Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Najlepsze życzenia :)

Zaczęty przez Opal, 2010-05-02, 09:11:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

tesa

Łączę też swoje zyczenia, wszystkiego co najlepsze w zdowiu i radosci Tesa

Zyon

ulala, to i ja zloze, bo mnie bananowy dyktator zbananuje  :shock: spoznione ale szczere  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Siekierka wisi na haku bezczynnie i oby jak najdłużej, czego sobie i wszystkim Użytkownikom tego Forum życzę!  :D

renia

Oby nie zardzewiała... :shock: :lol:

administ

Oby zardzewiała właśnie!  :D
Nie mam żadnej roboty administracyjnej w godzeniu adaśków, mitomanów, płaskich, molek, dohtorów i innych dobrych dzieci!  8)
I tak właśnie lubię.  :D

Teresa Stachurska

O... spóźniłam się.

Najlepszego, Panie Tomaszu :) 

renia

https://www.youtube.com/watch?v=7od4JA2Y274 ...a może i trochę więcej... :roll: 8)

...ale ma się tyle lat na ile się czuje... :D

Zyon

Cytat: admin w 2013-07-31, 15:30:24
Oby zardzewiała właśnie!  :D
Nie mam żadnej roboty administracyjnej w godzeniu adaśków, mitomanów, płaskich, molek, dohtorów i innych dobrych dzieci!  8)
I tak właśnie lubię.  :D
czyli udalo sie nam wypracowac tzw konsensus a po naszemu kompromis  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

RafałS

adampio

Dziekuje wszystkim za zyczenia urodzinowe i jednoczesnie przepraszam, ze tak pozno to robie ale z kilku powodow nie bylem na forum dosc dlugo.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze milego dnia!!!
:lol: :lol:

renia

Lepiej późno niż wcale....powiedziała babcia spóźniwszy się na pociąg... :lol: :wink:

Zyon

po jakim czasie nieobecnosci automat kasuje konto?
Work Buy Consume Die

Blackend

Mi skasował po pół roku (chyba?)  :roll:

renia

Jolu (sewero) z okazji urodzin moc najserdeczniejszych życzeń: zadowolenia z rodzinki i spełnienia wszystkich marzeń - życzy Renia.

P.S. Ja ten czas szybko leci, w zeszłym roku miałaś trzydziestkę, a dzisiaj 48... :shock: :wink:
Może zajrzysz tutaj dzisiaj... :roll:

renia

Jak ten czas szybko leci...w tym upale mi litery znikają... 8)

renia

Moc najserdeczniejszych życzeń urodzinowych: zdrowia, szczęścia, pomyślności - naszemu Maratończykowi - Danielowi, składa Renia.
:D

Daniel

Cytat: renia w 2013-08-22, 18:36:21
Moc najserdeczniejszych życzeń urodzinowych: zdrowia, szczęścia, pomyślności - naszemu Maratończykowi - Danielowi, składa Renia.
:D
Dziękuję za życzenia.

administ

I wielu jeszcze przebiegniętych maratonów!  :D

grenis

Daniel

Cytat: admin w 2013-08-22, 21:23:57
I wielu jeszcze przebiegniętych maratonów!  :D
Bardzo dziękuję.
Za 9 dni następny, aby było o czym pisać w wątku Bieganie, który utworzyłeś po moim pierwszym maratonie.