Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Najlepsze życzenia :)

Zaczęty przez Opal, 2010-05-02, 09:11:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

No to ja z podziękowaniami spróbuję się wyrobić. ;) :D
Dzięki :)

kristan

Niech mi będzie wolno za pośrednictwem tego forum złożyć serdeczne życzenia z okazji nadchodzących Świąt.
A zatem, Administratorowi , jak również całej jego rodzinie z Seniorem Rodu na czele , oraz wszystkim uczestnikom tego forum , życzę  , zdrowych, pogodnych i dobrych Świąt Wielkanocnych , pełnych radości , miłości i prawdy.
Niech  ideały te , na stałe zagoszczą w Waszych sercach.
Wesołego Alleluja.

Opal

**•.♥♥•**
Gdy wiosną jaśmin w biel się stroi
A wierzby w zachwyceniu płaczą
Jakże możliwe jest, by pojąć
Że śmierć ma nowe życie znaczyć…

Radości ze zrozumienia sensu Wielkanocy
oraz przekonania na co dzień,
że Dobro ma swój sens i cel.

Dla wszystkich uczestników tej społeczności, tego i bratniego forum - przesyła Opal.

WojciechS

Cytat: Opal w 2011-04-20, 20:30:05
... i bratniego forum...

a szczególnie dla płaskiej, dwójcy w trójcy psychejedynej i Maciusia...  :P

renia

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych wszystkim Forumowiczom i osobom nas czytającym, życzę dużo szczęścia, zdrowia oraz ciepła rodzinnego - nie tylko od święta... :D

Dasna

Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych , wesołości wszelakiej i obfitości w szczęściu  :D Alleluja!

jerzy555

jeśli podczas mojej nieobecności w ciągu zbliżającego się weekendu majowego ktokolwiek z forumowiczów będzie miał urodziny, to niniejszym składam najlepsze życzenia zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń oraz wszelkiej pomyślności w zyciu osobistym i rodzinnym :)

renia

:shock: ...ale trafiłeś. Ja mam 2 maja. Dzięki. :D

Radzio

renia

...no...jakoś tak dziwnie wyszło... :lol:

Radzio

A nawet wymsknęło   8) ;)  :lol:

Zonia

Reniu, wszystkiego najpiękniejszego życzę

(dlaczego nie ma Ciebie w naszym kalendarzu???)

[załącznik usunięty przez administratora]

renia

Nie ma mnie w kalendarzu, bo nie chcę, żeby wszyscy wiedzieli, że ja już skończyłam 52 lata...Tylko ciii... :| :wink: Nie czuję się na tyle... 8) Zoniu cudowne życzenia...dziękuję. :D

Zonia

Cytat: renia w 2011-05-02, 12:49:53
Nie ma mnie w kalendarzu, bo nie chcę, żeby wszyscy wiedzieli, że ja już skończyłam 52 lata...Tylko ciii... :| :wink: Nie czuję się na tyle... 8) Zoniu cudowne życzenia...dziękuję. :D

To ja właściwie powinnam mówic Ci na Pani ;)
Jestem młodsza troszkę więcej niż o rok  :P
Ale też jestem majowa dziewczyna  :D

Radzio

Nie ma mnie w kalendarzu, bo nie chcę, żeby wszyscy wiedzieli, że ja już skończyłam 52 lata...Tylko ciii... :| :wink: Nie czuję się na tyle...

Co się odwlecze, to nie uciecze ... Spóźnione, ale porządne: Reniu, ja też nie czuję Cię na tyle. ;)  :D :D  :D

renia

Cytat: Zonia w 2011-05-02, 23:07:34

To ja właściwie powinnam mówic Ci na Pani ;)
Jestem młodsza troszkę więcej niż o rok  :P
Ale też jestem majowa dziewczyna  :D

Majowe dziewczyny są najlepsze... :lol: :wink:

renia

Cytat: Radzio w 2011-05-03, 08:14:41
Nie ma mnie w kalendarzu, bo nie chcę, żeby wszyscy wiedzieli, że ja już skończyłam 52 lata...Tylko ciii... :| :wink: Nie czuję się na tyle...

Co się odwlecze, to nie uciecze ... Spóźnione, ale porządne: Reniu, ja też nie czuję Cię na tyle. ;)  :D :D  :D

Bardzo dziękuję Radzio... :D

Radzio

Cytat: renia w 2011-05-03, 08:17:27

Majowe dziewczyny są najlepsze... :lol: :wink:

Bycze..... ;)  :lol: :lol: :lol: :lol:

renia

...bo spod znaku byka... :wink:

renia

Kochana Zoniu z okazji urodzin składam Tobie moc najserdeczniejszych życzeń urodzinowych: dużo szczęścia, zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń... :D

[załącznik usunięty przez administratora]