Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Ilość białka w Żywieniu Optymalnym

Zaczęty przez renia, 2010-03-29, 13:24:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

friga

MIALAM usg robione kilka krotnie. nic nie wyszlo!amylaze zrobie jutro jak nie spadla to chyba sie powiesze!mecze sie z nia od listopada i nic nie robie tylko szperam po necie co to moze byc.

Opal

Opal

Czasem jest tylko jeden kamień, który dokładnie wypełnia woreczek i go nie widać w usg.

friga

byłam u najlepszego lekarza w krakowie!ma najlepszy sprzet na maloposlkie podobno!wiec mu wierze.togografia jamy brzusznej tez nic nie wykazala a tu juz jest bardzo dokladnie.

Opal

figa - kiedyś nie było tak doskonałej diagnostyki, ale były inne metody. Jeżeli zjesz trzy jajka na twardo lub pół tabliczki czekolady i zacznie boleć, to na bank jest kamień :)

friga

ja moge zjesc 2 cale czekolady i nic mnie nie boli:)
teraz oczywiscie juz nie jem!:)
jajek nie probowalam:)chyba 3 nie dam rady zjesc:)

Opal

Cytat: friga w 2011-02-21, 20:32:21
DZIS mam straszne bole po prawej stronie!pod zebrami?

sniadanie:
1 jajko
3 zoltka

maslo 30
dzem 20

podwieczorek
masa kakaowa 100g   po niej zaczla sie ten bol!

obiad
2 jajka sadzone
ziemniaki 100
warzywa 100
maslo 30g

prosze o pomoc

Trochę się gubisz w wypowiedziach, zdecyduj się :lol:

friga

friga

3 cale jajka na twardo nie zjem.a no tak!to jadam tyle, myslalam ze chodzi o to ze to maja byc jajka gotowane na twardo i same jako takie zjedzone!tak to ja jajka jem i nic mnie sie nie dzieje!w takim razie woreczek pusty:)

WojciechS

Cytat: friga w 2011-02-21, 23:09:28
3 cale jajka na twardo nie zjem.

Ja też nie, bo z rana wolę same żółteczka zapite 200ml śmietanki 30% tł...  :D
Strasznie skompilkowane śniadanie - nie? I tylko 600kcal!  :wink:

WojciechS

"friga"
już wiem, ty nie masz genotypu na Dietę Optymalną niestety, ale siem nie przejmuj, ty przejdź na lutzowitoszka i będziesz jak molka!  :D

WojciechS

podwieczorek

Ale tam nie pisze, że: "Ciepłą masą smarować jamę ustną, przełyk i żołądek żołądek" tylko cyt: "Ciepłą masą smarować ciasta lub ciasteczka."

"friga"
zastosuj lutzowitoszka, bo twoje wyobrażenie o Diecie Optymalnej na 100% ci zaszkodzi!!!  :?

WojciechS

Proporcja BTW - 1:20:13 polewy kakaowej jest wybitnie korytkowa i po niej musi ćmić wątroba, albo wystąpić zgaga.
Ja cię proszę "friga" ty zrezygnuj z DO nim ci "kwaśniewski zaszkodzi"  :lol: :lol: :lol:

renia

Cytat: WojciechS w 2011-02-22, 10:21:06
podwieczorek

Ale tam nie pisze, że: "Ciepłą masą smarować jamę ustną, przełyk i żołądek żołądek" tylko cyt: "Ciepłą masą smarować ciasta lub ciasteczka."

Czyli z polewy zrobiła się polewka... :lol:

WojciechS

No, taka wyrafinowana formuła "30g"...  8)

friga

zle patrzycie!
tam pisze zeby ja jesc z bita smietana.:)

friga

ja juz bylam jakis czas temu na DO I pomoglo.
dlaczego Wojech uwazasz ze nie mam genotypu na DO?Pytam z ciekawosci?

WojciechS

Cytat: friga w 2011-02-22, 14:36:53
zle patrzycie!
tam pisze zeby ja jesc z bita smietana.

Piszesz androny!
Z bitą śmietaną można jeść przepis 700 o proporcji BTW jak 1:40:4 a nie 699...  :(
A 1300 kcal z przepisu 700 to jest ilość energii na około 15 km biegania, a nie na siedzenie przy kompie...  :D

Radzio

Cytat: WojciechS w 2011-02-22, 15:55:37

Piszesz androny!
Z bitą śmietaną można jeść przepis 700 o proporcji BTW jak 1:40:4 a nie 699...  :(
A 1300 kcal z przepisu 700 to jest ilość energii na około 15 km biegania, a nie na siedzenie przy kompie...  :D

I to trzeba się spieszyć żeby tyle energii spożytkować, bo przy rekreacji nawet to trudno osiągnąć.;) :)

Cytat: friga w 2011-02-22, 14:36:53
zle patrzycie!
...

Twoja wątroba "widzi" to jednak inaczej, napisz do "Bacy" ...

renia

Ja bym jednak nie polecała nikogo, kto nie ma uprawnień do leczenia.