Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

NIESPODZIANKA z okazji "Mikołaja"

Zaczęty przez admin, 2009-12-03, 12:42:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

Iga

O widzisz Gwidon! :D Można liczyć na Ciebie.  8) :D 
Wszystkiego najlepszego. :D

PS.Ja niedługo będę "odpalać" tort z dziewięcioma świeczkami.  :P

admin

Wracając do YT - wkrótce wystąpienie Dr-a Kwaśniewskiego w Jaworznie z okazji 10 rocznicy powstania OSBO.
I wiele innych niepublikowanych materiałów.

renia

No to w Święta nie będziemy się nudzić.. :D

Gwidon

Cytat: admin w 2010-12-06, 13:09:56
Wracając do YT - wkrótce wystąpienie Dr-a Kwaśniewskiego w Jaworznie z okazji 10 rocznicy powstania OSBO.
I wiele innych niepublikowanych materiałów.

...wspaniala wiadomosc...

renia

Cytat: Gwidon w 2010-12-06, 12:00:10
...wszystkiego najlepszego z okazji MIKOLAJA :lol: :lol: :lol: ...

Coś mi się wydaje, że ten Mikołaj się u nas nie zatrzyma. Wygląda na to, że pędzi na Zachód.. :roll: :wink:

Gwidon

Cytat: renia w 2010-12-06, 13:29:11
Cytat: Gwidon w 2010-12-06, 12:00:10
...wszystkiego najlepszego z okazji MIKOLAJA :lol: :lol: :lol: ...

Coś mi się wydaje, że ten Mikołaj się u nas nie zatrzyma. Wygląda na to, że pędzi na Zachód.. :roll: :wink:

...to zalezy,kto byl niegrzeczny u tego sie nie zatrzyma :lol:...

renia

Wszystko to wyjaśnia.. Moje dzieci dostały prezenty, a ja nie.. :( Ale w przyszłym roku znowu będzie i wszystko się może zmienić.. :P :P

Zonia

Cytat: renia w 2010-12-06, 18:58:39

Wszystko to wyjaśnia.. Moje dzieci dostały prezenty, a ja nie.. :( Ale w przyszłym roku znowu będzie i wszystko się może zmienić.. :P :P

Reniu, ja też nie dostałam dzisiaj prezentu :(
Miałam chociaż nadzieję, że przyjdą dzieci i dobiorą prezenty przygotowane dla nich, ale gdzie tam...
Syn z narzeczoną pojechali do jej rodziny, a córka zapowiedziała się dopiero na jutro :(
W tej sytuacji powiedziałam: bez łaski  :?
A prezenty zachowam do gwiazdki - Mikołaj chodził dzisiaj i już :)

renia

A wiesz, że mi wstyd.. :oops: ja nic nie kupiłam na Mikołaja wnukowi.. no jakoś nie pomyślałam.. :( Kupię na Boże Narodzenie większy prezent, a i bez okazji też mu drobiazgi kupuję..Jutro jakąś zabaweczkę mu podaruję, żeby mieć spokojne sumienie..  :wink:

A, mówiąc szczerze, to ja już nie pamiętam kiedy ostatnio dostałam prezent na Mikołaja.. :roll: chyba jak byłam dzieckiem..

PS. Daj im prezenty jutro..nie bądź taka.. :wink:

Zonia

Cytat: renia w 2010-12-06, 21:19:35

A wiesz, że mi wstyd.. :oops: ja nic nie kupiłam na Mikołaja wnukowi.. no jakoś nie pomyślałam.. :( Kupię na Boże Narodzenie większy prezent, a i bez okazji też mu drobiazgi kupuję..Jutro jakąś zabaweczkę mu podaruję, żeby mieć spokojne sumienie..  :wink:

A, mówiąc szczerze, to ja już nie pamiętam kiedy ostatnio dostałam prezent na Mikołaja.. :roll: chyba jak byłam dzieckiem..

PS. Daj im prezenty jutro..nie bądź taka.. :wink:

Osobiście prezentów się nie spodziewałam, toć Mikołaj jest dla dzieci :)
Ale miałam nadzieję, że przynajmniej dzieci przyjada i odbiorą swoje prezenty :(
NIE DAM JUTRO  :mrgreen:

Opal

Prezenty dla naszych najbliższych powinny zawsze być "szczególne", powinny w swoim przekazie odzwierciedlać nasze uczucia. W tym roku miałam wielką przyjemność zrobić piękny prezent mojej pierwszej, przepięknej, najukochańszej wnusi :) Dzięki temu, że przyszła na świat, inne dzieci będą mogły się cieszyć jej wkładem w remont Oddziału Pediatrii Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie. Kupiłam jej misia, szczególny prezent z fundacji TVN na pierwszą gwiazdkę :)  
Wszystkim forumowiczom życzę przede wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń w tym magicznym dniu 6 grudnia :)  

renia

Opal

Wielkie "dzięki" :) Już ma miesiąc i tydzień :)  i cudownie się uśmiecha na mój głos :) 

Gwidon

...to ja wam dam prezenty mikolajkowe :P starczy dla wszystkich :P...

[załącznik usunięty przez administratora]

Zonia

Cytat: Gwidon w 2010-12-06, 22:15:46
...to ja wam dam prezenty mikolajkowe :P starczy dla wszystkich :P...

Gwidon, kochany jesteś  :D Wybieram ten najmniejszy  :D
I dziekuję  :D

renia

Zonia nie mogę go znaleźć. Który jest najmniejszy.. :roll:  :wink:

renia

..boję się, że wybiorę ten sam.. :lol:

Zonia

Cytat: renia w 2010-12-06, 22:24:38

Zonia nie mogę go znaleźć. Który jest najmniejszy.. :roll:  :wink:

Chyba ten w lewym, dolnym rogu  :lol:

Zonia

Właściwie to są tam jeszcze mniejsze, troszkę wyżej  :o