Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Swieta

Zaczęty przez adampio, 2009-12-11, 15:40:32

Poprzedni wątek - Następny wątek

dejzi9

nie       brunetka jestem ;]
165 cm wzrostu i 64 kg I PRÓBUJĘ BEZSKUTECZNIE SCHUDNĄĆ !!!!

a masz lepszy pomysł??????

ali

Cytat: dejzi9 w 2009-12-29, 14:47:45
nie       brunetka jestem ;]
165 cm wzrostu i 64 kg I PRÓBUJĘ BEZSKUTECZNIE SCHUDNĄĆ !!!!

a masz lepszy pomysł??????
skutecznie to zawsze  uda się każdemu kopyta wyciągnąć
trza myśleć tylko jak ten moment odwlec,
a nie ile gram mam za wiele lub za mało na  grzbiecie

dejzi9

czyli jednak nie  :?

Gwidon

.........otworz plik i  klikaj na  wszystko az do  sylwka :lol: 8) ...............
http://flash.freditm.net/New_Year/

renia

Piękne :D ..a Ty "Gwidon" tak się odmłodziłeś, że wyglądasz jak Nowy Roczek :lol:  :wink:

Opal

Cytat: Gwidon w 2009-12-30, 10:58:44
.........otworz plik i  klikaj na  wszystko az do  sylwka :lol: 8) ...............

Piękny domek, przyjemnie było popatrzeć :)

dejzi9

kliknęłam fajna animacja ale zauważyłam pewną nieprawidłowość   od kiedy zwierzęta bawią się przy wystrzałach?????????? :?

viola44

świetne... :-)

viola44

Cytat: viola44 w 2009-12-30, 14:05:25
świetne... :-)

to optymalne zwierzatka som ... :-)

admin

Nie!
to są wyszkoleni, etatowi pracownicy wiadomych agencji rządowych.  :wink:
A życzenia - śliczne!  :D

Gwidon

Cytat: renia w 2009-12-30, 12:42:39
Piękne :D ..a Ty "Gwidon" tak się odmłodziłeś, że wyglądasz jak Nowy Roczek :lol:  :wink:

,......to oczywiscie  efekt zywienia optymalnego, chyba  wiesz o  tym :lol: :lol: :lol:........

renia

:shock:..to aż tak..  :lol:

Radzio

Cytat: Gwidon w 2009-12-30, 15:34:38
Cytat: renia w 2009-12-30, 12:42:39

,......to oczywiscie  efekt zywienia optymalnego, chyba  wiesz o  tym :lol: :lol: :lol:........

Efekt doskonały: duże oczy- żeby optymalnie widzieć, duże uszy- żeby optymalnie słyszeć, duża buzia- żeby  optymalnie gaworzyć i troszkę włosków- żeby .... panie nie czepiały się, że sierść na łóżku zostaje. ;) :) :D :D :D

renia

Najważniejsza ta pogoda ducha  :roll: ..od ucha do ucha.. :D

Gwidon

Cytat: renia w 2009-12-30, 21:17:58

Najważniejsza ta pogoda ducha  :roll: ..od ucha do ucha.. :D

.....no wlasnie  jesli jest   strawa  optymalna , pogoda ducha ,dach  nad  glowa i przyjaciele , to mysle - nie  jest  zle..............

Gwidon

.....a   jutro  sylwester -   ide sie bawic   chura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:......

Radzio

Cytat: Gwidon w 2009-12-30, 23:33:32

.....no wlasnie  jesli jest   strawa  optymalna , pogoda ducha ,dach  nad  glowa i przyjaciele , to mysle - nie  jest  zle..............

Ba! A nawet dobrze ;) :) :)  (dla wersji "źle" ;) :) )

Ba! A nawet dobre ;) :) :)   (dla wersji "złe" ;) :) )

renia

Cytat: Gwidon w 2009-12-30, 23:39:27
.....a   jutro  sylwester -   ide sie bawic   chura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:......

:D W takim razie, życzę Ci szampańskiej zabawy i żeby w Nowy Rok bolały Cię nogi, a nie głowa.. :wink:

Gwidon

Cytat: renia w 2009-12-31, 09:30:11
Cytat: Gwidon w 2009-12-30, 23:39:27

:D W takim razie, życzę Ci szampańskiej zabawy i żeby w Nowy Rok bolały Cię nogi, a nie głowa.. :wink:

.....co  prawda  to  tytlko prywatka ,ale  dzieki , kiedys  po  sylwestrze  najbardziej bolal mnie  zoladek i zbieralo sie na  wymiociny , jednak idzis na optymalnej ilosci wypitego  alkoholu sie nie skonczy :x - ja rowniez  zycze wszystkim dzisiaj dobrej zabawy i szczesliwego , OPTYMALNEGO Nowego Roku!!!.............

Radzio

A jak u Was z choinkami, jeszcze stoją? W mojej (zwykły świerk) wzrosło tempo odpadania igieł. ;)