-11-04, 13:53:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2014-06-06, 14:00:09
Wreszcie Renia pokaże na co ją stać!  :wink: :mrgreen:

Nie wiem co masz na myśli... :roll: ale się postaram... :lol:

Gavroche

Cytat: renia w 2014-06-06, 14:17:02
Cytat: admin w 2014-06-06, 13:55:31
Nie może być!  :shock:
A to wydarzenie...  :D

Pięć lat namawiałam go, żeby jeździł ze mną i nic, a jak przestałam to sam chce... :D :lol:
Odstawił chlebuś i owoce ostatnio, nie? :D

renia

W sumie 16 kilo schudł...

Gavroche

Cytat: renia w 2014-06-06, 14:28:18
W sumie 16 kilo schudł...
To i śmiałości do ludzi nabrał  :D
A tak na poważnie, to bardzo fajnie, byle nie zrezygnował, jak mu się polepszy...

renia

On do nieśmiałych to nigdy nie należał... :lol:

renia

Cytat: Gavroche w 2014-06-06, 14:35:05
... byle nie zrezygnował, jak mu się polepszy...

Też tego się trochę obawiam, ale na razie jest OK... :D Chociaż nie liczy... :lol:

administ

Cytat: renia w 2014-06-06, 14:18:22
Cytat: admin w 2014-06-06, 14:00:09
Wreszcie Renia pokaże na co ją stać!  :wink: :mrgreen:

Nie wiem co masz na myśli... :roll: ale się postaram... :lol:

:lol:

administ

Cytat: renia w 2014-06-06, 14:45:30
Cytat: Gavroche w 2014-06-06, 14:35:05
... byle nie zrezygnował, jak mu się polepszy...

Też tego się trochę obawiam, ale na razie jest OK... :D Chociaż nie liczy... :lol:

Liczy, liczy, ale na Ciebie!  :mrgreen:

administ

Zamieszczam:

Drodzy Optymalni.    
   Pragnę przekazać państwu życzenia pomyślnego przebiegu konferencji z okazji przypadającego Jubileuszu 16-lecia Stowarzyszenia OSO. Rocznice skłaniają do refleksji o przebytej drodze, a jednocześnie stawiają pytania o to, co jeszcze przed nami. Wasza droga była nieustannie bogata w doświadczenia, wyzwania, trudy i sukcesy. Niech mi  będzie więc wolno przy tej okazji wyrazić szczególne słowa uznania dla Pana Tomasza Kwaśniewskiego za pięknie prowadzone Forum: dr-Kwaśniewski.pl oraz ogromny wkład we wspieranie Stowarzyszenia OSO i wyjątkowo szlachetne postępowanie, u którego podstaw zawsze jest troska o człowieka, jego zdrowie i prawdziwy rozwój.
   Cieszę się, że miałam sposobność poznać wiele ciekawych osób i skorzystać ze wspólnych osiągnięć w dziedzinie Żywienia Optymalnego, podobnie jak rzesze osób w Polsce i poza jej granicami. Szczerze życzę, abyście w latach kolejnych z podobną determinacją i z właściwym zaangażowaniem nie ustawali w aktywności i pracy dla innych. Życzę państwu cennych owoców podejmowanej pracy i siły ducha w codziennych wyzwaniach.
    Przy tak wspaniałej okazji proponuję również otwarcie specjalnego subkonta przy OSO w celu "Wspierania Ludzi Wartościowych, Dzieci Geniuszy oraz Pilnie Potrzebujących Leczenia Żywieniem Optymalnym w Arkadiach". Wszystkich państwa zachęcam do uczestnictwa w tej pięknej akcji charytatywnej, do której się przyłączymy. Proszę zwrócić uwagę ile serca w działalność społeczną włożył Pan Doktor Jan Kwaśniewski. Najwyższy czas abyśmy również coś konkretnego uczynili dla Pana Doktora i Jego Rodziny również. Zapewniam państwa, nagrody będą wielkie.
   Tymczasem przekazuję sumę 3000 zł na konto Stowarzyszenia OSO w w dowód wdzięczności za wytrwałą pracę. Dziękuję serdecznie wszystkim pracownikom i uczestnikom OSO za wkład w dzieło Odnowy Gatunku Ludzkiego. Szczególne podziękowania należą się paniom Małgosi Jany oraz Redaktor Ewie Boryckiej za ich wieloletnią służbę w niełatwej misji budowy zdrowego społeczeństwa. Młodemu, prężnemu Panu Prezesowi Bogdanowi Tkoczowi gratuluję genialnych nowatorskich pomysłów i systematyczności w dążeniu do tak wzniosłego celu jak budowa Optymalnej Przyszłości. Zapewniam, że trud wasz nie pójdzie w zapomnienie i będzie doceniony już niedługo.
   Miło mi donieść, że w następnych latach w kooperacji z OSO przeprowadzę szereg Międzynarodowych Konferencji pod proponowanym przez Pana Doktora Jana Kwaśniewskiego tytułem "Rozumni Ludzie łączcie się". Oto ich tematyka:
1) Jak zbudować Nową Cywilizację Mądrości, Pokoju i Miłości w oparciu o Wielką Wiedzę polskiego Lekarza Pana Doktora Jana Kwaśniewskiego.
2) Jak przyczynowo zlikwidować wszystkie choroby ludzkie i zaoszczędzić miliardy dolarów dla każdego kraju.
3) Jak wykreować nowe długowieczne, rozsądne i szczęśliwe społeczeństwo bez nienawiści, głodu, biedy, wojen, terroru i przestępstwa.
4) Jak ekonomicznie wykorzystać energię słoneczną dla dobra całego gatunku ludzkiego.
5) Jak spowodować renesans człowieczeństwa i uratować Ziemię od zagłady.
    Ponadto zachęcam wszystkich państwa do brania udziału w wycieczkach integracyjno - poznawczych do Szwajcarii w najbliższych latach. Każdy mądry człowiek dużo zyska obserwując jak dobrze zorganizowane tutaj jest życie. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i oczekuję na was w końcu czerwca w Szwajcarii.

