Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Najlepsze życzenia :)

Zaczęty przez Opal, 2010-05-02, 09:11:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Pewnie pracują, tylko śniegu jeszcze mało..

BACA

Renia - niedaleko mnie jest dużo wyciągów i stale czynne. Nie są to wyciągi krzesełkowe ani orczykowe. Nie wiem jaka jest ich nazwa ale są czynne non stop. Jest to oddział chirurgii w szpitalu. Brrrrrrrrrr

Zonia

Cytat: BACA w 2010-11-29, 20:00:06
Renia - niedaleko mnie jest dużo wyciągów i stale czynne. Nie są to wyciągi krzesełkowe ani orczykowe. Nie wiem jaka jest ich nazwa ale są czynne non stop. Jest to oddział chirurgii w szpitalu. Brrrrrrrrrr

BACO - dowcip Ci się wyostrzył  :lol:

renia

Cytat: BACA w 2010-11-29, 20:00:06

Czyli trzeba najpierw jednym wyciągiem wjechać, potem zjechać i wylądować na drugim .. :roll: ..no niestety często tak bywa.. :(

Gwidon

...wszystkiego najlepszego BACA... 8)

renia

Gwidon, skoro ukazujesz się nam jako Święty Mikołaj, to czyń swoją powinność.. a nie tak z pustymi "ręcami".. 8)

Gwidon

Cytat: renia w 2010-12-02, 16:28:35
Gwidon, skoro ukazujesz się nam jako Święty Mikołaj, to czyń swoją powinność.. a nie tak z pustymi "ręcami".. 8)

...cos ci sie pomieszalo babo :shock: mikolaja jest dopiero 6-go grudnia,a dzis to solenizant powinien postawic :P 8)...

renia

Bardzo niegrzecznie piszesz. Kwiatki można dać nie tylko w Mikołaja. Urodziny są wystarczająca okazją..

Gwidon

Cytat: renia w 2010-12-02, 16:43:27
Bardzo niegrzecznie piszesz. Kwiatki można dać nie tylko w Mikołaja. Urodziny są wystarczająca okazją..

...jak niegrzecznie?to wszystko jest zargon, :lol: nie znasz sie na tym? :P 8) chlop na urodziny stawia flaszke,a nie jakies kwiaty,ktore zaraz zwiedna :x...

kodar

Panie Stasiu,STO LAT,STO LAT.....

"""Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione"""
                                                       zyczy A.

adampio

Spoznione ale szczere zdrowia, szczescia i slodyczy Adam Tobie zyczy. :D

BACA

Dziękuję wszystkim za życzenia. Może jestem staroświecki ale to było bardzo miłe. Jeszcze raz - dziękuję bardzo.

Zonia

Cytat: BACA w 2010-12-03, 19:55:50
Dziękuję wszystkim za życzenia. Może jestem staroświecki ale to było bardzo miłe. Jeszcze raz - dziękuję bardzo.

A dlaczego zaraz "staroświecki" ?  :shock:
Przecież wszyscy lubimy, gdy inni o nas pamiętają i dają tego dowód :)
Ja uwielbiam takie miłe gesty, a Wy Kochani?  :D

renia

Ja też jestem staroświecka.. 8)

BACA

Liberator - wszystkiego najlepszego w dniu urodzin. Wprawdzie to dopiero jutro, ale może mnie nie być - więc jeszcze raz NAJLEPSZEGO

adampio

"Baca" je mam 22.czerwca  :lol:

WojciechS

adampio
będziemy pamiętać...  :wink:

renia

Cytat: adampio w 2010-12-20, 12:08:58
"Baca" je mam 22.czerwca  :lol:

Na taką okrągłą rocznicę urodzin mógłbyś nas zaprosić. :roll: :wink:

WojciechS

To fakt!
Bilety lotnicze taniuśkie, to przylecimy, jakby co...  :wink:

renia

"adampio" ma duży dom, to ja wybiorę się z całą rodzinką... :lol: i psem 8).