Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Oświadczenie w sprawie kłamliwych informacji podawanych na forum Dobra Dieta.

Zaczęty przez admin, 2009-12-23, 16:22:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Daremny trud, bo niektórzy ludzie lubią sobie dobrowolnie "szkodzić"!  :wink:  8)

administ

Cytat: MariuszM w 2014-01-08, 09:31:12
obietnica wiecznego zywota i manny z nieba :D

Ale jak manna z nieba, to tylko maszyna jądrowa na pustyni!  :roll: :wink:
Opis biblijny jest tak dokładny, że można już dziś tego dokonać, tylko wystarczy zimną fuzję dopracować...  8)

Zyon

CytatAnalizując wszystko mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć
Nie, no oni sa swietni i dzieki, ze sa :D Czytajac to zdanie tak serdecznie parsknalem smiechem, ze zaden kabaret mnie tak nie nie potrafi ruszyc  :lol:
Glupota potrafi byc urocza  :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend

Cytat: admin w 2014-01-08, 09:35:42
...tylko wystarczy zimną fuzję dopracować...  8)

Zimna fuzja jest super i nawet Polak ma duży udział w badaniach.  :D

Radzio

Cytat: admin
Cytat: MariuszM w 2014-01-08, 09:31:12
obietnica wiecznego zywota i manny z nieba :D

Ale jak manna z nieba, to tylko maszyna jądrowa na pustyni!  :roll: :wink:
Opis biblijny jest tak dokładny, że można już dziś tego dokonać, tylko wystarczy zimną fuzję dopracować...  8)

Manna, manna. To trzeba maszyny budować, nie wystarczy trawę żreć. :shock:
Nie za dużo tego szczęścia z nieba, Ra Wam nie wystarczy. ;) :lol:

Ukaranie z tym edytowaniem. :D

renia

Dawniej to jeszcze JW udawał, że prowadzi otwarte forum dietetyczne. Teraz już nie ukrywa, że istnieje ono tylko po to, aby rzucać na nim oszczerstwa na DO. To co teraz tam się dzieje to jest gorzej niż żenada. Chamstwo, wulgaryzm i zakłamanie. Obrzydliwe...  :x i to wszystko na pewno z "dobrego" serca... :roll:

Zyon

Czy istnieje taka jednostka chorobowa jak "kompulsywna potrzeba pisania"? Bo od jakiegos czasu mam wrazenie, ze istnieje  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: renia w 2014-01-08, 11:12:21
Dawniej to jeszcze JW udawał, że prowadzi otwarte forum dietetyczne. Teraz już nie ukrywa, że istnieje ono tylko po to, aby rzucać na nim oszczerstwa na DO. To co teraz tam się dzieje to jest gorzej niż żenada. Chamstwo, wulgaryzm i zakłamanie. Obrzydliwe...  :x i to wszystko na pewno z "dobrego" serca... :roll:
Jak statek idzie na dno, to bez znaczenia na jaki kolor pomalujesz kadłub... :?

Radzio

Cytat: Zyon w 2014-01-08, 12:29:30
Czy istnieje taka jednostka chorobowa jak "kompulsywna potrzeba pisania"? Bo od jakiegos czasu mam wrazenie, ze istnieje  :lol:

Wyobraźnia podpowiada, że wyglądasz całkiem zdrowo. Pisz, ignoruj hipochondrię, tempo masz niezłe, lecz zważ na pojemność naszego Forum. :D

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-01-08, 12:50:07

Wyobraźnia podpowiada, że wyglądasz całkiem zdrowo. Pisz, ignoruj hipochondrię, tempo masz niezłe, lecz zważ na pojemność naszego Forum. :D
Za to Cię kocham :lol:

renia

Cytat: Gavroche w 2014-01-08, 12:38:05
Cytat: renia w 2014-01-08, 11:12:21
Jak statek idzie na dno, to bez znaczenia na jaki kolor pomalujesz kadłub... :?