Zofia Kuzioła i Optymalni z Zurychu.

renia

Czyli Pani Zosi nie będzie na tej Konferencji? :roll:

administ

:(
Szkoda, że się z Nią nie spotkamy, ale nic straconego w przyszłości!  :D

Gavroche

Takie podniosłe bardzo i egzaltowane trochę to obwieszczenie... :?
Ale jeśli chodzi o miłość i uchronienie Ziemi przed zagładą, to spoco  :D

administ

Tak bardziej do bratania się pasuje...  8)  :wink:
Ale czasy OSBO odeszły do historii.
Teraz jest OSO.  :D

Blackend

Cytat: Gavroche w 2014-06-06, 15:40:16
Ale jeśli chodzi o miłość i uchronienie Ziemi przed zagładą, to spoco  :D

Poprzeczka wysoko ustawiona, bo jak na razie, to nikomu jeszcze się nie udało wprowadzić powszechnej szczęśliwości.  8)
Ale rozmawiać trzeba, bo w końcu dążymy wszyscy do jakiejś tam doskonałości. ;)  :D

jerzy555

Cytat: renia w 2014-06-06, 13:51:23
Ja będę ciągnąć za sobą męża,  :lol: a właściwie to on sam jutro dojedzie... :D

moi znajomi...chętni na wyjazd niestety zrezygnowali z tej eskapady z przyczyn właściwie niewiadomych, jadę sam jak zwykle, moja małżonka siedzi w domu zamiast zwiedzić sobie kawałek Polski i Ciechocinka...zresztą...nic na siłę...no nie mam daru przekonywania, widocznie tak ma być ;)

administ

Śliczna pogoda na Konferencję!  :D
Zaraz jadę do Ciechocinka, aby się nie spóźnić.  8)

Gavroche

Cytat: admin w 2014-06-07, 09:55:35
Śliczna pogoda na Konferencję!  :D
Zaraz jadę do Ciechocinka, aby się nie spóźnić.  8)
Spoco :D
Jakieś przecieki ze spotkania mile widziane.

Blackend

Będziemy nasłuchiwać.  :D