Albo głos wołającego na puszczy... :? uszczy...szczy...czy...yyyy... :lol:

renia

Cytat: Gavroche w 2014-01-08, 12:54:45

:lol:

Radzio

To oficjalna wersja, ja wiem lepiej. ;) :lol: :lol: :P

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-01-08, 13:01:35

To oficjalna wersja, ja wiem lepiej. ;) :lol: :lol: :P
A może nie do końca rozumiesz co ja piszę :D
Jak ja Ciebie.
Wiódł ślepy... :lol:

Radzio

Cytat: Gavroche w 2014-01-08, 13:04:27
...
Jak ja Ciebie.

Jak napiszę, że rozumiem, to się ode mnie nie odczepisz. :lol: :lol: A Dzieciarnia czeka na Ciebie z utęsknieniem, a to jest i będzie ważniejsze. 8) ;)

A żeby było dowcipniej to ... raczej uwiódł. Tyle, że akurat ja nie jestem ani ślepy, ani głuchy, gdyby to odnieść na przykład do nie jednej konferencji. 8) Aniani :D
Ciebie też o podobne nie podejrzewam. :)

Bywa, że łatwo dajesz się "zatopić" :roll: i o "kopaniu leżącego"... jednak wspomnę. ;) :lol: :P
A! I lada moment na ferie "wyjedziesz". :lol:

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-01-08, 13:18:18
Cytat: Gavroche w 2014-01-08, 13:04:27
...
Jak ja Ciebie.

Jak napiszę, że rozumiem, to się ode mnie nie odczepisz. :lol: :lol: A Dzieciarnia czeka na Ciebie z utęsknieniem, a to jest i będzie ważniejsze. 8) ;)

A żeby było dowcipniej to ... raczej uwiódł. Tyle, że akurat ja nie jestem ani ślepy, ani głuchy, gdyby to odnieść na przykład do nie jednej konferencji. 8) Aniani :D
Ciebie też o podobne nie podejrzewam. :)

Bywa, że łatwo dajesz się "zatopić" :roll: i o "kopaniu leżącego"... jednak wspomnę. ;) :lol: :P
A! I lada moment na ferie "wyjedziesz". :lol:
Nikt nie jest doskonały, panie mądry :D
Zdaję sobie sprawę, że mnie poniesie i...daję się ponieść.
Ja to ja.
W całości 8)

Radzio

Cytat: Gavroche w 2014-01-08, 13:27:11
...
...

To mnie wyróżnia.
I co teraz- mam napisać, że rozumiem, czy lepiej że nie rozumiem? :lol: :lol: Panie mądry. :)

...
Ja to ja.
W całości 8)

Dajesz, bowiem mi ufasz, a to przeczy wszelkiej mądrości- na już pewno mojej. 8)... :)... ;)

Zyon

Cytat: zeto555 w 2013-12-06, 14:00:24
A czy nie lepiej olać to co mówi Wituś ? Przecież to skończony głupek. Komu potrzebne takie procesy?
Myślę, ze OSO  ma co robic zamiast zajmować się głupkami pokroju Witusia. Idąc tym torem , trzeba bedzie wytoczyć proces 99% lekarzy, ktorzy mowią, że DO zabija.
Odkąd przestałem jawnie przyznawać sie na jakiej jestem diecie żyje mi sie o wiele lepiej - a ludzie chorują i narzekają nadal bo "tylko chude" jest niby dobre.
Calkiem sensowna opinia
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-01-08, 13:52:26
...
...

To mnie wyróżnia.
I co teraz- mam napisać, że rozumiem, czy lepiej że nie rozumiem? :lol: :lol: Panie mądry. :)

...
Ja to ja.
W całości 8)

Dajesz, bowiem mi ufasz, a to przeczy wszelkiej mądrości- na już pewno mojej. 8)... :)... ;)

Najlepiej pisać to co uważa się za prawdę.
Czasem też pisze się dla efektu :D

A mądrość zostawmy mądrym :lol:

Moja Babcia mówiła:
"Cokolwiek byś nie robił, baw się przy tym dobrze".
Tylko tyle.
I aż tyle 8)